¯
Двајцата имаат талент, двајцата работат и не се вонаби ѕвезди како Славкоски, така да тешко е да се каже кој ќе успее од нив двајца. Дестро веќе има искуство во Серија А, но затоа е и поскап(10мил+), додека Лонго е наш. Еден мораме да имаме, што е до мене Лонго следната сезона мора да се форсира во прв тим како замена за Милито.
Ustvari nishto ne vidovme.Овие Сиена на Јуве тимот откупија 50% од Дестро за 1,3 милиони Прециози кој се надеваше на фер однос од Сиена сега вели дека нема шанси Дестро да оди кај што сака Сиена во Јуве.
Интер веќе го беше договорил Дестро со Џенова по потегот на Сиена Прециози вели со среќа Сиена да си го користи Дестро и наредната сезона.
Што се однесува до Лонго примавера и професионален фудбал има огромна разилка има деца што давале стотици голови во примавера па ништо не направиле во професионалци.
Може или на позајмица најдобро што мислам дека ќе е.
Бидејки видовме лани што стана со овој холнѓанецов.
Инаку пред оној натпревар со Милан читав многу подобри мислења за Хрватов и Беса.
два нови костуми од версаче,пакетче мириси и стикчиња долче и кабана и еден специјален шешир наменет за Бранка..додуша специјално тој по негов вкус ја купи робатаCisto informativno me interesira sto kupi Inter dosega?izvinete za latinicava![]()
Паласио, Силвестре (уште само потврда) и Лонго 100%Cisto informativno me interesira sto kupi Inter dosega?izvinete za latinicava![]()
Дестро е спремен, на Лонго му треба искуство во Сериа А. Лонго има многу поголем потенцијал, Дестро е напаѓач што може да биде некоја сила и стил на Вучиниќ, а малиов може многу повеќе. И да не заборавам - многу зрел играч за негови години, не само што си ја работи напред работата, се враќа до 16 метри да расчисти, покрива по терен... себичноста единствена мана, макар што подобро така отколку да се плаши да шутне.
Okej, ama pazi samo, Destro igrashe vo Siena, zamisli go vo Inter, ustvari zaebi... ist kalibar na igrachi imame...Дестро е спремен, на Лонго му треба искуство во Сериа А. Лонго има многу поголем потенцијал, Дестро е напаѓач што може да биде некоја сила и стил на Вучиниќ, а малиов може многу повеќе. И да не заборавам - многу зрел играч за негови години, не само што си ја работи напред работата, се враќа до 16 метри да расчисти, покрива по терен... себичноста единствена мана, макар што подобро така отколку да се плаши да шутне.
Да сумирам: малиот е толку добар што само Интер може да го упропасти
Мисија: Survive Inter!
Не знам али претпоставувам... коштал 6 мил. овие дале 3 мил. и шеширот на Бранка. Морал останатите 3 мил. да го плати репот на Паласио..Ќе ми кажи некој зошто не го купивме овај французинов уште пред европсково ?
Kaj ti teknaНе знам али претпоставувам... коштал 6 мил. овие дале 3 мил. и шеширот на Бранка. Морал останатите 3 мил. да го плати репот на Паласио..
Па цела трансфер политика ни е катастрофа... Јас разбирам дека ние многу се палиме по јутуб играчи, по игачи што ќе се покажат на некоја утакмица... Ама цела управа не знам што гледа кога ги купува сите овие од Бога заборавени играчи... Ќе разберам и дека се нема пари.. Ама ако сакаш Лавеци да го купиш, треба да дадеш 30 парчиња.. ти даваш 20 највеќе... а сега место да додадеш уште 10, ти праиш невидена глупост го купуваш Паласио и репот негов за 11...Kaj ti tekna![]()
Imam edno objasnuvanje za seto ova , mora da ja finansirame Genoa na legalen nacinПа цела трансфер политика ни е катастрофа... Јас разбирам дека ние многу се палиме по јутуб играчи, по игачи што ќе се покажат на некоја утакмица... Ама цела управа не знам што гледа кога ги купува сите овие од Бога заборавени играчи... Ќе разберам и дека се нема пари.. Ама ако сакаш Лавеци да го купиш, треба да дадеш 30 парчиња.. ти даваш 20 највеќе... а сега место да додадеш уште 10, ти праиш невидена глупост го купуваш Паласио и репот негов за 11...
ШТО ПОВЕЌЕ ДА КАЖАМ ?!?!