Не знам за вас, ама воопшто курот не ме боли што загубивме, дури сакав и 10 да примиме.
Јас не сум вистински навивач што јадам лајна дека за некои нема место во овој тим веќе со години. Сите ние мразиме лицемери и онака педери од личности (не хомо, него сфаќате што сакам да кажам), е таков човек барем Балотели не беше, курот го болеше, дресот го изваде и го фрле, респект за некој кој што има во лице ти го вели. А на Занети мајката впичка да му ја ебам и жената и све... Не знам кога ке сфати дека не е за во Интер ни во Бреша ни во никаде...
Лео-Гео што направи бе човеку, измените ти се... Губиш, играч добива црвен, ШТО КУР ИМА ДА ПИКНЕШ ДЕФАНЗИВЕЦ??? Играј со 3 назад, 5 во средина и 1 напред и оди офанзива, он Кордоба ми го пикна, Кордоба бе еј... До толку да се нема осет за измени јас не знам, само бенчо беше пофејл од овој...
Фифа Фер Плеј, Морати се надевам срцев удар доби вечер
или нешто слично.
Играчите и во времето наБечно викав дека се криви, ама денеска... Овој Маикон не знам, не знам како не се срами бе, кога ке ми текне 30 милиони даваа за него... Значи 3 пати сме се изгориле со бразилците... Еднаш го продадовме Роналдо (Изгор), после не го продадовме Адри (ИЗГОР), и сега не го продадовме Маикон, и пак истото се случува...
Осет скаутите не немаа на времето, па ајде демек нешто поправија, трансфер политиката ни ја водеа кретени, па ете сеа Бранка гениј бил, ама каде се тие ебани резултати бе? Да загубиш од Шалке 5-2, дома. Дома ејј...
Ако нешто слично како и по натпреварот со Милан коментираат играчите заедно со Лео, официално за луди ги сметам. Нека се бунат некаде, нека викаат дека судијата ги оштети или нешто ептен плитко, ама ако ми се филмаат дека we can do it, we will show our strong spirit the next game.... Матер на сите до еден да им ебам тогаш.
Карја, Нагатомо, Кордоба... Измениве се... Како прво не се ни измени, како второ ова не се играчи кои треба да играт во Интер, јас, стојко и петко подобро од овие ке изигравме, овие не играа.
Во германија уште 10 нека ни дадат, посекако спремен бев уште од времето на Бенитез дека ке примиме 20/30 гола со кого и да паднеме.