Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
наводно Провера од Пирели му доставил ултиматум на Тохир дека ако клубот устани на ова ниво (не играт во европа, и не се борат за титула) ке си заминат како спонзори на Интер

Член од
23 август 2010
Мислења
39.872
Поени од реакции
116.154
Нека прават трампа. Манџукич и 20м за Икарди и сите задоволни. Ке останат пари и за Јоветич :P
LOL, ова би бил најглупиот трансфер во историјата на клубот. А нека ти текне само колку глупи трансфери имаме направено...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
наводно Провера од Пирели му доставил ултиматум на Тохир дека ако клубот устани на ова ниво (не играт во европа, и не се борат за титула) ке си заминат како спонзори на Интер
Та преку кур ако си отидат, јакиот спонзор 10евра немаат дадено.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
Та преку кур ако си отидат, јакиот спонзор 10евра немаат дадено.
14 милиони годишно земат...идната година му завршва договорот, имаа и акции ако не се лажам во интер (не сум сигурен за ова)... 20 години ни се спонзор
е сеа од една страна убо е шо притискат за да се изгради посилен тим и да се игра во европа, а од друга страна е и убо шо можеби Тохир бара спонзор шо ке дај појке пари

Џ

Џонтра Волта

Гостин
14 милиони годишно земат...идната година му завршва договорот, имаа и акции ако не се лажам во интер (не сум сигурен за ова)... 20 години ни се спонзор
е сеа од една страна убо е шо притискат за да се изгради посилен тим и да се игра во европа, а од друга страна е и убо шо можеби Тохир бара спонзор шо ке дај појке пари
Ако не се лажам, имаше некоја статистика дека Интер од сите тимови зима најмалце пари од спонзорот што му е на дрес. А и акционери се плус како што кажа.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Слабо зема Интер пари од нив, но препознатливи сме по тој спонзор.
Иначе дресовите за наредна сезона се топ (y)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
FC Inter Fans - Macedonia пред 16 часа ·

Доколку Хандановиќ го напушти Интер, како негова замена се очекува Перин. Покрај Перин, од Џенова се очекува да пристигнат и Пероти и Фалке, а во спротивен правец ќе заминат Лонго, Оби и Таидер и сума не помала од 15м евра.

Перин е супер голманче, а овие другите не знам ни кои се.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Супер дил, го даваш Лонго (преценет), Оби (вечниот талент) и Таидер (ништо не покажа иако не доби нешто преголема минутажа) само некако многу е 15м доплата, што знам..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Супер дил, го даваш Лонго (преценет), Оби (вечниот талент) и Таидер (ништо не покажа иако не доби нешто преголема минутажа) само некако многу е 15м доплата, што знам..
Па фактички Перин го плаќаш со тие пари, овие другиве ги трампаш глава за глава.
Овој Пероти беше јак у Севиља коа играше сеа поима неам, тој Фалке исто не знам што играч е.
А браво за останатите екипи што уште се лажат за Лонго па прифаќаат дилови. За Таидер ми е малце криво али јеби га. Ако тоа значи носење на Перин ондак слободно.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Ова според мене би била топ зделка. Иаго Фалке е доста добар играч.
Иаго беше донесен во Јуве како мега талент, години тренираше со првиот тим, и ништо посебно не покажа па скапа на позајмици меѓу кои и една во Тотенхем, до лани мислам имавме 50% и му ги дадовме на Џенова. Беше означен како Juve reject

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Иаго беше донесен во Јуве како мега талент, години тренираше со првиот тим, и ништо посебно не покажа па скапа на позајмици меѓу кои и една во Тотенхем, до лани мислам имавме 50% и му ги дадовме на Џенова. Беше означен како Juve reject
Јас го памтам кога немаа дрес за него па на дресот на Тиаго ја вадеа буквата Т. Така да интераши без гајле, до тоа дно уште немате стигнато.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Јас го памтам кога немаа дрес за него па на дресот на Тиаго ја вадеа буквата Т. Така да интераши без гајле, до тоа дно уште немате стигнато.

Не можел да пркне у срање екипа. :LOL:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ех бе, Лонго ќе го даваме, до сега ќе беше класа над Икарди..... Шутни го ваму, шутни го таму... Ќе си отиде за некоја година он во Милан/Јуве... Ако не он, некој друг сигурно... Во интер само пиреј може да пркне на новиот стадион, побрзо Битола ќе добие стадион...

Kajgana Shop

На врв Bottom