Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
7 do 8 ke dobijat, sepak gi odrale kolku tolku.
Ги одрале исто како и на Наполи за Пандев 7+7 собраа 14-15 милиони од Пандев и Пацини.
Ја донесоа суперѕвездата Паласио за 11 милиони:tapp:.
Ќе видиме што ќе излезе белким Паласио и Касано ќе се подобри од ланскиот експеримет Форлан Зарате.

Важно и оваа година е на жими мајка не знаат кој да купат одат од играч на играч немат никаква цел.Ослободуват играчи Мајкон го нудат на кој стигант Цезар де ќе го трампат де без пари го дават.
Паулињо ,Фернандо,Де Јонг или Гергано секој ден различна цел.
Може ќе ги погодат засилувањата оваа година да се надеваме.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
А со Переира до каде е работата, нели беше 99% сигурно дека е нов играч на Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.250
Gargano najverojatno isto e dogovoren vecerva, odnosno se pregovaralo i za nego, ne e los igrac, letoska napuni 28 godini, starter e za Napoli, odlicno prefrla topka od sredina u napad, top e za stvaranje na kontri, bolji od bilo koj vo Inter za toj del od terenot, toa sigurno. Redno bese nesto da se nabaci od Napoli posle ona so Pandev, iako site go ocekuvavme Lavezzi.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
За кој ѓаол го зема Мудингаи, кога планираат да донесат некој од Де Јонг или Гаргано?
Гаргано-Гуарин добро би изгледало на терен. :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Пацо во Милан ќе игра...леле ќе пукнам од мака :D

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Искрено и мене не ми е по мерак трејд-ов, Пацини - Касано.
Пацо е гол играч, ко Милито. Чекач, е сеа у зависност од формата кој ќе ја најде тој е со плус. У очите на навивачите на Интер секогаш Милито > Пацини. Мадрид не се заборава така лесно, не : ))

И јас се сложувам дека Пацини ќе има над 10-15 гола сезонава за Милан, а ние од Касано што ќе видиме освен пимплање, смеење, иронично смеење, пимплање, пимплање...

Не бе, пак сме поебани. А седне Морати со Галијани на маса, у старт треба да знае дека го јаде за нешто. Галијани му го има начукувано у неколку наврати, и тоа онака здраво.
Бар јас сум со тој став.

Кој напад го имаме сезонава? Милито, Паласио и Касано?! Очај...
Гуарин ќе има повеќе голови од Касано годинава, за Паласио да не зборам...

Треба да земат уште еден напаѓач...Вака врвка е работава

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
7,5 милиона + Касано за Пацини !!!! Не ми се верува, уште.

Ова е најдобриот трансфер кој што Интер го има направено во последните 3 години. И време беше после константните разочарувања овие години. Јасно е дека не сме способни да направиме нешто добро, освен ако некој друг тим не усере многу па да ни подари нешто. Добро е што и второто се случува, уште подобро е што баш сега се случува.

А одлични се и вестите дека се серизони и за Гаргано. Одлични во смисла на алтернативите и типот на играч што служат како ориентир. Од сите други спомнати до сега, Гаргано мене најмногу ме бендисува, зошто е прилично солиден со топка во нозе. Дури и ме чуди што Наполи се подготвени да го дадат. Добар играч.
Нормално ја би сакал друг тип на играч во средина, ама јасно е веќе дека нешто друго бараат.
Со овие двајца и евентуално Переира, тимот глобално ќе изгледа прилично добро. Дури и изненадувачки добро. Би можеле и за титула да се замешаат во погодни услови.

Него, не сваќам зошто воопшто некој има против трансферов или се чуствува дека сме излегле заебани. Пацини е ок играч, ама нема некој страшен квалитет, посебно не квалитет што се бара денес. Типичен италијански напаѓач, многу недоработен во сите други сегменти освен да се најде во напаѓачки позиции (што е се разбира многу битно). Дури е и многу неподвижен.
За него добиваме еден од најголемите таленти на италијанскиот фудбал во последните декади. Менталитетот и воопшто односот кон професијата, па и благата недозреаност на страна, Касано има неверојатни квалитети, на сосема друго ниво од Пацини. Има совршена техника на топка и техника на телото и е неверојатно продуктивен играч.
Тоа не може да се спори. Дури и на европското сега после пола година пауза со стомак во офсајд, успеваше со еден потег, комплетно да исфрли од игра едни од најдобрите светски дефанзивци. Има совршена игра и со двете нозе, одлична престава за теренот , многу прецизни и изработени пасови, со еден збор КВАЛИТЕТ.
И плус пари за него добиваме!

За мене ова е супер, супер трансфер. Успеа за 1 саат оптимист да ме направи. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Касано бил очаен,абе се читате ли што пишувате ?
Па и без срце да игра Касано и со една нога и со едно маде,пак ќе биде подобар од Пацини...скалила и скалила подобар.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
На крај кога ќе видиме ако се реализираат овие трансфери ќе имаме доста добар тим, од лани далеку подобар, плус ако остане Мајкон уште подобро ќе биде.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Ultra Boy

Бројките на крај на сезона ќе кажат кој ќарил... Ама немој да ми броиш насмевки на терен, пошо рошавиов што го земавме е прв за такво нешто.
Пацини бар си ќутеше, овој може и раздор да напраи и у така раштиманиот состав.
Тренеров наш мислиш е спремен со една будала ко Касано да искочи на крај? Него Капело не го стаи у ред, овој нашиов пилиштар ќе го стаи... .!.ац!

Кажав јас, ќе се јаде со Гуарин у голови и асистенции. А и 60+ минути на терен тешко.

Дај боже да сум грешка, сакам да грешам, ама...

Ќе им текне на постарите фанови што се деси коа грешев еднаш, кога го дадовме Ибра... : )))

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
А што Пацини планираа во прв состав да го играат?
Па сеа сме се заебале што сме го дале на Милан, и така ќе скапуваше на клупа кај нас и ќе влегуваше некогаш при крај на утакмица. Не верувам дека Касано ќе игра прва постава..така да ми е сеедно за оваа размена, башка се парите.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
^
Не е баш така... Стрелец треба, Кутињо, Алварез и Снајдер ги имаме за креативност т.е. сервирање топки у напад. Шпиц треба, што ќе РИПНЕ и ќе даде гол.

Исто е, али различито... Златник али сребрен

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Касано,Паласио,Милито и Снајдер нема шанса да играт заедно еден отпаѓа бидејки и четворицата немат поима од дефанзива ќе примаме по 4 гола.

Што се однесува до Пацини тој е одличен играч во шпицот но со колега како Ето а не Милито.Се виде кога играа заедно со Ето секој натпревар гол даваше.11 гола сите скоро носеа бодови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Касано е ставен во ред, Интер добива во секој случај од трансферов, само е прашање дали Милан ќе добие повеќе или помалце.

Пацини беше вишок, Касано е тип на играч што ни треба, ако не се гледаат парите, Интер добива, грешката е направена кога се купи за 17 милиони(или 19, кој како го цени бљАБљани).

п.с. Син, не можеш да купиш играч ако не си заинтересиран за него. Тоа дека молел јас го додадов, фала богу дека нема да го моли Бранка, треба само шешир да му купи...

А да, и Гаргано е одличен играч, не знам зашто наполи се откажуваат од него, али не заборавајте, се уште ги имаме Станковиќ и Камби, а Камби мора да игра се уште, исто и Занети... Упмм...

Kajgana Shop

На врв Bottom