Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
А да почнеш да навиваш за Милан или Јуве? :icon_lol:
Мислам имаше период таков лани и му успеа Интер освои се што можеше :P

--- надополнето ---

Иначе за утакмицата не можам да кажам многу, освен голот не видов нешто посебно ако ништо друго интересно калчо ќе има годинава :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Инаку Киву да ви кажам го жалам.
Човекот природна позиција му е во центар на одбраната беше еден од најдобрите во светот кога дојде Манчини го играше и средина каде фали играч Киву таму Мурињо бек.
А човекот одби Барселона и Реал за да дојде во Интер Рома го тераше со сила во Барса но тој го одбра Интер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
Зашто ако Милито бил фејл, тогаш за Мунтари нема збор на интернетов што ке може да го долови неговиот стил на игра и '' удел '' за екипава.
Татко ми 2 години ми вика, како е изводливо ваков играч да игра за екипа која сака да освои ЛШ, и стварно, нема никаква логика, боље никаков Милито на терен отколку Мунтари, уствари ете го зборот за ужасна игра на фудбалер, Мунтари, се кладам кога играч на Милан или Јуве игра лошо му викаат или не биди Мунтари, или не биди Мело ...
Не збориме за Мунтари како Мунтари, тоа дека како појава е фејл одамна е потврдeно, али за тоа што сакаше да го постигне Бенитез го постигна, т.е. да се неутрализира левата страна од кај што доаѓаа најмногу заканите, и да се намали притисокот на Рома.
И на почетокот од сезоната ти а и делумно јас се надевав дека ќе биде подобро со тоа што го задржавме тимот а имаме и добра клупа што за клупата се докажа сосема спротивното.
Сега сме како Mилан минатата сезона. Пандев мора на клупа а Кутињо или Бијабиани во прва постава со јака резерва иначе ништо не правиме со овој распоред на натпревари.
Тоа беше доста дебилен потег, таков аматерски потег ни Нурединовски не би направил, ни локалниот голман на с. Батинци и Старо Нагоричане такоџе ...
Среќа негова не примија гол од таа ситуација.
Немој за голманот на Батинци, другар од средно ми е :pos:
Мала декоцентрација, се случува :)
Што викате да го мењам од аватар хаха,да не направи пак некој нов луд кикс!
Стај си твоја слика, кога веќе го прееба цел Интер :)
А да почнеш да навиваш за Милан или Јуве? :icon_lol:
Нема потреба, тие и така си се греота.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Ништо не доби тимот со Мунтари тука, апсолутно ништо, освен што изгуби играч за напад, одма дегенов влезе одма шитна топка ...
Лош потег беше оваа замена и заслужува критика.
А за тимот, бев да се зачува, али истиот и не се зачува во целост зашто беше продаден Балотели, а со оглед на тоа што се шпекулираше 100% беше сигурно дека ке се донесе нов играч од тој дел од теренот, само не се знаеше кој, дали Кајт или Скули, а на крајот никој не донесоа, во меѓувреме и Обина го дадоа и останаа на Коутињо, Бијабијани и изветреаните Суазо и Мансини.
Пак ке прашам, што е со последниов ? За клупа очајно им треба ...

Рафа на некој начин е оставен на цедило од управата, зашто ко што реков на темава, знаеа дека преферира 4231 систем, затоа и го собраа за да не се разликува тактичката поставеност од онаа со Мур па да се атакува на исти играчи, али на крајот од летото се деси тоа што се деси и сега се без квалитетна замена во нападот за тој систем.
Денес тоа ги чинеше бодови, кај Рома влезе класа од клупа, кај Интер Мунтари и Коутињо. Затоа, у Јануари Морати ке изиграва Дедо Мраз, нема избор, мора да носи нови играчи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
^Јас сум за Окан да се врати, го гледав една утакмица за Бурса ми се чини, многу јако изигра :)
Немаме замени, едноставно тоа е тоа додека не се врати Занети и Мота и додека во Јануари не се купи солиден напаѓач а не некој од типот на Бијабиани.
Како и да вртиш Syn повеќе од бод немаше шанси да извадиме, јас ќе бев задоволен со бод по таа игра.
п.с. си го затера муабетот со Небојша на фб :pos:

--- надополнето ---

И што изјавил овој дека не го слушнал Киву како се побунил, јас го видов дека отиде до клупа ама не сфатив, мислев дека се буни нешто кај 4 судија.

