Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Шала на страна, мене ми е голема желба Торес да дојде. Кај него е психолошки проблемот, денес цела утакмица беше нервозен, напнат, реагираше на се и сешто... му треба промена на средината. Проблемот е што ние ќе се покакаме, ќе заврши во Милан, тие го имаат Пато за трампање...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Mилито го чекавме зашто беше повреден лани скоро цела сезона, 6 пати да се повреди Меси во тек на една година 10 гола дали ќе даде, никаква константност немаше, плус и проблеми имаше со Бенитез.
Сезонава го нема тој проблем со повредите и си распали човекот, во тоа ја не ни сумјав, штета лани беше осакатен иначе немаше толку лесно да ги загубат мечевите со Милан и Јуве кога немаше кој да даде гол во тие натпревари а шанси златни беа пропуштени тоа да се направи.

Во секој случај не треба да се потпрат на него, во години е, мора да се донесе уште некој асален напред, само ја мислам дека тоа ќе биде Лавеци и евентуално Лукас, а тек во 2013 ќе се носи класика шпиц.

п.с. А ако Наполи не сакаат да го дадат Лавеци тогаш ништо против нема да имам и Пандев да се врати, сериозен сум.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
п.с. А ако Наполи не сакаат да го дадат Лавеци тогаш ништо против нема да имам и Пандев да се врати, сериозен сум.
Може да повториш уште еднаш, за секој случај? :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
А ако Наполи не сакаат да го дадат Лавеци тогаш ништо против нема да имам и Пандев да се врати, сериозен сум.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
:pos:
Па реално, не заслужуваат поклон од Наполи ко овој од сезонава што го добија ако не го набацат Лавеци, само сметам дека неопходно ќе биде уште едно засилување напред, ништо чудно и Пацини да биде продаден, може да искешираат минимум 10м евра за него.

п.с. А и уште еден производ од младинскава школа нема да е лошо да искочи, редно е некој офанзивец пак да избацат.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Не знам за Пандев дали се враќа или не, само се надевам дека ке се реализираат најавите за нов Интер за наредната сезона.
За реализација на таков проект на чело на тимот треба да застане проверен тренер, кој ке биде долгорочно решение и ке има одврзани раце, се разбира во координација со спортскиот директор. Тимот има потенцијал, има играчи кои може да бидат столб на екипата и врз кои ке се гради новиот Интер.

Жал ми е да гледам еден ваков Интер кој се бори за трето место. Со Манчини а посебно со Мурињо се навикнавме на титули, тимот се врати на врвот на европскиот фудбал а сезонава сме обичен просек...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
и јас сум да го вратат Пандев... ама ОВОЈ Пандев :) не тој што им го дадовме...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Беса и Лонго од младинците се топ проспект

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Кога ги гледам стадионите во италија и нивната посетеност за разлика од англија и шпанија да ти стгане мака.Еден виган и една сарагоса имат поголема посетеност на стадионите одколку еден интер,милан,наполи,удинезе губрентус и тн.Едноставно мака да ти стане

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Кога ги гледам стадионите во италија и нивната посетеност за разлика од англија и шпанија да ти стгане мака.Еден виган и една сарагоса имат поголема посетеност на стадионите одколку еден интер,милан,наполи,удинезе губрентус и тн.Едноставно мака да ти стане
Новиот стадион на Јувентус е исполнет секој натпревар до последно место.

Стадионот е во англиски стил со трибини блиску до теренот, мислам со 45 000 седишта со можност за надградба на околу 60 000 + хотели ресторани...
Наспроти "Меаца", стар стадион со атлетски патеки околу теренот и капацитет над 80 000 што е многу тешко да се исполни освен на дерби натпревари...

Нема да почнувам повторно, дискутиравме за тоа што значи новиот стадион посебно од финансиски аспект.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Новиот стадион на Јувентус е исполнет секој натпревар до последно место.

Стадионот е во англиски стил со трибини блиску до теренот, мислам со 45 000 седишта со можност за надградба на околу 60 000 + хотели ресторани...
Наспроти "Меаца", стар стадион со атлетски патеки околу теренот и капацитет над 80 000 што е многу тешко да се исполни освен на дерби натпревари...

Нема да почнувам повторно, дискутиравме за тоа што значи новиот стадион посебно од финансиски аспект.
Сакам да кажам колку ми е мака тоа што клубовите губат пари ради глупата политика во италија и законите.

Kajgana Shop

На врв Bottom