Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
вака се шутира пенал http://www.youtube.com/watch?v=u3uAurHNHDg

и полуфиналето италија-германија се игра во 28-ми,пирло е збунет мисли дека во 30-ти се игра хахах
Некои фанови на Интер сеуште неможат да го прежалат играчот што го дале на својот градски ривал ( не им е првпат :icon_lol: ) , и со тек на времето гледале како се развива во еден од најдобрите играчи на неговата позиција воопшто. И што е најтрагично после 10 години реши да оди во најомразениот клуб ( нели според фановите на интер ) од Торино, каде што е еден од клучните играчи и му помага на тимот да го освои првенството, + капак на се нападите на Италијанска Репрезентација почнуваат токму од него. Е сега некои си фанови после она што го направи синоќа Пирло, единствена утеха бараат во тоа што промашил пенал против барселона во ГАМПЕР КУПОТ ( така мислам дека се викаше ). Еден Мунтари го дадовте во Милан па стана Играчиште, браво нека продолжат со одличната работа челниците ваши. Секоја чест на умот што го имаш чим мислиш дека Пирло сеуште не го бива за ништо :cuc: ( се разбира ова не важи за сите фанови на интер туку само за цитираниот ;) )

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
^ Е фала ти многу што ни го просветли фан клубов, да не беше ти немаше да знаеме за Пирло и се друго што наброја. :)

Инаку убаво си пишав дека ќе станеме како Ливерпул.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Моментот кога му се смеев на Росенборг дека Ливерпул се умрена екипа( и сеуште се) и го бранев Интер:facepalm: а моментално Ливерпул за нас се институција

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мудингај,Силвестре:tapp:.
Го разоруват тимот прават тим за средина табела.
А оваа ѕвездата што ја најави Морати што стана уште се мислам кој ќе е тој ѕвер.
Томазо Роки:icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Добро бе брат, едно видео ставиле Пирло како промашува пенал и цел филм направи :pos:

Да ти кажам нешто како постар: Пирло кога го пратија во Милан беше катастрофа, но прашање дали не има 3-4 на форумов кои воопшто се сеќаваме на тоа. После 2-3 години играње во Милан навикнуваш на фактот дека не е повеќе сино/црн и тераш натаму. Тоа што сега во Јувентус игра фудбалер кој пред 100 години бил младинец во Интер, никој на здрав памет не го зема тоа како нешто значајно. Ете и Бонучи е кај вас, не знам кај ќе теравте без школата на Интер.

Сега јас да земам да те замарам како ти било Виери кога потпишал во Интер, ако си гледал фудбал тогаш... јака работа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Од толку што се очајни цела управа сосе Морати и Бранка на фан страните на фејсбук ставаат некои глупи слики и видеа од Занети и пишат само за трансфери на другите клубови..од шпекулации на сите му е скурчено бидејќи видовме што се случи со Лавеци..имав доверба во Бранка и изговор му е финансиската состојба но ни тоа веќе не врви..онде Милан и Јувентус купуваат играчишта за семки а ние го претплатуваме еден Паласио и Мудингаи:tapp:..
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 21:23 ---
И не ги спомнувајте ве молам Јувентус..страмота е да му се смееме бидејќи моментално се класа над нас во секој можен фудбалски и нефудбалски аспект..страмота е да му се ситиме за се и сешто ..Пирло е генијалец од средниот ред каков што никогаш не сме имале од кога јас гледам фудбал и не заслужува хејт посебно од нас интерашите кгоа имаме неспособна управа и го дадовме на млади години..то е то

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Луда работа ова со Мудингаи. Немаме пари, ама немаме зошто ги фрламе. Навистина не разбирам една работа: со Мудингаи и такви ко него пак ќе играме во ЛЕ. Ако немаат пари и желба да се засилат за борба за скудето, зошто не ги пуштат децата? Данкан може да си игра, ем за без пари ем мотивација колку сакаш ќе има детето. И ништо чудно да е и подобар малиот.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 21:27 ---
И не ги спомнувајте ве молам Јувентус..страмота е да му се смееме бидејќи моментално се класа над нас во секој можен фудбалски и нефудбалски аспект..
Посебно нефудбалски.
И кај виде да го хејта некој Пирло, едно видео за заебанција од кога е хејт? Посебно на овој фан-клуб...

• Ми се допаѓа
Reactions: gos

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
^ Е фала ти многу што ни го просветли фан клубов, да не беше ти немаше да знаеме за Пирло и се друго што наброја. :)

Епа видов едно изгубено чедо во фан клубов и морав да го просветлам :) . За другите не се лутете, никој не ве навреди вас, знам дека повеќето од вас пратат фудбал подолго од 6 години ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Епа видов едно изгубено чедо во фан клубов и морав да го просветлам :) . За другите не се лутете, никој не ве навреди вас, знам дека повеќето од вас пратат фудбал подолго од 6 години ;)
Чедото е на право место, во фан-клуб Интер... Тука се прави муабет и за жени, за филмови, за јуве и милан... Кога ќе се најдеш повикан, дојди да коментираш. Се ти кажа ИОсоно, а ако една сезона одиграл кај вас, не го прави Јувенташ, дечкото е само професионалец, и реално ни еден од нас не се сеќава на Пирло ниту па ни било криво, може бил дрво како Кристијано Занети кој потоа станал играчиште. Се промашувале таленти, сите испуштиле по некој, можеме да жалиме за некој што сега сме го дале, не за некој што не го ни памтиме кога играл...

