Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Барем снајдер да ни го дадовте ем ќе земевте добри паре ем ќе го спасевте од срамов :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.550
Поени од реакции
8.130
Интересираност за игра во Интер = Интересираност за инвестиции во Суринам
Деградација е тоа за Суринам бе... Поарно кажи за македонскиве интернационални дрва:tapp:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Принцот бе гол даде, ако ја свртиме значи катанија е 100х полоша од нас

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Видете само што значи активна средина за играта. А замислете да имаме уште подобри играчи таму моментално. Супер играат и Поли и Оби до сега.
Многу е полесно да се прави притисок и шанси.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Овој не знае со две нозе да шутира 2 метра од пред гол... не знам зашто во опште го игра во прв состав. Кретен!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Заклучок од утакмицава: Веќе Станкович,Камбиасо,Паломбо да не ги видам во игра.
Оби и Поли внесоа свежина во играта.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Сејмор срека се усра кога имаше 100% шанса... Пацини исто , мада имаше рука од километар се виде.

Да ми кажеше некој пред година дена дека ке вадиме бод против Катаниа на меаца ке му се искинев од смеење , а сега сум срекен што дадовме 2 гола у една утакмица :pos:

Кутињо го прати Карвањо у пензија,, ѕверка од играч.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.724
Нема да коментирам за натпреваров од страна на Интер, се имам изјаснето повеќе пати, иста песна се тера ко и во претходните кола. Ќе искоментирам за судиите, абе матер да им ебам скапана, па тоа за вториот гол на Катанија не знам како да го наречам, офсајдиште, офсајд над офсајдите, не знам како со друго име... Па три метра беше во офсајд играчот, башка и 1000 судиски грешки имаше во текот на натпреварот вклучувајќи ја и играта со рака на Пацини во петерецот по која Интер можеше да поведе со 3-2.

Сума сумарум утре очекувам отказ за Раниери и тоа е тоа...

П.с. Нека ми рече некој дека не се заинтересирани играчите да победуваат, видете само како реагираше Принцот по давањето на голот, исто и Поли. Проблемот е кај тренерот, лузер лузеросан нека ми се изгуби од тимот уште од вечерва и никат више да не го видам!!

Kajgana Shop

На врв Bottom