Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Џонсон по се излгледа во Сандерленд ке оди.

За џабе се секиравте на почетокот глеј шо убави играчи земавте ;)
Да,читав и јас за тоа,голема штета би било таков користен играч да заглави у тимче како Сандерленд.

Засилувањата испаднаа најокеј,а кога ќе се сетам само со кого се поврзуваше Интер,овие што се доведоа се предобри.

Syn,нешто повеќе околу напаѓачот да не има,за кои имиња се шпекулира или нагаѓање треба ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Znam deka bese pred transfer vo toj tim, stvarno cudno sto Inter ne go koristi Maicon za nego, ako veke se dava brazilecot, Johnson e vistinski profesionalec, na teren dava maksimum, nadvor od terenot ne pamtam deka pravel nekakvi problemi, ne se bunese sto bese vtora/treta opcija vo City a i ko takov imase soliden udel vo lanskiot uspeh, znam protiv Blekburn dade dosta vazen gol na gosti, tipicen za levacive, plasiranje u desen agol od aspekt na golmanot ali tesko deka englez ke dojde vo Serija A, toa e golema retkost.

Kako i da e ima najavi za uste edno pomlado resenie vo napadot, apla kompletni ke se ako se dovede vakov igrac, koj i da e, dobredojden e, momentalno imaat odlicno stokmen tim za standardite na kalcoto i plus Paulinho e dogovoren za Januari, nego i Milan go baraa letoska, isto i on ko i Gargano, pokriva poveke pozicii vo sredinata. Solidno ... solidno, moram da priznaam, ali pak, Branca nek se ebe, Ausilio e covekot. :D
Огромна плата зема, 90,000 , затоа не се бунеше. Сандерленд понудиле да му ја изедначат и тоа е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.874
Поени од реакции
116.161
Деветката е слободна, изглеа ќе се носи уште едно засилување, и тоа во нападот. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Што го форсирате толку бе папагалот не ми е јасно ?

Пре би ги посакал Љоренте или Фалкао у тим,отколку него,извикан играч.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе, да ве прашам. Сте сретнале некаде да може да се уплати кој ќе биде најдобар стрелец (само) у Интер или у Сериа А !?

Сакам да уплатам на Паласио, оти гарантирано ќе биде најдобар стрелец!

п.с. Озбилен сум, не се заебавам! :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Што го форсирате толку бе папагалот не ми е јасно ?

Пре би ги посакал Љоренте или Фалкао у тим,отколку него,извикан играч.
Извикани играчи се кура мура, оскар, ти реков ми рече... шо се играчи кои нит ги виделе, нит процениле фрлаат 40 милиони евра.
Нејмар си е океј, уште да не е себичен би бил топ. Но се надевам и тоа ќе го среде.
Само шо не знам од кај му текна на спасов за нејмар, нешо вицкаст е у последно време.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Извикани играчи се кура мура, оскар, ти реков ми рече... шо се играчи кои нит ги виделе, нит процениле фрлаат 40 милиони евра.
Нејмар си е океј, уште да не е себичен би бил топ. Но се надевам и тоа ќе го среде.
Само шо не знам од кај му текна на спасов за нејмар, нешо вицкаст е у последно време.
Oскар е покорисен играч од Лукас и Нејмар,сигурен сум.
Сега у Челзи кога ќе блесне,ќе ги засени и двајцата,само да си нема проблеми со повреди.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Морати за газето де шолја кажал оти трансфер пазаро не е завршен, уште не му стигнала порачката на цигаре од родео.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
i oficialno Longo vo espanyol edno god. poznajmica, dobar poteg

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Значи до крај на трансфер пазаров ќе доаѓа напаѓач.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Alvarez From Twitter: "Vi racconto che il recupero al ginocchio va molto bene e che non manca tanto per tornare ad allenarmi con la squadra!" де некоја лепотица нека дај превод. фала однапред сакам ве мва кисс бацка

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ако сака веке Морати да помине ефтино за некој центар фор,го препорачувам Герман Денис од Аталанта газеше минатата сезона дечкото,даде доста голови за Аталанта тип на играч Пацини може и подобар баш каков што ни треба,пошто само Милито е во моментов таков :)

Kajgana Shop

На врв Bottom