Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Од какви побуди прашуваш?Se smeeshe nigerot koga pogode prechka? Vide nekoj? Sekogash se smee sidashot, zatoa prashuvam.
Од какви побуди прашуваш?Se smeeshe nigerot koga pogode prechka? Vide nekoj? Sekogash se smee sidashot, zatoa prashuvam.
Aj zhiti se ne me terajte so navivachi na Inter da pochnam da se raspravam. Ti od site nemoj, ti barem ne.@ Jonze...
Дечко, колку си само ТИ напорен, не си свесен...
Ти е*ам песимистот, ти е*ам...
Ако не веруваш у титула, или ако веќе за тебе е утната сезонава, кој .!. го глеаш Интер? Кулирај до септември, па после тоа ако имаш да кажеш нешто ПАМЕТНО, на КИРИЛИЦА бујрум...
До толку само за лоши ствари да се пишувало...
“Карја, Карја... Пацини ваков, Пацини таков... Нагатомо ова, Нагатомо она... “ Мислам, аман...
Optimist si posle ova igra?Не се карај бе, никој не те тера... ни ми е ни целта тоа... Али размисли малце за стварите што ги пишав погоре :smir:
Chovekot shto go citirav, t.e. sto mu rekov, ne se pojave poveke, se pojavi eden drug, ama koga go citirav demek dali moze, nisto ne mi vrati, sea ako barat avatari, kurov ke go slikam i ke go stavam.Ја сум на страна на Јонзе во ова, не можеме сите да бидеме оптимисти, природа е Но сепак, да не почнуваме
The man from Tallahassee, што бидна со кладбата на 1 година во се живо и диво...? се надевам не си заглавил оти те ставам на игноре
Е тоа да:^ Не мора оптимисти, ама не е СЕ (баш СЕ) така црно, нели??? Па колку беше само поцрно додека беше Бенитез овде нека ви текне...
Па незнам, тацната за Ето беше од него, буквално, тацна ..., дап, беше лош, ама не и бескорисен бидејќи сервираше зицер, боља шанса и од пенал.а МАИКОНННННННННННННН??????
не ми се верува као никој не го спомна , многу простор му оставија , почетнички центаршутеви , изгубени дуели , жолт попи ....хаос
бескорисен на утакмицата
Aufff ne te prepoznav vakov, si vikam koj budala ovoj od juve ova da go ima pishanoНе пишувам сега две недели во фан-клубов.
Катострофа сите, освем Ранокиа(ма да, два пати згреши назад ми се чинит) и Цезар. Играта мизерија, Ето му испцујв и мајки и шајки... Го очекував поразов, ама онолку слаба игра, ко да гледав тим од Чесена/Лече/Бари како се мачи шанса да направи.
Со Фиорентина ако тепаме, не ќе е ништо страшно -5 ... Во дербито ќе славиме, Ибрахимович ќе се повредит сега уште малце и така ние ќе си сме први.