- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Цццццц знаев дека немате шанси,не знам ни како ве ставив,баш реков ќе го скршам малерот денеска ама со бушмани не бе,ти ебам црнецот ти заебам.
Ти викаш Милито лани ни донесе титула изигра одлично ланска сезона.Не се бламирај вака, исти биле само у твојата глава ( иди разгледај ги повторените едно 10 пати па може ќе уочиш дека далеку се од исти ), неспоредливи се овие две ситуации, али ако више јадеше гомна за Милито, можеш сега да јадеш гомна слободно и за Ето, зашто он у пакет со Кордоба имаат голем удел за ваквиот епилог, промашувањето на Милито при 4-3 за Интер со играч повеќе не смени ништо, ама ок, исти биле ситуацииве ... нааааат.
Врв е де, ама во каква сезона ? Милито беше врв во големи натпревари, во најголемите за Интер лани погоди, капираш ? Ето не е способен да се носи со овој товар ко што тоа Милито на пример го правеше, или Ибра на времето ( стриктно за Серија А ).Ти викаш Милито лани ни донесе титула изигра одлично ланска сезона.
Јас викам Ето игра оваа година врв и нормално мене ме интересира за оваа година, назад не се враќам..така да не гледам зошто да бидам разочаран од Ето, човекот неможи сам да ја влечи цела екипа..
..јесте да ми е криво што таа акција не вроди со плод, но јебига секому се дешава тоа, еднаш ќе напраи таков потег и ќе се јади гомна, Милито барем цела сезона е мизерен и нормално е да се критикува.
Толку за утакмицата.
Неам нерви )
Мислам тоа е мое мислење, сакаш прифати го сакаш не :smir:
5 букви, 3 согласки, 2 самогласки ... М-А-Т-Р-ИФала,сеа идеме во втора лига и ке ни пропадне клубот,а тројната круна ке ви ја дадеме на вас сеа
Не зезај и ти, глеј ги резултативе на Интер со Леонардо, и денес беа далеку од мизерни, т.е., не беа нешто убер полоши од Јуве на пример, денешниве мечеви ти се коин флип ситуација, и тоа е тоа, Јуве имаа повеќе среќа и победија, заслужено у секој случај, пишав и поназад.Sega realno, ni ostana borbata za 3 pozicija, toa ni e prioritet.
Morati morati... eve za sve ti se vraka, i Nagatamo, i Karja, i za na majka ti pichkata. Sakal fer plej eve ti fer plej
Така само сакав да те цитирам, без посебна причина. Успеваш секогаш со малку текст да ја доловиш поентатаSega realno, ni ostana borbata za 3 pozicija, toa ni e prioritet.
Morati morati... eve za sve ti se vraka, i Nagatamo, i Karja, i za na majka ti pichkata. Sakal fer plej eve ti fer plej
Ма загубено е нек си ебе матер. Знам дека од утре ќе се разбуди навивачот во мене и пак ќе ја гледам табелата, ама во суштина, оваа наша екипа не е кадарна да победи во ниту еден тврд натпревар на гости. Од јануари наваму единствено победувавме со многу послаби, и тоа едвај. Така да, поштено е да си кажеме дека Мате Прилеп вака не ојт...So pobeda nad Fiorentina sme na 5 boda nisto ne e zagubeno.
Ма загубено е нек си ебе матер. Знам дека од утре ќе се разбуди навивачот во мене и пак ќе ја гледам табелата, ама во суштина, оваа наша екипа не е кадарна да победи во ниту еден тврд натпревар на гости. Од јануари наваму единствено победувавме со многу послаби, и тоа едвај. Така да, поштено е да си кажеме дека Мате Прилеп вака не ојт...
Ето можеше да погоди на крајот ама тоа е...П.С Тоа е тоа со Аватарот,кладба не се одбива.