Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Абе тебе не ти е срам, ова е исто ко фан на Интер да се сити по победа на Милан или Јувентус, толку ниско, на ниво на мравка и едноклеточен организам ретко кој се спушта.
Незнам со кое лице фан на Баерн тука доаѓа и удира на ' ремет ', во нецела година, не еднаш, два пати кошмари имате од Интер, да не потенцирам само какви зашто сликата е преболна, некој тука пишуваше и ко крадец дека влагал на факс за да избегне пусти ремет ...
Пола од вас после 3 дена се избација на форум.

Незнам како да ви исцртам дека ремет од вас ич не допира тука, реметете ги фановите на Хановер, гледам пред нив се Баерн у Бундес, тука нема што да бараш, освен навраќање на болното минато предизвикано од Интер.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ Мене кур ми е двор ми е , еден тим за кој што навивам сигурно ке освои !

Та неможе од Шалке,Барса,Реал,Ман,Челзи,Шахтјор,Тотнем некој да не освои .

Sincerely yours

Inter haters

\m

Баш ме интересира што би се случило ако успееме да се вратиме - ама не можеме така Јигсав ? ко против Баерн шо неможевме ?

На 13 април се игра утакмицата !!

NA

Член од
8 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Niso cudno utakmicva vcera da bese namestena 7+ , so mislite vie ?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
^ Мене кур ми е двор ми е , еден тим за кој што навивам сигурно ке освои !

Та неможе од Шалке,Барса,Реал,Ман,Челзи,Шахтјор,Тотнем некој да не освои .

Sincerely yours

Inter haters

\m

Баш ме интересира што би се случило ако успееме да се вратиме - ама не можеме така Јигсав ? ко против Баерн шо неможевме ?

На 13 април се игра утакмицата !!

Значи се читамо со тебе на 15-ти негде, или како со докторот на 24-ти, кој ќе спласне све :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
check my FB :P Муж си е муж бе .... уво не ме боли !

Истите ке речат после немале комплекси =p

Тоа бе Деко, јак си ти сум кажал ја !

И викаш ќе пројдете на 13-ти, ова стварно мислиш, или од што си јак ?? :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Прв пут му е на Марли на форумов да е у ваква ситуација, разберете го аман, и за Детроит еден ден да дочека дај боже :).
Нејсе тоа, им се чудам на тие што веруваат у пресврт у реванш, вчера еден новинар рече, можно е Интер да дадат 4 или 5 гола у гости, али не гледам како уз истото и нема да примаат многу голови.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Најако од све беше тоа, како бројат интерашите до пет :pos:

Ајде све е тоа океј, ремет ни мавате иако не ве бива ич ама ај нека ви е, ама за ЛШ да јадат гомна јувенташи и баварците е тоа никако не можам да го сфатам.

Јуве - Нула огромна.

Баварците го имаа најболниот пораз после финалето против Манчестер од нас минатиот месец, така да подобро нека останат така, скриени. Или нека им снема интернет по 2-3 дена, како што на Бобимкд му снема одма после голот на Гоче.

ун, дос, милан, куатро, шалке! Ѕверско!!! :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Прв пут му е на Марли на форумов да е у ваква ситуација, разберете го аман, и за Детроит еден ден да дочека дај боже :).
Нејсе тоа, им се чудам на тие што веруваат у пресврт у реванш, вчера еден новинар рече, можно е Интер да дадат 4 или 5 гола у гости, али не гледам како уз истото и нема да примаат многу голови.

Шо го мешаш Детроит сеа ? :icon_lol:

Иначе немоеш да му го одземеш правото на Деко и Хотмаил да се надеваат ! .!.

Само напред момци !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да не се надевав ке бев навивач на Милан :D 5 години знаеја нема што да бараат и си беа мадри =)

Сеа начекаа и чарџ !

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Најако од све беше тоа, како бројат интерашите до пет :pos:
Naah, веќе видено, ова со скаутов е добро на Марли.
А иначе ви текнува лани што излезе у Италија по поразот на Милан 0-4 со Интер, до вчера знаевме за Леонардо Да Винчи, денес за Леонардо лузерот ...

Тогаш некој да ми кажеше дека Лео ќе е тренер на Интер имаше слатко да му се изнасмеам.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Naah, веќе видено, ова со скаутов е добро на Марли.
А иначе ви текнува лани што излезе у Италија по поразот на Милан 0-4 со Интер, до вчера знаевме за Леонардо Да Винчи, денес за Леонардо лузерот ...

Тогаш некој да ми кажеше дека Лео ќе е тренер на Интер имаше слатко да му се изнасмеам.

Не бе, досаден е Марли со ова... На почеток све тоа океј, иако кејфот ми се правеше кога го викаа скаут, затоа што тајно се надевав ке ги поминеме (i know, right?) ама сеа...

Или ви текнува на таа сликата каде што Лео му го пуши на Мур? :pos: ajdee

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ајде све е тоа океј, ремет ни мавате иако не ве бива ич ама ај нека ви е, ама за ЛШ да јадат гомна јувенташи и баварците е тоа никако не можам да го сфатам.
Баварците го имаа најболниот пораз после финалето против Манчестер од нас минатиот месец, така да подобро нека останат така, скриени. Или нека им снема интернет по 2-3 дена, како што на Бобимкд му снема одма после голот на Гоче.
)
Тоа е поголема мистерија и од барањето на причините за Биг Бенгот, Боби пред месец дена се изјасни дека животна преокупација и желба му е Милан да им се паднат во ЛШ и да ги елиминираат, после истото викендов навиваше за нив, а сега го поти и за убер тежок ривал на Баерн од Германија, ова ни искомплексиран човек не би го направил, премногу е болно али од друга страна и многу тажно, за греота. :(
Ја искрено не бев свесен дека во фудбалов некој може до толку ментално да се растрои, да плаче за психијатар ... од оние скапите. :)

Иначе, му снемало нет ... pathetic one.:kesa:
Tони интерашот ја направи, го снема и него од темава, изгледа нет снемал и он. :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не бе, досаден е Марли со ова... На почеток све тоа океј, иако кејфот ми се правеше кога го викаа скаут, затоа што тајно се надевав ке ги поминеме (i know, right?) ама сеа...

Сакаш и на Француски да ти кажем како се вика за скаут ?? :pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Шо го мешаш Детроит сеа ? :icon_lol:

Иначе немоеш да му го одземеш правото на Деко и Хотмаил да се надеваат ! .!.

Само напред момци !
Остај ги бе брат, барем еден од Милан или Интер ќе ти освои титула во Италија. Не за џабе лани се радуваше повеќе од нас со Челзи.

Кулирај си. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom