Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.249
Кражба на векот, што ќе земете 30 годишен играч, кој у својата кариера има 2 трофеи освоено, иако у едниот немаше ама никакава улога...
Играч кој каде и да идел правел проблеми, и кој цела ланска сезона ја прескокна ради проблеми со срцето ??
Те молим објасни ми како е ова кражба на векот ??

Милан пак добива шпиц, кој гарантира у Италија 15 гола, и кој е у зенитот на својата кариера, 28 годишен таман за шпиц, а дали умре времето ќе покаже сезонава ...

И мислим дека 10 милиони нема теорија да добиете од Галијани, 5 максимум...
Skoro site navivaci na Milan na netov sto gi gledam, zabari i stranci, go okarakteriziraat ova ko krazba zasto Inter od Pazzini ko cist transfer moze da zeme maksimum 12m evra, 15 i nad 15 nikoj ne saka da dade, ako im uspee dilot od 10m evra plus Cassano, togas da, Milan nasednuvaat, toa e edno, vtoro od Ibra do Pazzini razlikata e enormna, navivacite na Milan sakaat po sampion, drug sampion, ne Pazzini iako da, toa sakav da go pisam i kaj vas u tema, 15 gola + moze da gi istera u tim ko Milan, mu odgovara taa igra, ama daleku e Pazzini od igrac za ekipa so ambicii da atakuva na sekoj mozen trofej.
Еј бе, пред година дена Касано пешки идеше до Милано да моли пред канцелариите на Интер за да го земат за беспари, сега Пацини го даваат и ќе земат можда бедни 6-7 милиони.

Ако не се лажам, ние го купивме Пацини, а Милан го земаа беспари Касано, ете колку сме глупи, и не е прв пат ова, 20ти пат последниве 2 години...
Cassano taa godina ne sakase da odi vo Inter zasto Milan imaa odlicen tim, Ibra bese tamu, bea prvi na tabela i bea negova prva opcija toj del od sezonata, sakase odma so Skudeto da se zakiti a toa Milan mu go garantiraa, Inter ne, kaj Inter taa godina pocnaa problemite a ko sto gledas on saka garant za jaka ekipa, posle prodazbata na Ibra i Silva odma go krena nosot, e sega od druga strana ova e malku kontradiktorno zasto doaga vo Inter. Inaku nikad ne molel da dojde tuka posle odenjeto na Murinjo, vo erata na Mur sakase vo Inter, ama Mur bese toj sto ne go sakase vo timot.

Ja licno ne go sakam sega vo timov posle odenjeto vo Milan, posle faktot sto ima 30 godini i ima problemi so srceto ali toa ti e ...
Mora da dojde uste eden vo napadot, pomlad, vaka so Cassano, Palacio i Milito imaat napad za edna-dve sezoni, ke dojde period koga bukvalno celosen remont ke pravat tamu a ako sakaat da se konkurentni minimum 40m evra ke treba da frlat samo za toj del od terenot.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Јок, Касано никогаш не изјавил дека сака во Милан, ние веднаш го отфрливме неговиот трансфер во Интер, односно не се ни обидовме да го донесеме. Медиумите шпекулираа, а ми текнува дека прв Паолило излезе и кажа дека не сме заинтересирани за Касано. Да сакаше Интер, ќе го донесеше, или ако ништо друго ќе се потрудеше, али сосема поинаку беше. Исто и со Монтоливо, мислам дека не се ни потрудивме многу околу него, али дефинитивно пробавме...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973
Кражба на векот, што ќе земете 30 годишен играч, кој у својата кариера има 2 трофеи освоено, иако у едниот немаше ама никакава улога...
Играч кој каде и да идел правел проблеми, и кој цела ланска сезона ја прескокна ради проблеми со срцето ??
Те молим објасни ми како е ова кражба на векот ??

Милан пак добива шпиц, кој гарантира у Италија 15 гола, и кој е у зенитот на својата кариера, 28 годишен таман за шпиц, а дали умре времето ќе покаже сезонава ...

