Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
У пички матер нема ни асален ремет, каде сте луѓе, сега или никогаш :P
А колку само бевте самоуверени пред 5-6 дена ти текнуа ? :)

Еве потсети се

и повторно Марли во главна улога, ете кој е реален "интериста" :pos:

Шала на страна изгледа најмногу си го знае клубот од вас овде на форумов :)
:salut:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам за вас, ама воопшто курот не ме боли што загубивме, дури сакав и 10 да примиме.

Јас не сум вистински навивач што јадам лајна дека за некои нема место во овој тим веќе со години. Сите ние мразиме лицемери и онака педери од личности (не хомо, него сфаќате што сакам да кажам), е таков човек барем Балотели не беше, курот го болеше, дресот го изваде и го фрле, респект за некој кој што има во лице ти го вели. А на Занети мајката впичка да му ја ебам и жената и све... Не знам кога ке сфати дека не е за во Интер ни во Бреша ни во никаде...

Лео-Гео што направи бе човеку, измените ти се... Губиш, играч добива црвен, ШТО КУР ИМА ДА ПИКНЕШ ДЕФАНЗИВЕЦ??? Играј со 3 назад, 5 во средина и 1 напред и оди офанзива, он Кордоба ми го пикна, Кордоба бе еј... До толку да се нема осет за измени јас не знам, само бенчо беше пофејл од овој...

Фифа Фер Плеј, Морати се надевам срцев удар доби вечер :) или нешто слично.

Играчите и во времето наБечно викав дека се криви, ама денеска... Овој Маикон не знам, не знам како не се срами бе, кога ке ми текне 30 милиони даваа за него... Значи 3 пати сме се изгориле со бразилците... Еднаш го продадовме Роналдо (Изгор), после не го продадовме Адри (ИЗГОР), и сега не го продадовме Маикон, и пак истото се случува...

Осет скаутите не немаа на времето, па ајде демек нешто поправија, трансфер политиката ни ја водеа кретени, па ете сеа Бранка гениј бил, ама каде се тие ебани резултати бе? Да загубиш од Шалке 5-2, дома. Дома ејј...

Ако нешто слично како и по натпреварот со Милан коментираат играчите заедно со Лео, официално за луди ги сметам. Нека се бунат некаде, нека викаат дека судијата ги оштети или нешто ептен плитко, ама ако ми се филмаат дека we can do it, we will show our strong spirit the next game.... Матер на сите до еден да им ебам тогаш.

Карја, Нагатомо, Кордоба... Измениве се... Како прво не се ни измени, како второ ова не се играчи кои треба да играт во Интер, јас, стојко и петко подобро од овие ке изигравме, овие не играа.

Во германија уште 10 нека ни дадат, посекако спремен бев уште од времето на Бенитез дека ке примиме 20/30 гола со кого и да паднеме.

И навистина, немојте да ме цитирате и да го браните Занети или Морати или Снајдер или кој било, затоа што за глупи ке ве сметам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Друже, за Бранка само да ти кажам, Бранка е преговарач, Бранка не е одговорен за финансиите истовремено па да се обвинува за тоа, кога Бранка имаше пари на располагање ги донесе Снајдер, Мота, Милито, Лусио и го договори Пандев уз пут истата таа година плус учествуваше и во преговорите со Барса за Ибра и Ето. Бранка беше причината што дојде токму Лусио а не Карваљо, играч кој беше главна цел за Мур и играч со кого никад, потенцирам, НИКАД немаше да освојат Лига на Шампиони.

Бранка најмалку вина сноси од цел тим у моментов, Бранка во овој момент слободно можам да ти кажам дека е најсилна карика зашто све друго потфрли, и тоа дебело ...

А Капитенот, уште еднаш ќе кажам, му дојде време на човеков, 2 гола на негов грб паднаа, и тоа оние најклучните, вториот и третиот кога све отиде у курац у натпреварот.

p.s. Горе-доле, се согласувам со твојот пост.

п.м.с. Цезар пак пешки идел накај дома ( во близина на стадионот живее ), ме интересира да имаше плац у Бергамо ( блиску е до Милано ) и да живееше таму дали пешки ќе си идеше ...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Толку разочаран не памтам кога сум бил... Може од Арсенал кога изгубивме 5-1 пред 7-8 години, ама од сега повеќе не сум бил сепак, зашто тој Интер не беше овој истиов од последниве неколку години тогаш бевме еден тим што едвај влегоа во лига на шампиони а сега сме актуелните /европски/светски прваци.... При 2-4 резултат го убацува Кордоба, па да му ебам мајката веќе губиш нема шанси да идеш даље ќе чуваш ебан резултат во кој веќе си надвор од игра или ќе се обидеш да ублажиш колку е тоа возможно? За жал тоа што ни беше најјака страна претходната година сега ни е најслаба-одбраната. Судијата до негде не уби со вториот жолт и тоа во негатива од два гола кога бевме, мислам дека беше престрог иако тоа не е ни најмалце оправдување за денешниов резултат. На почеток на второ имавме две 100 процентни шанси кои не влегоа јебига... можам само Цезар да го издвојам како најмал кривец за ова што се случи денеска другиве сите беа за нигде. Незнам немам што друго да додадам освен да се согласа со горниот пост од Talllahasee..................

