Милан не е заинтересиран... не ни може да го купи, ги искористија местата за не-европски играчи. Ма да мислам дека и Интер нема да може да купува не европски играчи Переира е уругваец е сега овој Гуарин како ќе се рачуна незнам пошто он лани беше пола сезона во Интер, ама сезонава го откупија целосно па незнам како идат тие работи.Едно прашање како му го пишувате името на
@¯\_(ツ)_/¯ копи пејст или?Инаку да не сум оф-топик ако стварно го донесете Џеко или Фалкао од нигде никаде ќе се вратите во борба за титула..или барем топ 3
Ама стварно не ми се верува Фалкао да го земете. За Џеко и Милан наводно се интересирале така да пак ќе се расправате
How does one reply to this?
пескара .... i see what you did there никола
напаѓач нема потреба за бекап на милито имаме многу универзалци во напад кои можат да покријат таму + ливаја. афелај/рамирез/гомез/џонсон како бонус би дошле.Переира пристигнал во Милано,до вечер се очекува потписот.
Уште Мајкон да остане,што од ден во ден е се поверојатно,Афелај да го земат или да се дрзнат по Џонсон од Сити пошо е на трансфер листа и ова би било перфектно трансфер лето.
А да,и напаѓач,мада мислам дека нема да се зема...
Изгледа ќе скапува во втора лига,штета.напаѓач нема потреба за бекап на милито имаме многу универзалци во напад кои можат да покријат таму + ливаја. афелај/рамирез/гомез/џонсон како бонус би дошле.
а мусачо отиде нeгде или ќе скапува во втора лига![]()
Џонсон по се излгледа во Сандерленд ке оди.Изгледа ќе скапува во втора лига,штета.
Афелај јас не го сакам бидејќи често се повредува,па и голем ризик би било ако се доведе.Рамирез изгледа е скап за Бранка,а најверојатно ќе оди во Англија,Гомез е мал и не ми е нешто многу технички поткован.Џонсон би се вклопил одлично на крилните позиции,може и лево и десно да игра,брз е со топка и без неа,технички поткован и има добар центаршут,а и според трансфер маркет вреди 10,5 милки,има 25 години,најдобрите години за фудбалер.
Znam deka bese pred transfer vo toj tim, stvarno cudno sto Inter ne go koristi Maicon za nego, ako veke se dava brazilecot, Johnson e vistinski profesionalec, na teren dava maksimum, nadvor od terenot ne pamtam deka pravel nekakvi problemi, ne se bunese sto bese vtora/treta opcija vo City a i ko takov imase soliden udel vo lanskiot uspeh, znam protiv Blekburn dade dosta vazen gol na gosti, tipicen za levacive, plasiranje u desen agol od aspekt na golmanot ali tesko deka englez ke dojde vo Serija A, toa e golema retkost.Џонсон по се излгледа во Сандерленд ке оди.
За џабе се секиравте на почетокот глеј шо убави играчи земавте![]()
конкретно за паулињо што има на вики за него напишано .Znam deka bese pred transfer vo toj tim, stvarno cudno sto Inter ne go koristi Maicon za nego, ako veke se dava brazilecot, Johnson e vistinski profesionalec, na teren dava maksimum, nadvor od terenot ne pamtam deka pravel nekakvi problemi, ne se bunese sto bese vtora/treta opcija vo City a i ko takov imase soliden udel vo lanskiot uspeh, znam protiv Blekburn dade dosta vazen gol na gosti, tipicen za levacive, plasiranje u desen agol od aspekt na golmanot ali tesko deka englez ke dojde vo Serija A, toa e golema retkost.
Kako i da e ima najavi za uste edno pomlado resenie vo napadot, apla kompletni ke se ako se dovede vakov igrac, koj i da e, dobredojden e, momentalno imaat odlicno stokmen tim za standardite na kalcoto i plus Paulinho e dogovoren za Januari, nego i Milan go baraa letoska, isto i on ko i Gargano, pokriva poveke pozicii vo sredinata. Solidno ... solidno, moram da priznaam, ali pak, Branca nek se ebe, Ausilio e covekot.![]()