Мудингаи не е лош играч, али шо ќе ни е бе, боље мене да ме земеа да му бидам резерва на Камби нао енд евер...
31 godina, enough said, isto ko i Palacio, doaga 3-4 godini pokasno od onoj prvicen moment koga kolku tolku vredel za da investiras vo nego.
Nedaj boze da dojde i ovoj, auuu kakva shega ke staneme tek togas, tie ocigledno ne ukapirale deka lani imaa tim za 6to, sezonava so zasiluvanjava u navodnici, seuste imaat tim za toj del od tabelata.
2te glavni targeti na transfer pazarot otidoa vo nepovrat, edniot od niv vo juventus, so ogled deka im se vrzani racete i od finansiski aspekt i od onoj koj veli deka ne igraat u evropa pa ne se magnet za golem broj kvalitetni fudbaleri, Lavezzi i Isla bea moze i najdobrite dostapni za ova leto za Inter.
Branka gotovo, go vidovme kako raboti SAM, za kur ne go biva, gi unazadi enormno i gi napravi da nalikuvaat na mal tim, sekoj poteg sto go pravat so nego ko covek odgovoren za transfer politikava e analogen za malecok tim, ne i za eden fudbalski gigant.
Neka sedi on tuka, za da ne se maci onoj sto ke go kroi sampionskiot tim da gi dogovara igracite i da patuva, pa toa sheshirov neka go prai, za drugo NE GO BIVA, gotovo, i mene me uveri u toa uste od momentot koga go zameni Eto so Forlan i Zarate a Gasperini go stavi da bide trener.
Mu gi trgnaa Oriali i Murinjo, t.e. edniot samo mu go trgnaa, drugiot sam si otide, ovoj se izgubi nacisto, neznae sto pravi a ona sto e najtragicno ne snosi i nikakva odgovornost za toa, seuste istiot luksuz go ima i seuste imaat doverba u nego. Alo, ne go biva, gotovo, eden tim ko Inter ne smee da dozvoluva vakov luksuz, go gledas edna godina sto pravi i cao dovidzenja, pogotovo posle godina ko minatava.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:13 ---
Ova od 2 saat sabajle, ocekuvav ko udarna da im e, zatoa ne sum ja primetil ni gore ni podole. In that case, nek se gonat u tri lepe ova ako go napravat. Se nadevam deka e nekakva varka ko so Sculi. Nema logika ovaa nakaza sega da ja donesat.