Друго, клипчето си беше океј, само глуп голман ќе се фрла на топка на Тоти и Пирло пред време, ако погодат Тоти и Пирло агол, не се фаќа ни со двајца голмани, другиот дел од времето маваат лоб, чиста логика, само финтата е тоа што голманите секогаш биле најглупите играчи во тимот, чиста вистина...

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
D

draft

Гостин
Andrea Stramaccioni would like to keep two players: Samuele Longo and Wesley Sneijder. For the first one there are many offers from teams in Serie A like Bologna and Atalanta but the Inter coach seems determined to focus on him as well as Philippe Coutinho.
For Sneijder, the issue is more complex. His high salary of 6 million net per season could force Inter to sell. A sale, for now, seems not very likely at the moment because there is no offer. Something that makes Stramaccioni happy.
Значи ако некој понуди барем 20 милиони, Интер ќе го продаде Снајдер и ќе го замени со Дијамани. Тоа ќе биде само уште еден од многуте паметни потези на управата. : )

А иначе супер е тоа што Страма верува во младите, изглеа само он е како што треба.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
31 godina, enough said, isto ko i Palacio, doaga 3-4 godini pokasno od onoj prvicen moment koga kolku tolku vredel za da investiras vo nego.

Nedaj boze da dojde i ovoj, auuu kakva shega ke staneme tek togas, tie ocigledno ne ukapirale deka lani imaa tim za 6to, sezonava so zasiluvanjava u navodnici, seuste imaat tim za toj del od tabelata.

2te glavni targeti na transfer pazarot otidoa vo nepovrat, edniot od niv vo juventus, so ogled deka im se vrzani racete i od finansiski aspekt i od onoj koj veli deka ne igraat u evropa pa ne se magnet za golem broj kvalitetni fudbaleri, Lavezzi i Isla bea moze i najdobrite dostapni za ova leto za Inter.

Branka gotovo, go vidovme kako raboti SAM, za kur ne go biva, gi unazadi enormno i gi napravi da nalikuvaat na mal tim, sekoj poteg sto go pravat so nego ko covek odgovoren za transfer politikava e analogen za malecok tim, ne i za eden fudbalski gigant.

Neka sedi on tuka, za da ne se maci onoj sto ke go kroi sampionskiot tim da gi dogovara igracite i da patuva, pa toa sheshirov neka go prai, za drugo NE GO BIVA, gotovo, i mene me uveri u toa uste od momentot koga go zameni Eto so Forlan i Zarate a Gasperini go stavi da bide trener.

Mu gi trgnaa Oriali i Murinjo, t.e. edniot samo mu go trgnaa, drugiot sam si otide, ovoj se izgubi nacisto, neznae sto pravi a ona sto e najtragicno ne snosi i nikakva odgovornost za toa, seuste istiot luksuz go ima i seuste imaat doverba u nego. Alo, ne go biva, gotovo, eden tim ko Inter ne smee da dozvoluva vakov luksuz, go gledas edna godina sto pravi i cao dovidzenja, pogotovo posle godina ko minatava.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:13 ---

Ova od 2 saat sabajle, ocekuvav ko udarna da im e, zatoa ne sum ja primetil ni gore ni podole. In that case, nek se gonat u tri lepe ova ako go napravat. Se nadevam deka e nekakva varka ko so Sculi. Nema logika ovaa nakaza sega da ja donesat.
Jas go pishav ova? :D
A da, ako dojde mudingai, sakam da me banirash od temava, onaka, zabranimi da pisham ili da mozham da vlezam. Za dobroto na site.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 23:20 ---
Добро бе брат, едно видео ставиле Пирло како промашува пенал и цел филм направи :pos:

Да ти кажам нешто како постар: Пирло кога го пратија во Милан беше катастрофа, но прашање дали не има 3-4 на форумов кои воопшто се сеќаваме на тоа. После 2-3 години играње во Милан навикнуваш на фактот дека не е повеќе сино/црн и тераш натаму. Тоа што сега во Јувентус игра фудбалер кој пред 100 години бил младинец во Интер, никој на здрав памет не го зема тоа како нешто значајно. Ете и Бонучи е кај вас, не знам кај ќе теравте без школата на Интер.

Сега јас да земам да те замарам како ти било Виери кога потпишал во Интер, ако си гледал фудбал тогаш... јака работа.
Ne be Io, ne beshe drvo Prilo, nego evo po 10 zilijarditi pat ke kazham, inter ne znae kako da napravi mladinec vo igrachishte. Site mladinci Inter gi ubiva (ne bukvalno bene :D ), ovoj strama pri krajot na sezonata reche deka drug ke bide Inter koga prosekot na godini na liderite vo timot ke bide 25/26 godini, evo dojde i toj, ama na glava go ima kachen branca, branca e glupak.

Vo koj drug tim vo svetot olku golem celebrity e tehnichkiot direktor? Kade? Nikade be...

Член од
2 август 2011
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.671
Морати нека си резервира 2 до 3 тренери за следната година ( ке му се најдат за смена) ако продолжи со вакви актвности на трансфер пазарот.

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе каков ливерпул бе срамота е да се споредуваме со нив, тие барем купуваат по некој јак играч 20+ милиони ние тоа ќе го сонуваме

Kajgana Shop

На врв Bottom