- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 277
- Поени од реакции
- 193
наводно Провера од Пирели му доставил ултиматум на Тохир дека ако клубот устани на ова ниво (не играт во европа, и не се борат за титула) ке си заминат како спонзори на Интер
LOL, ова би бил најглупиот трансфер во историјата на клубот. А нека ти текне само колку глупи трансфери имаме направено...Нека прават трампа. Манџукич и 20м за Икарди и сите задоволни. Ке останат пари и за Јоветич![]()
Та преку кур ако си отидат, јакиот спонзор 10евра немаат дадено.наводно Провера од Пирели му доставил ултиматум на Тохир дека ако клубот устани на ова ниво (не играт во европа, и не се борат за титула) ке си заминат како спонзори на Интер
14 милиони годишно земат...идната година му завршва договорот, имаа и акции ако не се лажам во интер (не сум сигурен за ова)... 20 години ни се спонзорТа преку кур ако си отидат, јакиот спонзор 10евра немаат дадено.
Ако не се лажам, имаше некоја статистика дека Интер од сите тимови зима најмалце пари од спонзорот што му е на дрес. А и акционери се плус како што кажа.14 милиони годишно земат...идната година му завршва договорот, имаа и акции ако не се лажам во интер (не сум сигурен за ова)... 20 години ни се спонзор
е сеа од една страна убо е шо притискат за да се изгради посилен тим и да се игра во европа, а од друга страна е и убо шо можеби Тохир бара спонзор шо ке дај појке пари
Па фактички Перин го плаќаш со тие пари, овие другиве ги трампаш глава за глава.Супер дил, го даваш Лонго (преценет), Оби (вечниот талент) и Таидер (ништо не покажа иако не доби нешто преголема минутажа) само некако многу е 15м доплата, што знам..
Иаго беше донесен во Јуве како мега талент, години тренираше со првиот тим, и ништо посебно не покажа па скапа на позајмици меѓу кои и една во Тотенхем, до лани мислам имавме 50% и му ги дадовме на Џенова. Беше означен како Juve rejectОва според мене би била топ зделка. Иаго Фалке е доста добар играч.
Јас го памтам кога немаа дрес за него па на дресот на Тиаго ја вадеа буквата Т. Така да интераши без гајле, до тоа дно уште немате стигнато.Иаго беше донесен во Јуве како мега талент, години тренираше со првиот тим, и ништо посебно не покажа па скапа на позајмици меѓу кои и една во Тотенхем, до лани мислам имавме 50% и му ги дадовме на Џенова. Беше означен како Juve reject
Не можел да пркне у срање екипа.Јас го памтам кога немаа дрес за него па на дресот на Тиаго ја вадеа буквата Т. Така да интераши без гајле, до тоа дно уште немате стигнато.
![]()