Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Едно прашање како му го пишувате името на
@¯\_(ツ)_/¯ копи пејст или?

Инаку да не сум оф-топик ако стварно го донесете Џеко или Фалкао од нигде никаде ќе се вратите во борба за титула..или барем топ 3 :)
Ама стварно не ми се верува Фалкао да го земете. За Џеко и Милан наводно се интересирале така да пак ќе се расправате :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Едно прашање како му го пишувате името на

@¯\_(ツ)_/¯ копи пејст или?
Инаку да не сум оф-топик ако стварно го донесете Џеко или Фалкао од нигде никаде ќе се вратите во борба за титула..или барем топ 3 :)
Ама стварно не ми се верува Фалкао да го земете. За Џеко и Милан наводно се интересирале така да пак ќе се расправате :D
Милан не е заинтересиран... не ни може да го купи, ги искористија местата за не-европски играчи. Ма да мислам дека и Интер нема да може да купува не европски играчи Переира е уругваец е сега овој Гуарин како ќе се рачуна незнам пошто он лани беше пола сезона во Интер, ама сезонава го откупија целосно па незнам како идат тие работи.
И уште една работа... неверувам дека Сити ќе се откаже од Џеко, не сега кога им се повреди Агуеро, Адебајор отиде па како единствени опции во нападот се Балотели Тевез и Џеко, ако си отиде Џеко и Агуеро отсуствува подолго од 1 месец Сити ќе остане само со двајца напаѓачи што нема да се случи знаејќи ги амбициите за да освојат лига...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Нема шанси да купуваме класичен напаѓач, а уште помалце Фалкао кој вреди 30-40 милиони.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Според Газрта:

4-3-2-1

---------------Кастелаци---------------
Занети-Ранокиа-Силвестре-Јуто
---Гуарин--Камбијасо--Мудингаи---
--------Снајдер---Касано----------
------------Милито-----------------

И на Скај е сличен составот со неколку измени...

Маикон на местото на Јуто, Гергано на Мудингаи и Самуел на Силвестре.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Переира пристигнал во Милано,до вечер се очекува потписот.
Уште Мајкон да остане,што од ден во ден е се поверојатно,Афелај да го земат или да се дрзнат по Џонсон од Сити пошо е на трансфер листа и ова би било перфектно трансфер лето.
А да,и напаѓач,мада мислам дека нема да се зема...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Переира пристигнал во Милано,до вечер се очекува потписот.
Уште Мајкон да остане,што од ден во ден е се поверојатно,Афелај да го земат или да се дрзнат по Џонсон од Сити пошо е на трансфер листа и ова би било перфектно трансфер лето.
А да,и напаѓач,мада мислам дека нема да се зема...
напаѓач нема потреба за бекап на милито имаме многу универзалци во напад кои можат да покријат таму + ливаја. афелај/рамирез/гомез/џонсон како бонус би дошле.
а мусачо отиде нeгде или ќе скапува во втора лига :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
напаѓач нема потреба за бекап на милито имаме многу универзалци во напад кои можат да покријат таму + ливаја. афелај/рамирез/гомез/џонсон како бонус би дошле.
а мусачо отиде нeгде или ќе скапува во втора лига :)
Изгледа ќе скапува во втора лига,штета. :)
Афелај јас не го сакам бидејќи често се повредува,па и голем ризик би било ако се доведе.Рамирез изгледа е скап за Бранка,а најверојатно ќе оди во Англија,Гомез е мал и не ми е нешто многу технички поткован.Џонсон би се вклопил одлично на крилните позиции,може и лево и десно да игра,брз е со топка и без неа,технички поткован и има добар центаршут,а и според трансфер маркет вреди 10,5 милки,има 25 години,најдобрите години за фудбалер.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Изгледа ќе скапува во втора лига,штета. :)
Афелај јас не го сакам бидејќи често се повредува,па и голем ризик би било ако се доведе.Рамирез изгледа е скап за Бранка,а најверојатно ќе оди во Англија,Гомез е мал и не ми е нешто многу технички поткован.Џонсон би се вклопил одлично на крилните позиции,може и лево и десно да игра,брз е со топка и без неа,технички поткован и има добар центаршут,а и според трансфер маркет вреди 10,5 милки,има 25 години,најдобрите години за фудбалер.
Џонсон по се излгледа во Сандерленд ке оди.

За џабе се секиравте на почетокот глеј шо убави играчи земавте ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.591
Џонсон по се излгледа во Сандерленд ке оди.

За џабе се секиравте на почетокот глеј шо убави играчи земавте ;)
Znam deka bese pred transfer vo toj tim, stvarno cudno sto Inter ne go koristi Maicon za nego, ako veke se dava brazilecot, Johnson e vistinski profesionalec, na teren dava maksimum, nadvor od terenot ne pamtam deka pravel nekakvi problemi, ne se bunese sto bese vtora/treta opcija vo City a i ko takov imase soliden udel vo lanskiot uspeh, znam protiv Blekburn dade dosta vazen gol na gosti, tipicen za levacive, plasiranje u desen agol od aspekt na golmanot ali tesko deka englez ke dojde vo Serija A, toa e golema retkost.

Kako i da e ima najavi za uste edno pomlado resenie vo napadot, apla kompletni ke se ako se dovede vakov igrac, koj i da e, dobredojden e, momentalno imaat odlicno stokmen tim za standardite na kalcoto i plus Paulinho e dogovoren za Januari, nego i Milan go baraa letoska, isto i on ko i Gargano, pokriva poveke pozicii vo sredinata. Solidno ... solidno, moram da priznaam, ali pak, Branca nek se ebe, Ausilio e covekot. :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Znam deka bese pred transfer vo toj tim, stvarno cudno sto Inter ne go koristi Maicon za nego, ako veke se dava brazilecot, Johnson e vistinski profesionalec, na teren dava maksimum, nadvor od terenot ne pamtam deka pravel nekakvi problemi, ne se bunese sto bese vtora/treta opcija vo City a i ko takov imase soliden udel vo lanskiot uspeh, znam protiv Blekburn dade dosta vazen gol na gosti, tipicen za levacive, plasiranje u desen agol od aspekt na golmanot ali tesko deka englez ke dojde vo Serija A, toa e golema retkost.

Kako i da e ima najavi za uste edno pomlado resenie vo napadot, apla kompletni ke se ako se dovede vakov igrac, koj i da e, dobredojden e, momentalno imaat odlicno stokmen tim za standardite na kalcoto i plus Paulinho e dogovoren za Januari, nego i Milan go baraa letoska, isto i on ko i Gargano, pokriva poveke pozicii vo sredinata. Solidno ... solidno, moram da priznaam, ali pak, Branca nek se ebe, Ausilio e covekot. :D
конкретно за паулињо што има на вики за него напишано .

José Paulo Bezerra Maciel Júnior, commonly known as Paulinho, (born 25 July 1988 in São Paulo) is a Brazilian football player, currently playing as a midfielder for Corinthians (football club). He is well known to possess extreme levels of mental toughness. So much so he once snapped his own dislocated knee back into place in the 7th minute of a league game and continued playing for the remainder of the match. The 6'3 midfielder is known for his aerial prowess.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Добредојдовте во Интер!

Касано ќе го земе бројот 99, Гаргано највероватно бројот 21, а Переира според тетка wiki бројот 2.

9-ката е слободна...се чека играчиште во нападот :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom