Ne seuste, ama i da otide, toa nema da ima nikakva vrska so Inter, ovoj pat Presiozi si go lapna i toa e toa, kako i da e seuste e vo sostvenost na Genoa pa kolku sto odlucuvaat Siena za nego odlucuvaat i oni, bez amin od Presiozi nikade nema da otide.
Sega samo pregovorite za nego se komplikuvaat, i sigurno poveke ke cini od predvidenoto, zatoa tuka e Branka, pola mladinski pogon da go razdava gaga pa za 3 godini da go vraka za 10m evra po igrac ... minimum 10m evra.
Штом Сиена (читај Јувентус) се умешале за да го откупат целосно,рачунај дека не е наш.
Моментално Интер нема ни репутација,нема ни кеш со кој може да привлече добри играчи макар за италијанско првенство,а камоли за во Европа.
Тоа е реалноста,Морати колку што го издигна,толку и го спушти клубот на ниво на Шкендија Арачиново.
Бранка колку што направи добри и паметни трансфери,толку и се усра...па и повеќе,пун е со гомна,до гуша.
А и во врска со Арапите,не ме разбирајте погрешно,јас не сакам целосно да го купат Интер,туку Морати да има некаква потпора што се однесува до парите за трансфери.
Значи место моменталните пример 50 милиони евра,со некој фин Арап во борд на директори би имале 100 милиони за трансфери.
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 13:44 ---
го имам гледано како не ... од цел тим убедливо меѓу најслабите во виљареал ... ок за 2 - 3 мил да биде 4 играч може ама киву веќе го задржаа за ротација така нема потреба да жалиме за него.
Последнава година да,што беше слаб,беше.
Исто како и целиот тим на Виљареал.
Болдот највеќе боде очи кај мене,ротација со 33 годишен играч кој што има озонска дупка во главата и многу паничи.
Па за тие 6-7 милиони што ќе ги земе Киву за две години,МусаЌо ќе дојдеше одма,ама Бранка го имаме моментално...