Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ах леле составов :facepalm:
Ќе се мачиме до Мај... :unsure:

Инаку, Милито влезе во листата на Интеристи кои постигнале по 4 гола на натпревар...претходно тоа го направи Виери на мечот со Бреша ...

Едит: ^ слика горе, I'm back побрз од мене за секунда :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ако веќе ќе играме без средина, во нападот сакам да излеземе со Зарате и Милито.

Нека игра 2-3 натпревари по ред, е тогаш може некој да јаде гомна за него дека бил лош. Сигурно подобар од статичниот Пацини би бил 100 пати, само што му треба минутажа.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Gaizka Mendieta bivsi igrac Lazia i Valencie dao je izjavu za EuroSport...

"Gvardiola ce napustiti Barsu ove godine a njegova destinacija ce biti u Italiji,tacnije u Interu.On je ispunio sve sa Barselonom i sada ide kod Massima Morattia po nove izazove i trofeje".-->sto ke kazate,ima sansi da se ostvari?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ако веќе ќе играме без средина, во нападот сакам да излеземе со Зарате и Милито.

Нека игра 2-3 натпревари по ред, е тогаш може некој да јаде гомна за него дека бил лош. Сигурно подобар од статичниот Пацини би бил 100 пати, само што му треба минутажа.
Пацо е италијанец, Раниери е италијанец сака жабари, и во најлоша форма не би го седнал на клупа. Тој ни е главниот напаѓач во моментов, да си знаете....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.137
Полека му се враќа ко бумеранг на Лузериери неиграњето на Коутињо и неговото праќање на позајмица во Еспањол.
Уште од неговото интервју дека Место и Роси се причината зашто не играл Коутињо јасно беше дека нема доверба во него сезонава, тогаш не само што не играше туку ни на клупата не го зема.

Се надевам неговиов план да создаде машинерија ќе заврши летоска.
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 19:56 ---
Пацо е италијанец, Раниери е италијанец сака жабари, и во најлоша форма не би го седнал на клупа. Тој ни е главниот напаѓач во моментов, да си знаете....
И ја сум со тој став дека го форсира зашто е жабар, инаку не гледам друга основа зашто би играл моментално, односно, зашто делува недопирливо.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ако ништо друго кај Гасперини, она што ми се допаѓаше кај него беше тоа што Пацини дремеше на клупа(со право).

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па подобро Зарате да го пушти наместо Поли,побрз играч или Пацини нека го извади,кој ке му намести него топка,тој да издрибла играч мало морген така да Зарате би требало да стартува.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Нагатомо ке игра крило а Киву бек 100%.

--------------Цезар-------------
Маикон-Лусио-Самуел-Киву
Занети-Камби-Паломбо-Јуто
----------Милито---Пацини--------

Ако игра Поли тоа ке биде на местото на Паломбо.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ја би утре...
---------------------Цезар--------------------​
---------------------------------------------------​
--Мајкон---Лусио---Самуел---Нагатомо-​
------------------------------------------------------​
-----Занети----Паломбо----Камбијасо---​
----------------------------------------------------​
------------------Поли---------------------------​
----------------------------------------------------​
-----Зарате--------Милито--------​
Најубаво вака да се проба,Зарате наместо Пацини,Зарате не е чекач па и после толку не играње може вратен му е мотивот за игра,па може ке изненади,Пацини е чекач а топка нема кој да му намести,тоа може само Мајкон или Зането од страна,ама и тоа тешко му иде во последно време,али ајде ке видиме во Недела Ранко што ке направи.​

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дечки сега утре ке се игра утакмицава зошто негде прочитав дека е одложена

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Дечки сега утре ке се игра утакмицава зошто негде прочитав дека е одложена
За во Недела е презакажана,поради временските услови,т,е цело коло ке се одигра од 15 часот Недела.;)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Едно прашање:
Кој е овој маќедонецот
Илиевски кој местел натпревари во италија и имало можност да ја поништат цела сезона и догодина да нема ниеден италјански тим во овие натпреварувцања под капа на уефа?????:confused:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Комшија ми е од трети, добар човек е. Ама не знам што му станало со местењево, си имаше од пиљара, добро му идеше...

Kajgana Shop

На врв Bottom