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
гледајќи ги првите 20 минути доаѓам до заклучок дека пре ние сами се победивме него ли Рома што не тепаше, наместо да згазиме и понака откако не успеавме да брцнеме без гол у први 20 минути, некако се повлековме и им препуштивме игра иако и они самите не сакаа. премногу претпазливо ја постави играта Рафа - Рома не заслужи таков респект од негова страна.
се сеќавате ли дека лани на почеток на сезона и Мур го форсираше нон-стоп Мунтари, му требаше пар време али се откажа ... така да очекувам за некое коло и Рафа да свати со кого си има работа.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Што викате да го мењам од аватар хаха,да не направи пак некој нов луд кикс!

Се се али само немој Весли да го ставиш:),а да го ставиш Дебелиот да видиме што ке се деси :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да бидиме реални..очигледно е дека клупата ние за никаде и тимот се освежува со аматери и младинци ..па подоцна ќе се жалиме зошто играчите не ни биле доволно физички подготвени а кога за Мајкон,Камбиасо,Санјдер,Милито,Ето,Пандев немаме било каква замена а и секој натпревар дали во првенство или ЛШ го играат турбо 90 минути и подоцна ќе имало преумореност кај дел од тимот и 70 минута ќе паѓаме физички и ќе има резултати како онај вчера..па и кога ќе додадиме дека скоро цел тим ние 29-30+ просек на години е тогаш нема што да му се буниме на Рафа или да се жалиме за играта ваква била онаква била........од ова се плашев и кога ги победивме натпреварите со Палермо и Бари ...не знам што ќе се случи но ако не ги победиме следните два натрпевари каде играме на домашен терен посебно во дербито е тогаш ќе се запали црвеното светло..НО да не ја префрлаат вината кај Бенитез туку кај управата која овозможи Рафа да нема никаква клупа и играчите да се преисцрпваат на секој натпревар..јас искрено не знам докога ќе сме на врвот со вакво темпо........

P

PewDiePie

Гостин
Да бидиме реални..очигледно е дека клупата ние за никаде и тимот се освежува со аматери и младинци
Ни е за никаде,"ние" е лична заменка во прво лице множина.

Се извинувам за оф топик ама жал ми е ќе полага државна матура малиот,срамота е основни работи да не знае.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ни е за никаде,"ние" е лична заменка во прво лице множина.

Се извинувам за оф топик ама жал ми е ќе полага државна матура малиот,срамота е основни работи да не знае.
Другар ако ти сметам не мора да ме читаш..јас барем не користам србизми како тебе..тука на овој форум не доаѓам да пишам за право или медицина ..иначе од битола сум јас и кај нас дијалектот ни овозможува да ги спојуваме зборовите кога изговараме нешто и тоа го практикуваме и писмено..ако сакаш и нешто друго ќе ти објаснам оти очигледно има недостаток на интелегенција кај твојот нервронски мозок кој според твоите постови веднаш се заклучува на какво ниво е..па само дебил како тебе може да реплицира за глупости на друг фан клуб ама ајде..........!

P

PewDiePie

Гостин
Другар ако ти сметам не мора да ме читаш..јас барем не користам србизми како тебе..тука на овој форум не доаѓам да пишам за право или медицина ..иначе од битола сум јас и кај нас дијалектот ни овозможува да ги спојуваме зборовите кога изговараме нешто и тоа го практикуваме и писмено..ако сакаш и нешто друго ќе ти објаснам оти очигледно има недостаток на интелегенција кај твојот нервронски мозок кој според твоите постови веднаш се заклучува на какво ниво е..па само дебил како тебе може да реплицира за глупости на друг фан клуб ама ајде..........!
Да? Добро мило ми е,јас мислев дека си природно неписмен,мене ме обвинуваш за користење србизми а велиш "иначе" не знаев дека толку србизми имало во Битолскиот говор. Невронски мозок,дебил? хахаххаха абе дете се гледа на кое ниво на интелегенција си ТИ и твоето мозоче,жално и за греота.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да? Добро мило ми е,јас мислев дека си природно неписмен,мене ме обвинуваш за користење србизми а велиш "иначе" не знаев дека толку србизми имало во Битолскиот говор. Невронски мозок,дебил? хахаххаха абе дете се гледа на кое ниво на интелегенција си ТИ и твоето мозоче,жално и за греота.
Кога ќе ни затребаш, ќе те викнеме. Сега можеш да прошеташ, убаво е времето надвор.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
милсма дека можевме да ги тепаме рома да не го ставеше мунтари за милито, некако многу брзо се повлековме а имавме шанси ако притисневме повеќе :toe: важно е што не изладија малку па сега ќе треба да се сконцентрираме и да влегуваме максимално во следните натпревари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom