Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Гуарин не може да заврши како Кварезма од едноставна причина што не се ист тип на играч. Така заврши Зарате, и Мансини...

Мене многу ми се допаѓа Гомез од Катанија, али само поради тоа што игра сличен фудбал како гореспоменатите ме прави мал песимист, иначе што побрзо го земеме, тоа подобро, мислам дека нема да стагнира дечкото.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.445
Пак се „засиливме“ со Џонатановци? Nice...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Еј не зезај, од Гуарин до Џонатан има енмормна разлика. Гуарин е докажан во Европа, тоа што бил во немилост на тренерот сезонава не значи дека заборавил да игра фудбал на високо ниво, башка Порто стандард по губење на, за нив одличен тренер, увек делмувале вака изгубено, во смешна група во ЛШ испаднаа.
Плус и стандарден првотимец е за Колумбија кои извадија- неколку добри играчи ко Армеро и Фалкао и пар други.

Куцка не го коментирам, долго време е цел на клубот, млад ме, ќе видиме како ќе се покаже во случај да дојде.

После Гуаргин мене се ми е плус, ќе видиме утре што друго ќе се дешава.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.445
Ќе видиме... претпоставувам дека нема право во ЛШ, така?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Нема право за настап таму, ова го пишав уште прв пат кога се поврза со нас, беше пријавен за Порто.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ќе видиме... претпоставувам дека нема право во ЛШ, така?
Гуарин? Нема...

И јас очекувам од Гуарин да биде дел од Интер и понатака, али познавајќи ги нашиве тешко дека ќе избори првотимски статус, и не можам да разберам како може да бидат некои играчи незаменливи.

Сериозно, уште еден усран настап на Интер и Раниери, и не ги гледам веќе, а не се сеќавам кога последен пат не сум бил заинтересиран да ги гледам Интер...

Reel Steel ќе го гледам и Tree of life уште 10 пати ако треба...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Ja posle mnogu dolgo vreme sezonava imase period koga stvarno nemav zelba da gi gledam i ne gi gledav, poradi istitata pricina poradi koja trpi kritiki Ranieri za mecot so Lecce.
Pak pocna da se kosi so fudbalskite logiki, zatoa se raduvam na transferov na Guarin, ima nadez deka ke go igra i nego pa pokraj Snajder, Alvarez, mislam deka i nalozeno mu e da igra poofanzivno, ako nisto drugo, da ima 4 igraci sposobni da dadat gol, da stvorat sansa, da sutnat od daleku ili da napravat nekoj asalen centar sut za Pacini ili Milito.

Ja mislam deka procentualno, edno 80% od navivacite na Inter, onie koi podolgo go pratat timov, se somnevaa vo uspeh so Lecce po vadenjeto na startniot sostav, posle istiot procent porasna na 90 so zamenata na Snajdi. Retko koga sum bil Za, za da se mesa timot vo rabotata na trenerot, a ova e eden od tie periodi koga treba nekoj da mu sugerira na Ranieri za nekoi raboti, pred da bide predocna.

p.s. me mrzese alt +shift da stisnam

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Сепак се работело за 1.5 милиони сега за Гуарин со 9 милиони во јуни ако сака да се откупи целосно, не како што беше кажано дека се 11 милиони.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Од ПСЖ моментално се во Милано и притискаат за трансфер на Мота . Ќе видиме денес што ќе се деси ди 7 саат . Милан бил блиску до трансфер на Мунтари .

На Раниери му давам 2 натпревари додека да го стави прва постава Гуарин . Ако ова не се деси не ги гледам жими мајка .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ja posle mnogu dolgo vreme sezonava imase period koga stvarno nemav zelba da gi gledam i ne gi gledav, poradi istitata pricina poradi koja trpi kritiki Ranieri za mecot so Lecce.
Pak pocna da se kosi so fudbalskite logiki, zatoa se raduvam na transferov na Guarin, ima nadez deka ke go igra i nego pa pokraj Snajder, Alvarez, mislam deka i nalozeno mu e da igra poofanzivno, ako nisto drugo, da ima 4 igraci sposobni da dadat gol, da stvorat sansa, da sutnat od daleku ili da napravat nekoj asalen centar sut za Pacini ili Milito.

Ja mislam deka procentualno, edno 80% od navivacite na Inter, onie koi podolgo go pratat timov, se somnevaa vo uspeh so Lecce po vadenjeto na startniot sostav, posle istiot procent porasna na 90 so zamenata na Snajdi. Retko koga sum bil Za, za da se mesa timot vo rabotata na trenerot, a ova e eden od tie periodi koga treba nekoj da mu sugerira na Ranieri za nekoi raboti, pred da bide predocna.

p.s. me mrzese alt +shift da stisnam
ако се сеќаваш јас бев тој што уште после Лацио пишав дека очекувам кикс против Лече, и објаснив и зашто, а мене ме направија будала дека немало шанси тоа да се случи, и ред други работи...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер и Псж се договориле за Мота.
Кучето сигурно ќе го пазарат до вечер.Го гледав во последно време и многу е паднат во форма.
Што се однесува до Гуарин чудна е работата со Порто тие своите квалитетни играчи никогаш не ги дават гратис ќе видиме што ќе излезе од него баш сакам да се фклопи во средина.
Тоа е тоа едно време земавме играчи резерви скарани со тренр од Реал сега од Порто(тие на место на Гуарин планират да го земат Гансо)од Аргентинска трета лига и од Бразил.

А Мота беше одличен оваа сезона освен што е дефанзивец добар знае и пас да пушти и гол да даде голем минус ни е ова што си оди.

Но нели ѕвездата Снајдер е во тимот ,Ето лани може не ги реши Милан за шампиони да станеме но ги реши сите други и не држеше во битка за се.
Сега ѕвездата Снајдер очекувам да не вивне во врвот.А замена за Ето кој беше ѕверот Форлан кај е тој дојде инвалидска пензија да зема во Интер.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Ако некој не сака да игра за Интер, подобро нека си оди ! Не жалете по Мота, Гуарин не е искусен како него, но индивидуално е подобар играч, еве еден добар клип!
http://www.youtube.com/watch?v=bYtKseFpErs
Хуан ќе треба да го играме лево наместо самурајот или Дракула, но и не мора, таа позиција најдобро занети да си ја покрие !
Напаѓач ќе стигне обавезно, само да биде некој брз а не како нашиве статични и во никој случај како Зарате пресебичен!
Најважно за нас е да летаат до вечер Дракула, Мунтари и Зарате, овие тројца незнам што бараат во Интер, а Поли мора да оди на позајмица кога веќе не го пуштаат !

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Ако се продаде Мота на Псж, замена се спомнува Паломбо.

Kajgana Shop

На врв Bottom