Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Двајцата имаат талент, двајцата работат и не се вонаби ѕвезди како Славкоски, така да тешко е да се каже кој ќе успее од нив двајца. Дестро веќе има искуство во Серија А, но затоа е и поскап(10мил+), додека Лонго е наш. Еден мораме да имаме, што е до мене Лонго следната сезона мора да се форсира во прв тим како замена за Милито.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овие Сиена на Јуве тимот откупија 50% од Дестро за 1,3 милиони Прециози кој се надеваше на фер однос од Сиена сега вели дека нема шанси Дестро да оди кај што сака Сиена во Јуве.
Интер веќе го беше договорил Дестро со Џенова по потегот на Сиена Прециози вели со среќа Сиена да си го користи Дестро и наредната сезона.

Што се однесува до Лонго примавера и професионален фудбал има огромна разилка има деца што давале стотици голови во примавера па ништо не направиле во професионалци.
Може или на позајмица најдобро што мислам дека ќе е.
Бидејки видовме лани што стана со овој холнѓанецов.
Инаку пред оној натпревар со Милан читав многу подобри мислења за Хрватов и Беса.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Овие Сиена на Јуве тимот откупија 50% од Дестро за 1,3 милиони Прециози кој се надеваше на фер однос од Сиена сега вели дека нема шанси Дестро да оди кај што сака Сиена во Јуве.
Интер веќе го беше договорил Дестро со Џенова по потегот на Сиена Прециози вели со среќа Сиена да си го користи Дестро и наредната сезона.

Што се однесува до Лонго примавера и професионален фудбал има огромна разилка има деца што давале стотици голови во примавера па ништо не направиле во професионалци.
Може или на позајмица најдобро што мислам дека ќе е.
Бидејки видовме лани што стана со овој холнѓанецов.
Инаку пред оној натпревар со Милан читав многу подобри мислења за Хрватов и Беса.
Ustvari nishto ne vidovme. :D

Realni da sme, vo edna takva usrana sezona na Inter, kade shto site tuka vo odreden moment sme rekle da gi prodademe site (duri i snajder) zatoa shto ne gi bivalo, ne e fer da se sudi talentot na Kastanjos koj i ustvari ne dobi nikakva shansa.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Абе не ви се мешам, али ви читам трансфер политикиве за Маикон и мислам дека толку усрана сезона изигравте што ниеден играч од интер не би го проценил над 15 милиони ...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Cisto informativno me interesira sto kupi Inter dosega?izvinete za latinicava :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Cisto informativno me interesira sto kupi Inter dosega?izvinete za latinicava :)
два нови костуми од версаче,пакетче мириси и стикчиња долче и кабана и еден специјален шешир наменет за Бранка..додуша специјално тој по негов вкус ја купи робата:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Дестро е спремен, на Лонго му треба искуство во Сериа А. Лонго има многу поголем потенцијал, Дестро е напаѓач што може да биде некоја сила и стил на Вучиниќ, а малиов може многу повеќе. И да не заборавам - многу зрел играч за негови години, не само што си ја работи напред работата, се враќа до 16 метри да расчисти, покрива по терен... себичноста единствена мана, макар што подобро така отколку да се плаши да шутне.

Да сумирам: малиот е толку добар што само Интер може да го упропасти :pos:

Мисија: Survive Inter!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Дестро е спремен, на Лонго му треба искуство во Сериа А. Лонго има многу поголем потенцијал, Дестро е напаѓач што може да биде некоја сила и стил на Вучиниќ, а малиов може многу повеќе. И да не заборавам - многу зрел играч за негови години, не само што си ја работи напред работата, се враќа до 16 метри да расчисти, покрива по терен... себичноста единствена мана, макар што подобро така отколку да се плаши да шутне.

Да сумирам: малиот е толку добар што само Интер може да го упропасти :pos:

Мисија: Survive Inter!
Okej, ama pazi samo, Destro igrashe vo Siena, zamisli go vo Inter, ustvari zaebi... ist kalibar na igrachi imame...

N

Nicky Santoro

Гостин
Ќе ми кажи некој зошто не го купивме овај французинов уште пред европсково ?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ќе ми кажи некој зошто не го купивме овај французинов уште пред европсково ?
Не знам али претпоставувам... коштал 6 мил. овие дале 3 мил. и шеширот на Бранка. Морал останатите 3 мил. да го плати репот на Паласио..

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Па цела трансфер политика ни е катастрофа... Јас разбирам дека ние многу се палиме по јутуб играчи, по игачи што ќе се покажат на некоја утакмица... Ама цела управа не знам што гледа кога ги купува сите овие од Бога заборавени играчи... Ќе разберам и дека се нема пари.. Ама ако сакаш Лавеци да го купиш, треба да дадеш 30 парчиња.. ти даваш 20 највеќе... а сега место да додадеш уште 10, ти праиш невидена глупост го купуваш Паласио и репот негов за 11...
ШТО ПОВЕЌЕ ДА КАЖАМ ?!?!

R

Rigel Kent

Гостин
Па цела трансфер политика ни е катастрофа... Јас разбирам дека ние многу се палиме по јутуб играчи, по игачи што ќе се покажат на некоја утакмица... Ама цела управа не знам што гледа кога ги купува сите овие од Бога заборавени играчи... Ќе разберам и дека се нема пари.. Ама ако сакаш Лавеци да го купиш, треба да дадеш 30 парчиња.. ти даваш 20 највеќе... а сега место да додадеш уште 10, ти праиш невидена глупост го купуваш Паласио и репот негов за 11...
ШТО ПОВЕЌЕ ДА КАЖАМ ?!?!
Imam edno objasnuvanje za seto ova , mora da ja finansirame Genoa na legalen nacin :cenzura:

Kajgana Shop

На врв Bottom