Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Цццццц знаев дека немате шанси,не знам ни како ве ставив,баш реков ќе го скршам малерот денеска ама со бушмани не бе,ти ебам црнецот ти заебам.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Не се бламирај вака, исти биле само у твојата глава ( иди разгледај ги повторените едно 10 пати па може ќе уочиш дека далеку се од исти ), неспоредливи се овие две ситуации, али ако више јадеше гомна за Милито, можеш сега да јадеш гомна слободно и за Ето, зашто он у пакет со Кордоба имаат голем удел за ваквиот епилог, промашувањето на Милито при 4-3 за Интер со играч повеќе не смени ништо, ама ок, исти биле ситуацииве ... нааааат.
Ти викаш Милито лани ни донесе титула изигра одлично ланска сезона.
Јас викам Ето игра оваа година врв и нормално мене ме интересира за оваа година, назад не се враќам..така да не гледам зошто да бидам разочаран од Ето, човекот неможи сам да ја влечи цела екипа..
..јесте да ми е криво што таа акција не вроди со плод, но јебига секому се дешава тоа, еднаш ќе напраи таков потег и ќе се јади гомна, Милито барем цела сезона е мизерен и нормално е да се критикува.
Толку за утакмицата.
Неам нерви :))
Мислам тоа е мое мислење, сакаш прифати го сакаш не :smir:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sega realno, ni ostana borbata za 3 pozicija, toa ni e prioritet.

Morati morati... eve za sve ti se vraka, i Nagatamo, i Karja, i za na majka ti pichkata. Sakal fer plej :pos: eve ti fer plej :D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ајде главата горе,можевме да изедначиме преку Ето,ама тоа е што да се прави!Има уште до крајот одиме понатаму!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Ти викаш Милито лани ни донесе титула изигра одлично ланска сезона.
Јас викам Ето игра оваа година врв и нормално мене ме интересира за оваа година, назад не се враќам..така да не гледам зошто да бидам разочаран од Ето, човекот неможи сам да ја влечи цела екипа..
..јесте да ми е криво што таа акција не вроди со плод, но јебига секому се дешава тоа, еднаш ќе напраи таков потег и ќе се јади гомна, Милито барем цела сезона е мизерен и нормално е да се критикува.
Толку за утакмицата.
Неам нерви :))
Мислам тоа е мое мислење, сакаш прифати го сакаш не :smir:
Врв е де, ама во каква сезона ? Милито беше врв во големи натпревари, во најголемите за Интер лани погоди, капираш ? Ето не е способен да се носи со овој товар ко што тоа Милито на пример го правеше, или Ибра на времето ( стриктно за Серија А ).
Ето промаши празен гол, по тацна, Милито промаши во ситуација кога мечот беше скоро готов и не од тацна него по флипер одбиена топка која му дое на лева изненадно па овој инстиктивно лошо реагираше, затоа апсурдно е од човек кој гледа фудбал со години и се разбира у овој спорт да ги ставиш овие две ситуации во 1 ист кош.

Факт е дека Ето сезонава се изгуби во сите големи мечеви освен минатиот со Рома, и таман реков пркна во ваков меч денес ме демантираше и тоа на најгрдиот начин бидејќи промаши нешто што играч од таков калибар не би смеел да утне, поготово не во меч со ваква тежина, затоа и има основа он денес да биде критикуван ( на ова додади ја и цела негова игра денес, уз втората бламажа на крај кога промаши цел фудбал ).

Е затоа толку го поти тимов и Лео со Милито, роден е за мечеви со ваква тежина, затоа и премногу глупи ми беа муабетите на релација Пандев-Милито и тоа зашто овој вториов добивал предност, ене и Јонзе гледам го укапирал истото што и ја го укапирав за Пандев сезонава, не е за голем тим, односно, не е за прв тим у ваква екипа.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не ве сакаше топката денеска,Ето исто како Ибра со Лацио стативата едната па другата само кај нас на семафорот написаа 1-0.
Збор два за Пацини се покажа дека е клон од Инзаги дечково...или ке се побудали или топка нема да фати типично за италјански центарфор...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005

Morati morati... eve za sve ti se vraka, i Nagatamo, i Karja, i za na majka ti pichkata. Sakal fer plej :pos: eve ti fer plej :D
Не зезај и ти, глеј ги резултативе на Интер со Леонардо, и денес беа далеку од мизерни, т.е., не беа нешто убер полоши од Јуве на пример, денешниве мечеви ти се коин флип ситуација, и тоа е тоа, Јуве имаа повеќе среќа и победија, заслужено у секој случај, пишав и поназад.

Морати е једино крив што дозволи онаа екипа од Мур да биде водена од ванаби голем тренер, еден Леонардо покажа и докажа дека екипава е 10 скалила посилна од она што беше со Бенитез, рачунај дека рекордот со Рафа во сврзани победи беше 3, и толку, од крај на Септември до почеток на Јануари они не успеаа во ниту 1 наврат да сврзат две или повеќе победи, што е доволна потврда на што личел тогаш тимот.

п.с. Далеку е муабетов од чао чао титула, мада ја се имам изјаснето на оваа тема али гледајќи ја табелава, Интер е во игра со победа во Фиренца сега, иди разгледај го распоредот по овој меч на Интер а и на Милан и ќе сватиш зашто ова ти го реков.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

Така само сакав да те цитирам, без посебна причина. Успеваш секогаш со малку текст да ја доловиш поентата :)

So pobeda nad Fiorentina sme na 5 boda nisto ne e zagubeno.
Ма загубено е нек си ебе матер. Знам дека од утре ќе се разбуди навивачот во мене и пак ќе ја гледам табелата, ама во суштина, оваа наша екипа не е кадарна да победи во ниту еден тврд натпревар на гости. Од јануари наваму единствено победувавме со многу послаби, и тоа едвај. Така да, поштено е да си кажеме дека Мате Прилеп вака не ојт...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа е тоа,стваравме шанси али не успеавме гол да дадеме.Инаку многу слаба игра од Пацини освен ударот со глава друго ништо,Задоволен сум од Ранокиа се гледа дека детево ке израсне во голем фудбалер во иднина.

П.С Тоа е тоа со Аватарот,кладба не се одбива. :)

R

Rigel Kent

Гостин
Ма загубено е нек си ебе матер. Знам дека од утре ќе се разбуди навивачот во мене и пак ќе ја гледам табелата, ама во суштина, оваа наша екипа не е кадарна да победи во ниту еден тврд натпревар на гости. Од јануари наваму единствено победувавме со многу послаби, и тоа едвај. Така да, поштено е да си кажеме дека Мате Прилеп вака не ојт...

Морам да си се смирам себеси , инаку оптимист сум :) , се' се решава на натпреварот во Mилано кој ќе ја има предноста до крајот на шампионатот

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.917
14 кола+заостанато и они се откажаа.... ве ебам у буљашите, со која фаца интераши се кажувате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom