Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Значи коа ке ги прочитам коментарите на напалените дечиња од Милан и Јуве и коа ке го прочитам его постот на Пупоне , кој шо после 35 кола ке ги пљука сите , али битно денес е главен фраер у маало пошо рома тепала ми се ПРИСЕРУВА ...али коа ке го прочитам коментарот на ДУМАН ...како Интер е најбош екипа , смрдиме,вакви,такви нејкеле а у џа бу ....ми иде да го делитнам јузеров и да се спасам ...

Добро бе , те реметат другарите коа ке изгуби интер шо ги плукаш после секој пораз ?

Ја гледаше утакмицата уопште ?

ШТО ТОЛКУ РОМА ПОВЕЌЕ САКАЛА !????

Може имаа некоја ШАНСА ?
Може ПОСЕД имаа ?
МОЖЕ ИМАА ИГРА !?

Може Сенси му ја покажала пичката на Судијата па им поклонуеше фаули ?

Дај прекини со овакви постови , поготово коа тимот не ги ЗАСЛУЖУВА !!!!!
имаш проблем,незнаш да прифатиш пораз:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Немој тоа да те чуди во овој фан клуб, дечките се навикнати на победи и титули :)
така си е, не велам не, форумот постои во време кога Интер е неколку пати по ред шампион во Италија така да уживајте во тоа :)
ама мене остајте ме да уживам во победата, затоа реплицирав на Деко, не сакам некој како него да ми го крши филмот како Рома не заслужила да победи!!! ;)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
така си е, не велам не, форумот постои во време кога Интер е неколку пати по ред шампион во Италија така да уживајте во тоа :)
ама мене остајте ме да уживам во победата, затоа реплицирав на Деко, не сакам некој како него да ми го крши филмот како Рома не заслужила да победи!!! ;)
И да си знаеш дека уживаме. Објективно гледано Рома заслужи да победи исто колку и Интер, али секој си има свое мислење и нормално дека не е изводливо да се цитира секој пост со кој не се согласуваме. x)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Најреално беше X, што направи Интер исто и Рома.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Изразите на лицето на Ето во досегашната кариера во Интер, колку што јас го имам гледано:

ето дава гол:
55993_news.jpg

ето дрибла
55993_news.jpg

ето го префрла игралиштето
55993_news.jpg

ето прави фаул
55993_news.jpg

ето добива картон
55993_news.jpg

над ето е направен фаул
55993_news.jpg

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Најреално беше X, што направи Интер исто и Рома.
да, но јбг таков е фудбалот, не издржавте до крај, многу се повлековте, нешто што не го очекував од Интер, посебно во овој меч во кој Рома влезе како екипа која што имаше освоено само 2бода од 4кола... очекував да напаѓате и да го диктирате темпото, а ние да чекаме на некаков кикс или да изведеме добра контра, но се случи обратно:toe:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Изразите на лицето на Ето во досегашната кариера во Интер, колку што јас го имам гледано:

ето дава гол:
Прегледај го приврзокот 35140

ето дрибла

ето го префрла игралиштето

ето прави фаул

ето добива картон

над ето е направен фаул
Ако ме вервиш,на тато истото му го велев цела вечер....шо и да прајт,позитивно настроен и вечито насмеaн!:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Нема реално нереално у фудбал, 3те бода на Рома се апсолутно заслужени и тоа е тоа, се покажа разликата во клупи и џокерите од клупа, кои Интер ги нема а другите тимови ги имаат ( лани тоа беше Балотели ), сега Мирко ја направи разликата и им откорна бод на Интер а донесе 3 за Рома.

Иначе за мечот не мора многу да се цепидлачи, прво Интер го изиграа на ниво, второ беше фејл, ко што беше и фејл измената Мунтари - Милито и позицијата на Мунтари на терен :|, тоа беше првата грешка на Бенитез а втората беше што не ги искористи прекините на крај за да ја реализира измената со Марига, ем ке скинеше малце време ем ке спуштеше темпо на игра.
Уште пред меч бев песимист за дуелов, со икс од старт бев задоволен но јебига, реплика од лани видовме, исто прво коло нерешено изиграа, а 5то изгубија од Сампдорија гости 1-0 и тоа е тоа, разликата од тогаш и сега е всушност и единствена светла точка по овој пораз, а тоа е што на табела се пред сите конкуренти за титулата во моментов.

Затоа и потенцирав, не треба да се лета во облаци, ја до Јанауари и со второ место ке бидам задоволен али со 2-3 бода негатива на табела, мада имаат супер услови и за прво бидејќи последните неколку кола им се со бош противници а најтешкиот период им е токму овој, а тој месец мора да се појачува нападот и да се донесе едно до две имиња кои ке донесат квалитет во тимот.

п.с. И немам ништо против 4231 системот, не сум разочаран од играта, разочаран сум од фактот што првите 11 во оваа формација односно нападот воопшто не е заштитен од изборот на клупа.
п.п.с. Наредно коло Јуве дома, одлична прилика за тимот со евентуална победа и да одржат морал на високо ниво и да се одржат на врвот зашто потоа само Милан ( пак дома ) ке бидат посериозен противник.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
да, но јбг таков е фудбалот, не издржавте до крај, многу се повлековте, нешто што не го очекував од Интер, посебно во овој меч во кој Рома влезе како екипа која што имаше освоено само 2бода од 4кола... очекував да напаѓате и да го диктирате темпото, а ние да чекаме на некаков кикс или да изведеме добра контра, но се случи обратно:toe:[/QUOTE
Извини јас друг меч да не сум гледал посед на Рома не видов.Посед немаше ниту едната ниту другата екипа.
Еве ти статистика Интер има и поголем посед и повеќе шутеви на гол и повеќе корнери и повеќе точни додавања.
Кај овде гледаш иницијатаива на Рома.
http://www.corrieredellosport.it/live/incontro.shtml?id_c=21&id_e=5&id_p=338886

Јас на 5 сајта видов 5 различни отценки.Врска немат овие отценки секој отценува како сака.

Еве на http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=28230
JULIO CESAR 5
MAICON 6

CORDOBA 6,5

LUCIO 6

CHIVU 6

CAMBIASSO 5,5

STANKOVIC 6,5

PANDEV 5,5

SNEIJDER 5
ETO’O 6-
MILITO 5
ALLENATORE: BENITEZ 6

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Извини јас друг меч да не сум гледал посед на Рома не видов.Посед немаше ниту едната ниту другата екипа.
Еве ти статистика Интер има и поголем посед и повеќе шутеви на гол и повеќе корнери и повеќе точни додавања.
Кај овде гледаш иницијатаива на Рома.
http://www.corrieredellosport.it/live/incontro.shtml?id_c=21&id_e=5&id_p=338886
И Реал имаше 70 % осед на топка,24 шута.....па изигра нерешено......Понекогаш и среќа треба да се има!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
леле.... па уште ФУчинич дава гол иде крши реклами, плука... мочко еден, кај Рома нема пари сокчиња да им купи да се напијат на сред утакмица, он уште ќе иде ќе крши реклами... е ради тој гест ќе го јадат оваа година, 5ти нема да завршат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom