Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.671
Поени од реакции
790
@ Jonze...

Дечко, колку си само ТИ напорен, не си свесен...

Ти е*ам песимистот, ти е*ам...
Ако не веруваш у титула, или ако веќе за тебе е утната сезонава, кој .!. го глеаш Интер? Кулирај до септември, па после тоа ако имаш да кажеш нешто ПАМЕТНО, на КИРИЛИЦА бујрум...

До толку само за лоши ствари да се пишувало...
“Карја, Карја... Пацини ваков, Пацини таков... Нагатомо ова, Нагатомо она... “ Мислам, аман...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
@ Jonze...

Дечко, колку си само ТИ напорен, не си свесен...

Ти е*ам песимистот, ти е*ам...
Ако не веруваш у титула, или ако веќе за тебе е утната сезонава, кој .!. го глеаш Интер? Кулирај до септември, па после тоа ако имаш да кажеш нешто ПАМЕТНО, на КИРИЛИЦА бујрум...

До толку само за лоши ствари да се пишувало...
“Карја, Карја... Пацини ваков, Пацини таков... Нагатомо ова, Нагатомо она... “ Мислам, аман...
Aj zhiti se ne me terajte so navivachi na Inter da pochnam da se raspravam. Ti od site nemoj, ti barem ne.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.671
Поени од реакции
790
Не се карај бе, никој не те тера... ни ми е ни целта тоа... Али размисли малце за стварите што ги пишав погоре :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ја сум на страна на Јонзе во ова, не можеме сите да бидеме оптимисти, природа е :) Но сепак, да не почнуваме :)
The man from Tallahassee, што бидна со кладбата на 1 година во се живо и диво...? се надевам не си заглавил оти те ставам на игноре :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не се карај бе, никој не те тера... ни ми е ни целта тоа... Али размисли малце за стварите што ги пишав погоре :smir:
Optimist si posle ova igra? :)

Jas chekav 4 ili 5 gola da ima dademe, vide ti kako igraa? :)

Ја сум на страна на Јонзе во ова, не можеме сите да бидеме оптимисти, природа е :) Но сепак, да не почнуваме :)
The man from Tallahassee, што бидна со кладбата на 1 година во се живо и диво...? се надевам не си заглавил оти те ставам на игноре :)
Chovekot shto go citirav, t.e. sto mu rekov, ne se pojave poveke, se pojavi eden drug, ama koga go citirav demek dali moze, nisto ne mi vrati, sea ako barat avatari, kurov ke go slikam i ke go stavam.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако се тепаат Фиорентина на гости мислам ќе има простор за оптимизам, ако кикснат и таму нема веќе надеж......

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.671
Поени од реакции
790
^ Не мора оптимисти, ама не е СЕ (баш СЕ) така црно, нели??? Па колку беше само поцрно додека беше Бенитез овде нека ви текне...

Сезонава е одамна заебана, човеков не врати у живот, факАт...
За утакмицава не можам да коментирам, пошо не ја глеав (концерт, јбг) али пратев на нет цело време што и како : )) Глеав сеа некои инсерти, Интер повеќе шанси има ко што приметив...

Ќе се сврти топката сезонава уште многу пати, ќе видите...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Што очекувавте не знам, кога едноставно имаше премногу грешки, до негде е и Лео крив, до негде и толкави се можностите со тимот на располагање.

1. Кордоба.... јасно е се, нема потреба од коментар.

2. Камбиасо втора утакмица по ред игра пред Мота, и втор пат игра скоро како лево крило, општо, Камби треба да игра пред одбраната, не Мота.

3. Пацини го чуваа Барзаљи и Бонучи, во таква ситуација не може да направи ништо сам. Ето го чуваше Соренсен(не обратно), но по лева страна ако не е Ето(односно ако отиде централно) ќе нема кој да се заканува.

4. Камби-Карја-Мота, кој од нив може да повлече топка напред ако од спротивната страна играат Мело-Маркизио-Аквилани? Едноставно, и на Јувентус средината е добра, немавме играч кој што може да помине освен Ето.

5. Што го пцуете Пандев? Што направи полошо од било кој друг играч(освен Ранокиа и Цезар кој што немаше работа).

Убаво ќе беше да го дадеше голот Пацини во првата минута, многу подруг тек ќе добиеше натпреварот, ама тоа е, вака се покажаа доста недостатоци во организирањето на играта и создавањето шанси за гол. (одбраната е тоа, реков уште кога го изгубивме Самуел дека Интер е за минимум 30% послаб позади од лани).

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Не пишувам сега две недели во фан-клубов. :pos:

Катострофа сите, освем Ранокиа(ма да, два пати згреши назад ми се чинит) и Цезар. Играта мизерија, Ето му испцујв и мајки и шајки... :toe: Го очекував поразов, ама онолку слаба игра, ко да гледав тим од Чесена/Лече/Бари како се мачи шанса да направи.

Со Фиорентина ако тепаме, не ќе е ништо страшно -5 ... Во дербито ќе славиме, Ибрахимович ќе се повредит сега уште малце и така ние ќе си сме први. :D

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.769
Поени од реакции
5.066
а МАИКОНННННННННННННН??????

не ми се верува као никој не го спомна :vozbud: , многу простор му оставија , почетнички центаршутеви , изгубени дуели , жолт попи ....хаос

бескорисен на утакмицата :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
^ Не мора оптимисти, ама не е СЕ (баш СЕ) така црно, нели??? Па колку беше само поцрно додека беше Бенитез овде нека ви текне...
Е тоа да:

„Кога си сам и тажно е се, на Бенитез ти сети се...“ - Меморија
:pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Де бе, до претходно коло свршававте на затоплувањево, сега со еден кикс више нема титула. Исто како и со Удинезе, Јонзе, ептен си го дудлал брат.

Уште 14 утакмици има за играње, 14!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.160
Поени од реакции
46.261
а МАИКОНННННННННННННН??????

не ми се верува као никој не го спомна :vozbud: , многу простор му оставија , почетнички центаршутеви , изгубени дуели , жолт попи ....хаос

бескорисен на утакмицата :toe:
Па незнам, тацната за Ето беше од него, буквално, тацна ..., дап, беше лош, ама не и бескорисен бидејќи сервираше зицер, боља шанса и од пенал.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не пишувам сега две недели во фан-клубов. :pos:

Катострофа сите, освем Ранокиа(ма да, два пати згреши назад ми се чинит) и Цезар. Играта мизерија, Ето му испцујв и мајки и шајки... :toe: Го очекував поразов, ама онолку слаба игра, ко да гледав тим од Чесена/Лече/Бари како се мачи шанса да направи.

Со Фиорентина ако тепаме, не ќе е ништо страшно -5 ... Во дербито ќе славиме, Ибрахимович ќе се повредит сега уште малце и така ние ќе си сме први. :D
Aufff :D ne te prepoznav vakov, si vikam koj budala ovoj od juve ova da go ima pishano :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom