Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
D

draft

Гостин
Абе знаеете ли која ќе ја даваат на телма ??
Милан - Наполи на нашиот Горан Пандев, 99.9%. Тешко да пропуштат да го даваат Наполи на нашиот Горан Пандев кога имаат шанса т.е кога Наполи на нашиот Горан Пандев игра со некој појак тим.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Комбиниран пренос би требало да биде.

Последните информации кажуваат дека може и да се одложи, поради снег.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Не знам за вас, али јас се молам и утре утакмицата да ја одложат бидејќи лошо ни се пишува со ваков состав. Иначе очекувам Нагатомо да игра среден ред, Оби пак да му се изнарадува на снегот и да направи уште некоја акробација во најголемото купче снег, Пациентини (Пацини) д френдли гоуст да не се спои со топка цели 90 минути. Само од Поли и Паломбо очекувам добра игра и да покажат нешто повеќе, барем од Сампдорија доволно добро се познаваат и можат да изиграат заедно. И што е најважно, Милито се враќа во форма и можеме да очекуваме гол од него.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Erodiani: Interisti nisu htjeli sudjelovati
U Italiji se nastavlja velika istraga protiv kladioničarske mafije koja je namještala utakmice. Jučer su uhvaćeni vratar Piacenze i igrač Barija koji su namještali utakmice svojih klubova…
Međutim danas je na sudu u Cremoni svjedočio jedan od osumnjičenih Massimo Erodiani koji je pokušao namjestiti utakmicu Inter - Lecce 20. ožujka 2011. Utakmica je trebala završiti sa najmanje tri pogotka: “Tu smo utakmicu odlično pripremili, ali u tunelu je namještaljka propala jer igrači Intera nisu htjeli čuti za takvo što. Planirano je bilo da Lecce povede, a da Inter preokrene. Igrači Leccea koji su odigravali svoju utakmicu bili su Danele Corvia, Ferrario, Vives i Rosati. Oni su mi rekli da je sve propalo, jer crno-plavi nisu prihvatili.” Podsjetimo, utakmica je završila 1:0 za Inter uz pogodak Pazzinija (na slici).
Još lani kada su uhvaćeni Giuseppe Signori i Cristiano Doni pričalo se kako je među namještenim ili pokušanim utakmicama pet njih iz Serie A, a među njima i Inter - Lecce. No već tada se govorkalo kako je ta utakmica “propala” jer igrači Intera nisu željeli sudjelovati u nečem takvom. Danas je priča dobila i konačnu, pravnu potvrdu.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
На rezultati.com пишува дека натпреварот Рома-ИНТЕР кој е закажан за утре,е ОДЛОЖЕН!Има некој точна информација?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Aj sve sve... Ama kako ja najde slikava? Ato guglashe, single guys near skopje? :D

Kutinjo kako igrashe? Eve chitam nisto seriozno povredata
Не бе, само пишав Јонзе Крејзи Појол Менхетен, и воала :) п.с. Во темата за ретардирани фб статус, групи итн...

Го глеав Кутињо од 30та некаде, стандард игра, не многу сигурни пасови, еднаш убаво се ослободи од играч и повлече топка во контра и тоа беше тоа. Сепак ова му беше прв натпревар.
А се повреди кога шутна, изгледа ништо сериозно не е...

Kajgana Shop

На врв Bottom