И мислим дека 10 милиони нема теорија да добиете од Галијани, 5 максимум...
Брат ако пацини даде 15 гола оваа сезона,јас ке го избришам профилов на кајгана.Стај го во букмаркс постов.За тоа кој е покорисен од нив двајца,не треба да се дискутира.Па уште и да доплати милан...А инаку две години е разликата меѓу нив двајца,така да и со годините муабетот не ти држи.А за срцето,се согласувам дека е ризик.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.249
Јок, Касано никогаш не изјавил дека сака во Милан, ние веднаш го отфрливме неговиот трансфер во Интер, односно не се ни обидовме да го донесеме. Медиумите шпекулираа, а ми текнува дека прв Паолило излезе и кажа дека не сме заинтересирани за Касано. Да сакаше Интер, ќе го донесеше, или ако ништо друго ќе се потрудеше, али сосема поинаку беше. Исто и со Монтоливо, мислам дека не се ни потрудивме многу околу него, али дефинитивно пробавме...
Eve Blagoj prasaj go ako mene ne mi veruvas, taa godina nemase sansa Cassano da dojde vo Inter, bez pari bese, nisto nemase da gi kosta da go angaziraat ama ne sakase, zasto Inter vo erata na Mur ne go sakaa, a veke taa godina koga Mur veke ne bese tuka Inter ne bea toa toa, vo toj del od godinata bea 6ti, a Milan ubedlivo prvi i oni bea negovata prva i edinstvena opcija, za Inter voopsto nit razmisluval nit pak idel do Milano da gi moli da go zemat.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Готова е зделката.
Пацини е биланез, Касано е Интериста.
Колку и да не ми се свиѓа. Нека му е со среќа на Касано, од голови давање аир да нема, од титули зимање да не куртули.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Готова е зделката.
Пацини е биланез, Касано е Интериста.
Колку и да не ми се свиѓа. Нека му е со среќа на Касано, од голови давање аир да нема, од титули зимање да не куртули.
па за некоја година и во Јуве да се проба :pos: .. уште тоа фали :icon_lol:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Најсмешно у целава ситуација е што Интер мислат дека го заебале Милан, а Милан мислат дека го заебале Интер
A ustvari na kraj pak ne menja neso transferov mnogu :) Pazzino Imase slaba sezona ne ocekuvam neso premnogu da dava golovi vo milan...Cassano do sea retko da ima poise od 15 utakmici izigrano vo sezona...a i da igral poise dretko koga igra cela utakmica...taka da vo ovoj slucaj nisto posebno nema se promeni vo dvata tima...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Каква помпа чиниш Ето и Ибрахимович размена прават.Досега во размените Интер-Милан во 90% од случаите Интер сегогаш од трите за најдолгото се фаќал.

Пацине не е воопшто лош играч да има кој да го храни со асистенции парче има да прави.Има и брзина и игра со глава осет за гол одличен еден од најдобрите шпицеви во Италија.
Беше најдобриот Интер кога го купи се мислеа тогаш за Матри но го земаа Пацини кој и Јуве го сакаше тогаш.
Пацини изигра одлична полусезона 17 натпревари 11 гола.

Не ми е јасно што толку лошо направи Пацини па подобар е од земените за него кој мислат да ги донесат на пример од Кваљарела.Или да не мислат Лонго е подобар од Пацини.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Зделката е повторно во корист на Милан, но не треба да жалиме секако Страма не смета на Пацо па подобро нека заработи нешто Интер, плус добива проверен фудбалер кој моментално повеќе би ни одговарал ! Иако можеше да му се даде на Пацо шанса барем до нова година и следен трансфер период .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Понудата на Милан е 3 плус Касано, значи скоро глава за глава, 10 не ги добија Интер па мајка Јана да е, тоа ми беше муабетот (y)
Абе и глава за глава да е трампава пак иде во корист на Интер, гледано од страната на Интер. Е сеа зошто? Бидејќи Пацо не одговара на нашиот стил на игра, дреме на клупа и ретко кога влегува во игра. Он е за во екипа каде ќе го хранат со центаршутеви и он ќе биде главната палка во нападот, а вака он во комбинација со Милито е рамно на убиство, постатичен напад амин. Значи да не се разбереме погрешно Пацо е одличен играч само што не е за во Интер во моментов. Од друга страна Касано тотално одговара на филозофијата на Интер, покрива неколку позиции во нападот, дрбилер е, брз е, интелигентен фудбалер е. Е сево ова е океј доколку нема Касано проблеми со срцето и доколку игра кај нас константно. Ако случајно има проблем и ако си дреме на клупа тогаш што вика Мите ќе си останеме со од трите подолгото и трампава ќе ни се удри од глава.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Во врска со трампата времето ке покаже кој доби а кој загуби, но кога ке се сетам на се што лани промаши Пацини, и како ги играше утакмиците изгубен, и за камен да го трампаја во корист ке се.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.249
Понудата на Милан е 3 плус Касано, значи скоро глава за глава, 10 не ги добија Интер па мајка Јана да е, тоа ми беше муабетот (y)
7 do 8 ke dobijat, sepak gi odrale kolku tolku.

Kajgana Shop

На врв Bottom