Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.167
Afelay e povreden ili ?
Повреден е.
Иначе за Клоп, 150% се слагам со Син. Не со две, со пет раце би го земал човеков. Овој ако дојде нема да гледаме Интер кој оди на еден гол и потоа го чува водството, туку ќе гледаме Интер кој меле се пред себе, а башка и константно си форсира млади играчи што значи нема да гледаме старци. На тимов баш тоа му треба, победнички менталитет. Али тешко тој да дојде кај нас, бар не у следни две години.
--- надополнето: 20 декември 2011 во 13:53 ---
Ja се рачунам ?? :D

Иначе кој е типов за кој сте дигнале толкаа фама ?? Овој Варгас, не сум чул до сеа за него ( мие миланистите само за бразилци слушаме ) :pos:
Чилеанец, доста добар техничар и се смета за огромен талент. Ова ти го зборам од клипови што имам гледано од него, иначе не сум го видел како игра.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Нели се шушкаше неш демек Хулк од Порто ќе дое кај нас?? Шо бидна?:D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Вчера Скај а денес сите медиуми во Италија пишуват дека Интер се умешал во последен момент за Варгас.Понудата 15 мил долари Наполи 13,5 дава.
Денес и Мазари вели избрзале што предвреме објавиле дека го купиле.
Ќе се знае овие денови што ќе стане со овој игач.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ние тука си правиме филмови за Клоп а во ниту една шпекулација не беше поврзан со нас или пак не верувам дека ќе биди поврзан..бидејќи нормално постојат тренери како Раниери и Гасперини кои се наоѓаат во Италија и многу добро го знат фудбалот во истоимената земја и плус Морати треба да плати дупло повеќе пат за да дојди Клоп во Милано отколку Италјанските тренери....пари се тоа не се играчка...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Многу се големи мишичиве од десна страна, не им се гледаат фациве. :pos:
--- надополнето: 20 декември 2011 во 16:08 ---
Da, ti go zboris ova uste od 2010, ama Jonze ova go zbori uste od 2009, koga ti se krstese po Zaneti i Stako. :свиркам:
A еден дечко Крејзи Појол... Уште пред да дојде Морати во клубот. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.322
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Midfielders: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
^ Еее ова беше пред 2 години,, ти сега не си ме видел :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom