Da bas zatoa iako sakav da gubime pak me iznervira Pandev, deka ne kreirame sansi, a koga ke mu serivraat topka na drvoto on STALNO pravi EPIC promasuvanja sezonava, jas ne znam koja mu e ulogata vo Inter, ne znam, ili ja sum prost ili ne znam sto e rabotava, ama treba nekoj da mi nacrta sto pravi toj vo Inter. Napagac koj ne dava golovi, ne e napagac, bek sigurno ne e, sto e? Kosopad neviden...toa e.Крејзи, не е проблем што некој промашил шанса, кој и да е, проблем е што не правиме шанси, што притискаме 10 минути а после спиеме на терен, што не можеме да се вратиме од негатива...
Да да, пиши пропало за сезонава, али во секој случај не смее да се доживее и дебакл ко Јувентус кои само во Лига Европа успеаа да догураат ...Јас не знам што славите ако Бенитез си замини кога повторно ќе бидиме за никаде и со другиот тренер кој што ќе дојди...играчите и комплетно тимот ни е катастрофа оваа година..сите стари,истрошени,едвај се вижат,неможат една топка да смират како што треба,лошо ни е пишува..со пласман во ЛШ до крајот ќе сум презадоволен а пред сезоната сигурно бевме во титула..ни се врати како бумеранг ситењето кон другите фанови..е сега нека не реметат до крај...!
Мистерија!како овој КОЊ успеа ЛШ да освои ? ? ?
Zosto ne go napravi toa so ekipata na Murinjo?Мистерија!
Не, освои ЛШ со екипата на Улие. Откако тој почнува да си „формира“ екипа, се оди у пеколот.
друже оваа сезона сите си играа курот со Лусио не само Пелисие денес.. кога ќе ми текне Кваљарела што му правеше.. кога ќе ми текне Бејл што му правеше... истрошен е толку е од него... и плус кога ќе летне напред да "oрганизира" акција му требаат два сати да се врати назад и Самуел го покриваше на почетните утакмици, а сега Кордоба колку толку.... не знам дали забележа денес колку беше позади играчот од Киево што го постигна вториот гол...Кој играчи и за колку долго се точно повредени?
Лусио повреден играше цел натпревар, иначе нема теорија така да го разшетава Пелисиер. Мислам секоја чест на Пелисие одсекогаш бил ѕвер во контранапад, ама очигледна беше болката на лицето на Лусио.
да решававме ние тој уште пред недела дена ќе беше избркан ама штетаИзбркајте ја свињата дебела.