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Kako sakate mozete da kazite so ovie isti igraci samo razlicen trener pr. Kapelo ili nekoj profesjonalen trener so iskustvo 100% sum siguren deka vecerva protiv schalke ke pobeddevme min so 2-0.
No takva ni e srekata go imame ovoj kade ne se znae koj e koj i koj sto treba da pravi a se sto znaeme e deka igracite se custvuvaat srekni pod negovo rakovodstvo

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
Kako sakate mozete da kazite so ovie isti igraci samo razlicen trener pr. Kapelo ili nekoj profesjonalen trener so iskustvo 100% sum siguren deka vecerva protiv schalke ke pobeddevme min so 2-0.
No takva ni e srekata go imame ovoj kade ne se znae koj e koj i koj sto treba da pravi a se sto znaeme e deka igracite se custvuvaat srekni pod negovo rakovodstvo
Нормално, први другари се со „тренерот“, кој што сака си прави на терен, ич не му чуе.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Иначе да не делува дека давам некои утопистички изјави али како што никој не очекуваше толку да се изрезилат Интер денеска исто никој не очекува да одат понатаму... така да фудбалот ни има покажано дека се е можно многупати...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
После ова утакмица вечер, незнам со каква мотивација ќе се патува за Германија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.910
Поени од реакции
16.173
После ова утакмица вечер, незнам со каква мотивација ќе се патува за Германија
Eдно е сигурно, ќе се патува со авион :tv:
Него изјава на „стручњакот“ Лео после мечот ќе се најди некаде?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
^
Ја има и на официјалната страна на Интер изјавата.

Инаку, конечно се врати вечерва тоа што Леонардо уште на почетокот кога пристигна играше на гол повеќе, а и најголем лаик знае дека без стабилна одбрана неможе да се постигне успех и дека казната кога-тогаш ќе стигне. За жал во најлош можен момент...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
kire inter да не се закопал у земја случајно? :pos2:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сите, буквално сите потфрлија, и Лео после ова мислам дека по крајов на сезонава ке го прекомандуваат на друго место во тимот, иако не верував дека ќе се случи тоа оваа година после ова мислам дека и ова уз пут со ремонтот е неопходно.

Скаут ?? :pos:

PS ЛЕОМУНТАДА !!!!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Оф топик: После натпреварот имав 8 објави на fb, 6 пропуштени повици и 1 SMS. На пораката пишеше "Јави се, хитно е". Се јавувам и почвит другаров да се дерит "Шалкееееее, петардаааааааааа". :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не знам за вас, ама воопшто курот не ме боли што загубивме, дури сакав и 10 да примиме.

Јас не сум вистински навивач што јадам лајна дека за некои нема место во овој тим веќе со години. Сите ние мразиме лицемери и онака педери од личности (не хомо, него сфаќате што сакам да кажам), е таков човек барем Балотели не беше, курот го болеше, дресот го изваде и го фрле, респект за некој кој што има во лице ти го вели. А на Занети мајката впичка да му ја ебам и жената и све... Не знам кога ке сфати дека не е за во Интер ни во Бреша ни во никаде...

Лео-Гео што направи бе човеку, измените ти се... Губиш, играч добива црвен, ШТО КУР ИМА ДА ПИКНЕШ ДЕФАНЗИВЕЦ??? Играј со 3 назад, 5 во средина и 1 напред и оди офанзива, он Кордоба ми го пикна, Кордоба бе еј... До толку да се нема осет за измени јас не знам, само бенчо беше пофејл од овој...

Фифа Фер Плеј, Морати се надевам срцев удар доби вечер :) или нешто слично.

Играчите и во времето наБечно викав дека се криви, ама денеска... Овој Маикон не знам, не знам како не се срами бе, кога ке ми текне 30 милиони даваа за него... Значи 3 пати сме се изгориле со бразилците... Еднаш го продадовме Роналдо (Изгор), после не го продадовме Адри (ИЗГОР), и сега не го продадовме Маикон, и пак истото се случува...

Осет скаутите не немаа на времето, па ајде демек нешто поправија, трансфер политиката ни ја водеа кретени, па ете сеа Бранка гениј бил, ама каде се тие ебани резултати бе? Да загубиш од Шалке 5-2, дома. Дома ејј...

Ако нешто слично како и по натпреварот со Милан коментираат играчите заедно со Лео, официално за луди ги сметам. Нека се бунат некаде, нека викаат дека судијата ги оштети или нешто ептен плитко, ама ако ми се филмаат дека we can do it, we will show our strong spirit the next game.... Матер на сите до еден да им ебам тогаш.

Карја, Нагатомо, Кордоба... Измениве се... Како прво не се ни измени, како второ ова не се играчи кои треба да играт во Интер, јас, стојко и петко подобро од овие ке изигравме, овие не играа.

Во германија уште 10 нека ни дадат, посекако спремен бев уште од времето на Бенитез дека ке примиме 20/30 гола со кого и да паднеме.

И навистина, немојте да ме цитирате и да го браните Занети или Морати или Снајдер или кој било, затоа што за глупи ке ве сметам.
Губиме 5 - 2 на Џузепе Меаца од селски тим од Бундес лига, и пак Бенитез полош тренер :pos:

Него, што се дешава со Маикон, нели се препородил :pos: 10 милиони, тејк ит ор... ал гив ју фор фри

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Еееее го сакавте шалке, ете ви го шалке бла бла бла. И се да му ебам на станковиќ, што постигна таков гол, толку рано, човек да помисли дека има да ги скршиме :P.

Kajgana Shop

На врв Bottom