Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Tocno polesen raspored imame. Narednite tri natprevari so Genoa lecce i Brescia mora da pobedime. Po derbito koe mora da go dobieme imame potesko gostuvanje samo kaj Napoli a tie imaat natprevari kaj Palermo , Fiorentina ,Roma i Udinese na gosti.

Mora ova da se iskoristi.:)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Тука си во право,олеснителна околност ви е што дербинјата ви се дома,али Наполи дома нема примено гол од лани
Гоки Биланело признај пред сите дека сврши на Ибранослевиќ!
Интеристи честито 2-ро место моментално!Напредуваме!

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Гоки Биланело признај пред сите дека сврши на Ибранослевиќ!
Интеристи честито 2-ро место моментално!Напредуваме!
Cestito ... Е сега е изгор топло..
И еден поздрав до комшилук со едно песниче

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Единствена, поголема шанса, и онака реална за да го освоиме скудетото е да се победи Милан во меѓусебниот дуел, и после онака од тој пораз да се очекува некој си психички фактор негативно да влијае кон нив, друго нема.

Ако се надевате на Јуве :pos:, продолжете. Јас ке ја играм победа на Милан и прво и второ полувреме, 4+ гола.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.924
Единствена, поголема шанса, и онака реална за да го освоиме скудетото е да се победи Милан во меѓусебниот дуел, и после онака од тој пораз да се очекува некој си психички фактор негативно да влијае кон нив, друго нема.

Ако се надевате на Јуве :pos:, продолжете. Јас ке ја играм победа на Милан и прво и второ полувреме, 4+ гола.
Да ти кажам право гледам по другари што навиваат за Милан сите некако посрани ми се за со Јуве али и јас се слагам со тебе и мислам дека ќе ги растртат онака јако. Овие Јуве поочајни не сум ги видел никат у живот

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
милан не очекувајте да киксне со палермо
кикс очекувам со јуве...
и РОМА - МИЛАН 100% е 1
од таму со 0 бодови си идат
ГАРАНТИРАМ!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.924
@ Ј.А. исто мислам како тебе али мислам и Јуве дека ќе го скинат... онака ептен се слаби Ѓубрињана

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
абе и јас се сомневам дека со јуве ќе кикснат
али пореално е со нив него ли со палермо
ви реков не се палете 3 победуваат во низа т.е очекувано беше да ги тепаат парма киево и наполи

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие се замарате со Милан небаре ние сите ќе ги победиме...кулирајте малце :)

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
во контекст на моабетите од претходната тема за фифа фер плеј, лига на шампиони, приходи, пари, играчи ....
Јувентус за прва половина од сезона 2010-11 забележал загуба од 39,5М, а лани истиот период имал добивка од 14,2М
Катастрофава најмногу се должела поради неиграњето во ЛШ.

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
не знам како може милан да се надева на титула спорет мене интер е шампион ако го гледаме распоредот на милан од 6 гостуване сигурно ге земат 2 бода значи од 18 бода само 2 тоа е сигурно (бреша фиорентина палермо јуве рома удинезе ) само гледајте и мислете се а интер како што го видов распоредот од 11 меча сигурно 9 победи му се

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
не знам како може милан да се надева на титула спорет мене интер е шампион ако го гледаме распоредот на милан од 6 гостуване сигурно ге земат 2 бода значи од 18 бода само 2 тоа е сигурно (бреша фиорентина палермо јуве рома удинезе ) само гледајте и мислете се а интер како што го видов распоредот од 11 меча сигурно 9 победи му се
Не глуми кловн во сите фан клубови...

Kajgana Shop

На врв Bottom