Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Лукави се да с'ибат векот... :)

Туку, дали некој вчера го гледаше Видал и дали го има гледано повеќе пати. Мене ич не ме бендиса вчера, вака од прва...
Ај од втора ќе го почниш да го бендисуваш :p heheeheh

Настрана заебанцијата и мене не ми се бендиса некако не е за во Интер

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе доста осудувате после еден натпревар. Еве пример, до завчера да не знаевте кој е Меси, дали сеа ке сакавте овој Меси да дојде во Интер за 10 милиони евра? Не.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Фан на Милан и фан на Јувентус тролаат во Фан клуб Интер..................кај иде форумов бе,кај ? :D
Не е тролање.Пазарџиски муабети се патлиџани ова она ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.495
Ако де нека сменат малце и на патлиџани,доста беше со фудбалов замарање:)! Лани се збореше за крофни,сега може и за патлиџани не е проблем:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.939
Лукави се да с'ибат векот... :)

Туку, дали некој вчера го гледаше Видал и дали го има гледано повеќе пати. Мене ич не ме бендиса вчера, вака од прва...
Јас го пратам две сезони по ред во Леверкузен, бидејќи после Интер они ми се омилен тим. Се работи за страшно корисен играч, кој може многу да му значи на Интер во наредниот период. Што се однесува до мене јас одма би го купил.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Така е точно ние само можиме да прајме муабет и зборуваме но далеку е поинаква работата таму :/

Девил батец можиш комотно да станиш фан на Интер совреме..никогаш не е касно да си ја признаеш грешката...:D...самава бич..:D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.601
Поени од реакции
17.438
Девил батец можиш комотно да станиш фан на Интер совреме..никогаш не е касно да си ја признаеш грешката...:D...самава бич..:D
Мики знајш шо ? Ааааа ми го лапниш =))) ...лол не прикажвај спремај се за излегвање :))..Тебе уште те чекам дрес од интер да си ставиш од сите носиш од интер само не па дури и од јуве ставаш cccc o_O

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Снајдер:
"Quando indossi la maglia della tua squadra e vedi i tifosi allo stadio che la indossano, questo ti inorgoglisce. La città è stupenda, il club è stupendo, mi godo ogni singolo giorno. Non vedo l'ora che cominci la nuova stagione, e noi daremo il massimo ancora".

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Снајдер:
"Quando indossi la maglia della tua squadra e vedi i tifosi allo stadio che la indossano, questo ti inorgoglisce. La città è stupenda, il club è stupendo, mi godo ogni singolo giorno. Non vedo l'ora che cominci la nuova stagione, e noi daremo il massimo ancora".
Да бе, ова вчера го ставив тука, на холандски го изјави при презентацијата на дресот, поназад е видеото со англиски превод.

А и ај реален муабет да правиме, Снајдер во Малага ? Па он беше подготвен во Реал да остане и да грее клупа само зашто е дел од клуб со реноме кадарен за трофеи, одење во Малага е чекор(и) удоле, они и 10000 милиони нека трошат, Барса е Барса во Шпанија а Реал е Реал.
--- надополнето: Jul 9, 2011 8:17 PM ---
Giampaolo Pazzini got married yesterday. Luca Toni was his best man. Cassano, Delneri, and Moratti were also there.

Со среќа нека му е.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.495
Него, едно време за Гансо бевме заинтересирани?!:sick:
Да бевме,али мислам дека е веќе договерен со Милан од јануари! Што се однесува до играчот,слаби игра покажа во овие две утакмици за Бразил, он и Нејмар влегоа како големи звезди а ништо не покажаа!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.966
Поени од реакции
45.240
Не е договорен, инаку ја сум уште За, ама не за толку колку што бараат, попреценети фудбалери од него и канаринецон нема, не се свесни изгледа дека фудбалот што се игра во Европа е 4 класи подобар од оној во бразилското фудбалско првенство и Копа Либертадорес.

Иначе пак ќе кажам, не е лош Гансо и игра на позиција на која во моментов Интер се најтенки ама сепак шо е многу многу е, Видал ако дојде мислам дека ќе биде најидеално, а и Банега, а најверојатно изборот на крај ќе се сведе на нив двајца со тоа што Банега сега за сега има најголеми шанси за трансфер во Интер плус и европски пасош летово ќе извади.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
A и со Монтоливо наеднаш спласнаа шпекулациите,има нешто ново ?
Желба ми е да дојде во Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom