Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Еееее го сакавте шалке, ете ви го шалке бла бла бла. И се да му ебам на станковиќ, што постигна таков гол, толку рано, човек да помисли дека има да ги скршиме :P.

Абе шо се секираш, не е све изгубено, нели ти рече дека ќе бидете првиот тим што одбранил титула у ЛШ :pos:

Иначе ете Серсе Косми доби отказ од Палермо слободен тренер е , не е нешто посебно, ама барем е тренер :pos:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Абе шо се секираш, не е све изгубено, нели ти рече дека ќе бидете првиот тим што одбранил титула у ЛШ :pos:

Иначе ете Серсе Косми доби отказ од Палермо слободен тренер е , не е нешто посебно, ама барем е тренер :pos:
A koj ti rece deka nema da ja odbranime?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Друже, за Бранка само да ти кажам, Бранка е преговарач, Бранка не е одговорен за финансиите истовремено па да се обвинува за тоа, кога Бранка имаше пари на располагање ги донесе Снајдер, Мота, Милито, Лусио и го договори Пандев уз пут истата таа година плус учествуваше и во преговорите со Барса за Ибра и Ето. Бранка беше причината што дојде токму Лусио а не Карваљо, играч кој беше главна цел за Мур и играч со кого никад, потенцирам, НИКАД немаше да освојат Лига на Шампиони.

Бранка најмалку вина сноси од цел тим у моментов, Бранка во овој момент слободно можам да ти кажам дека е најсилна карика зашто све друго потфрли, и тоа дебело ...

А Капитенот, уште еднаш ќе кажам, му дојде време на човеков, 2 гола на негов грб паднаа, и тоа оние најклучните, вториот и третиот кога све отиде у курац у натпреварот.

p.s. Горе-доле, се согласувам со твојот пост.

п.м.с. Цезар пак пешки идел накај дома ( во близина на стадионот живее ), ме интересира да имаше плац у Бергамо ( блиску е до Милано ) и да живееше таму дали пешки ќе си идеше ...
Brat site mi Se krivi za vecer, branka onaka go spomnav samo zaradi transfeite I znam deka kolku pari tolku muzika AMA karja yuto I pazzo ne se za vo inter ni kako rezervi ni kako maskoti. a ovoj Cesar so ova odenje doma peshki preku kurot veke. Novinarite neka razberat deka kuata mu e na sto metra or stadionot. Kako Ne go izgazi nesto... Bale, sanchez, cavani, hamsik I montolivo

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

Башка и има посебен начин на мотивирање на своите фудбалери (со порничи :vozbud:) пошто нели имавте lack of motive како што рече Деко по дербито.. :) така да знае што е потребно за таква победа. :icon_lol:

п.с. И вечерашниот меч може да биде ставен во колекцијата одма до Lisa Ann :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ете така постирај како што треба фотка...

И да, го имаме уште карактерот на Бенитез :nesvest: :vozbud:, има да ја одбраниме титулата. :P

Абе могуќе е , не викам не. Иначе боље да беше Бенитез уште овде, барем 0-0 ќе извадеше он :pos:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Не знам за вас, ама воопшто курот не ме боли што загубивме, дури сакав и 10 да примиме.

Јас не сум вистински навивач што јадам лајна дека за некои нема место во овој тим веќе со години. Сите ние мразиме лицемери и онака педери од личности (не хомо, него сфаќате што сакам да кажам), е таков човек барем Балотели не беше, курот го болеше, дресот го изваде и го фрле, респект за некој кој што има во лице ти го вели. А на Занети мајката впичка да му ја ебам и жената и све... Не знам кога ке сфати дека не е за во Интер ни во Бреша ни во никаде...

Лео-Гео што направи бе човеку, измените ти се... Губиш, играч добива црвен, ШТО КУР ИМА ДА ПИКНЕШ ДЕФАНЗИВЕЦ??? Играј со 3 назад, 5 во средина и 1 напред и оди офанзива, он Кордоба ми го пикна, Кордоба бе еј... До толку да се нема осет за измени јас не знам, само бенчо беше пофејл од овој...

Фифа Фер Плеј, Морати се надевам срцев удар доби вечер :) или нешто слично.

Играчите и во времето наБечно викав дека се криви, ама денеска... Овој Маикон не знам, не знам како не се срами бе, кога ке ми текне 30 милиони даваа за него... Значи 3 пати сме се изгориле со бразилците... Еднаш го продадовме Роналдо (Изгор), после не го продадовме Адри (ИЗГОР), и сега не го продадовме Маикон, и пак истото се случува...

Осет скаутите не немаа на времето, па ајде демек нешто поправија, трансфер политиката ни ја водеа кретени, па ете сеа Бранка гениј бил, ама каде се тие ебани резултати бе? Да загубиш од Шалке 5-2, дома. Дома ејј...

Ако нешто слично како и по натпреварот со Милан коментираат играчите заедно со Лео, официално за луди ги сметам. Нека се бунат некаде, нека викаат дека судијата ги оштети или нешто ептен плитко, ама ако ми се филмаат дека we can do it, we will show our strong spirit the next game.... Матер на сите до еден да им ебам тогаш.

Карја, Нагатомо, Кордоба... Измениве се... Како прво не се ни измени, како второ ова не се играчи кои треба да играт во Интер, јас, стојко и петко подобро од овие ке изигравме, овие не играа.

Во германија уште 10 нека ни дадат, посекако спремен бев уште од времето на Бенитез дека ке примиме 20/30 гола со кого и да паднеме.
Се согласувам од почеток до крај, првата и последната реченица ми се омилени :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
kire inter да не се закопал у земја случајно? :pos2:
Сеа се прибрав(глеј во колк часот го пишувам постов),не бегам јас не се секирај! За натпреваров само малце ке кажам,Лео ја утна тактиката бидејки играчите не знаеа ни сами кој каде игра! Неможе некој да ми каже дека Шалке се појаки од нас,знам дека тешко е да се повтори ланската сезона али да изгубиш 2-5 дома од Шалке е срамота!И што ви е филмот со тоа што го вреѓате ЗАНЕТИ бе,нормални ли сте :tapp:! Знам дека му доаѓа крајот,али заради тоа што не потрчал да затвори за 2 гол и да му јадете гомна стварно треба да си малоумен! ЧОВЕКОТ ГО ОСТАВИ СРЦЕТО ЗА ИНТЕР ЦЕЛА КАРИЕАРА,ВИЕ НЕГО НАЈДОВТЕ ДА ГО КРИТИКУВАТЕ(КЕ СЕ ПРОНАЈДАТ САМИТЕ)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Колку беше поразот на душа на Леонардо толку и на играчите, мада се почна од Леонардо и неговата само нему позната тактика!!!

Инаку не гледам никој да ја спомне себичноста на Снајдер и Ето која од утакмица во утакмица се повеке и повеке довага до израз.
Едноставно мора да се најде некој кој ке ги спушти овие двајца на земја. И двајцата имаа барем по 4 шанси каде најреално требаше да додадат не сепак тие или штуираа или правеа потег повеке каде ја губеа топката.

Пуштањето на Кордоба во игра беше ФЕЈЛ на годината. Да губиш утакмица на домашен терен а тој да појачува одбране е простатилук!
Пуштањето на Нагатомо е 3 пати полошо од она првото, па сега најдете го вие зборот за тоа.

Во Интер мора нешто да се менува. Јас со сигурност ке кажам дека тоа е Менаџерот.
Да се донесе човек кој ке има јајца да ги седне Снајдер и Ето малку да се спуштат на земја, затоа што како играат изгледа како да Морати не е газда во клубот!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ајде да напишам еден пост со оладена глава.Натпреварот почна перфектно(фантастичен гол на Станко,кој за жал нема да го паметиме по добро).Одбраната без Лусио и Самуел е како дувна ветре развигорче.Голови примаме од секоја просечна екипа и на секој натпревар.Моментот на тотално самоуништување на овој натпревар беа при 2-2 промашувањата на Милито и изгубениот на овој натпревар Ето на почетокот на второто полувреме.И како капак на се, татарот романски добива црвен картон а мрежата на Цезар се полни од секоја акција на Шалке.Згора на се измениве на Лео беа навистина смешни.Еден добар тим кој го градеше Мурињо со фантастична одбрана оваа сезона се сруши како кула од Карти!
Ајде што побрзо нека заврши оваа сезона и нека си одат сите кои не заслужуваат да го носат дресот на ИНТЕР!Киву,Кордобаи Занети пензија,Маикон,Ранокија на калемење итн.
Вака веќе не ја бидува!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде да напишам еден пост со оладена глава.Натпреварот почна перфектно(фантастичен гол на Станко,кој за жал нема да го паметиме по добро).Одбраната без Лусио и Самуел е како дувна ветре развигорче.Голови примаме од секоја просечна екипа и на секој натпревар.Моментот на тотално самоуништување на овој натпревар беа при 2-2 промашувањата на Милито и изгубениот на овој натпревар Ето на почетокот на второто полувреме.И како капак на се, татарот романски добива црвен картон а мрежата на Цезар се полни од секоја акција на Шалке.Згора на се измениве на Лео беа навистина смешни.Еден добар тим кој го градеше Мурињо со фантастична одбрана оваа сезона се сруши како кула од Карти!
Ајде што побрзо нека заврши оваа сезона и нека си одат сите кои не заслужуваат да го носат дресот на ИНТЕР!Киву,Кордобаи Занети пензија,Маикон,Ранокија на калемење итн.
Вака веќе не ја бидува!
За овај вол ко ви даваја 20 милиони евра не го дававте , а оваа година ни 5 мил не вреди според мене...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Губиме 5 - 2 на Џузепе Меаца од селски тим од Бундес лига, и пак Бенитез полош тренер :pos:

Него, што се дешава со Маикон, нели се препородил :pos: 10 милиони, тејк ит ор... ал гив ју фор фри
1. Кога е Интер во прашање, најтрагично е што Талахасето е у право.
2. Ти текнува на муабетите од летоска за Маикон ? Мада и ја се израдував на неговото останување иако у моментов он најмалку вина сноси за ова што се случува, ипак, ко што викав и летоска, ОН Е САМО ДЕСЕН БЕК и ништо повеќе, друго беше и друго треба да е мотор во оваа екипа, не он, колку и да е добар, бек е, не средина, не плејмејкер, не крило, не универзален напаѓач.

--- надополнето ---

a ovoj Cesar so ova odenje doma peshki preku kurot veke. Novinarite neka razberat deka kuata mu e na sto metra or stadionot.
Цезар уствари може и пешки доаѓа пред натпревар.

Kajgana Shop

На врв Bottom