Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Силвестре во Интер за плата од 2.600.000 евра годишно, со договор од 4 години + уште 1 ако се сака.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Лусио во Фенер,со среќа нека му е.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Гледајте сега, ќе почнеме да се вртиме по овој: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=84031
А интересна работа е што пред три години беше алтернатива за Снајдер: http://www.fcinter.com.mk/aktuelno/108-snajder-inter

И после тоа ништо, и сега одеднаш дечкото одигра одлична партија со Англија и Бранка&компани се сите: „еј, а бе овој знаел да игра... ај да платиме 5 пати повеќе отколку што требаше пред 3 години...или пред Европсково“

Не знам зошто се замараат кога ќе помине возот. Ако има една причина зошто не треба да го земеме Дестро, тоа е затоа што треба да платиме 12-13 милиони за играч кој бил наш, што е малку повеќе глупо. А за овој кога се разигра со Англија знаев дека ќе почнат да се вртат шпекулации, ова не е ништо, Бранка ќе се јави за некој ден со понуда од 3 милиони и 4 младинци.

D

draft

Гостин
Според Газета, трансферот на Мудингаи во Интер е комплетиран. :) :):):):):):):):):):):):):):):)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Според Газета, трансферот на Мудингаи во Интер е комплетиран. :) :):):):):):):):):):):):):):):)
Daj link od GDS, na fcinternews.it nisto ne nacekav a sigurno oni pred tebe ke izvestea za ova, se sto nacekav e od Tuttomercatoweb, ne i do GDS.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Мудингаи не е лош играч, али шо ќе ни е бе, боље мене да ме земеа да му бидам резерва на Камби нао енд евер...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Мудингаи не е лош играч, али шо ќе ни е бе, боље мене да ме земеа да му бидам резерва на Камби нао енд евер...
31 godina, enough said, isto ko i Palacio, doaga 3-4 godini pokasno od onoj prvicen moment koga kolku tolku vredel za da investiras vo nego.

Nedaj boze da dojde i ovoj, auuu kakva shega ke staneme tek togas, tie ocigledno ne ukapirale deka lani imaa tim za 6to, sezonava so zasiluvanjava u navodnici, seuste imaat tim za toj del od tabelata.

2te glavni targeti na transfer pazarot otidoa vo nepovrat, edniot od niv vo juventus, so ogled deka im se vrzani racete i od finansiski aspekt i od onoj koj veli deka ne igraat u evropa pa ne se magnet za golem broj kvalitetni fudbaleri, Lavezzi i Isla bea moze i najdobrite dostapni za ova leto za Inter.

Branka gotovo, go vidovme kako raboti SAM, za kur ne go biva, gi unazadi enormno i gi napravi da nalikuvaat na mal tim, sekoj poteg sto go pravat so nego ko covek odgovoren za transfer politikava e analogen za malecok tim, ne i za eden fudbalski gigant.

Neka sedi on tuka, za da ne se maci onoj sto ke go kroi sampionskiot tim da gi dogovara igracite i da patuva, pa toa sheshirov neka go prai, za drugo NE GO BIVA, gotovo, i mene me uveri u toa uste od momentot koga go zameni Eto so Forlan i Zarate a Gasperini go stavi da bide trener.

Mu gi trgnaa Oriali i Murinjo, t.e. edniot samo mu go trgnaa, drugiot sam si otide, ovoj se izgubi nacisto, neznae sto pravi a ona sto e najtragicno ne snosi i nikakva odgovornost za toa, seuste istiot luksuz go ima i seuste imaat doverba u nego. Alo, ne go biva, gotovo, eden tim ko Inter ne smee da dozvoluva vakov luksuz, go gledas edna godina sto pravi i cao dovidzenja, pogotovo posle godina ko minatava.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:13 ---
Ova od 2 saat sabajle, ocekuvav ko udarna da im e, zatoa ne sum ja primetil ni gore ni podole. In that case, nek se gonat u tri lepe ova ako go napravat. Se nadevam deka e nekakva varka ko so Sculi. Nema logika ovaa nakaza sega da ja donesat.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Абе бенеамата збореше, не тропаа канти... Него, Беса-Лонго-Данкан, ако не ги биде нив пишете пропало од Интер како што тргнала работава, а не гледам како ќе го исполниме ФФП па и за 10 години, кога и нема да ни биде потребно ФФП бидејќи ќе се бориме за опстанок, а не за Европа...

D

draft

Гостин
Најдов на Англиски. Пишува дека трансферот сеуште не е комплетиран зашто претседателот на Болоља не сака да преговара додека бетинг скандалот не заврши, но откако тоа ќе заврши, немало да има никаков проблем за Мудинг:facepalm:и да дојде во Интер.

Значи тоа погоре дека трансферот е комплетиран ми е грешка. Ама не сум бил далеку.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Што се чудите за Мудингаи како прв пат да слушате? Ако за некој играч сме сериозно заинтересирани, тоа е тој :pos:

После тоа, ќе се бара клуб за позајмица на Оби или Алварез, пошто ние чекор по чекор работиме, плански.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мудингаи изгледа доаѓа,јас идам на нотар и се откажувам од Интер :facepalm:

Овие глупости не се издржуваат бре.

Kajgana Shop

На врв Bottom