Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Да имаше уште 500 минути од натпреваров со ваква игра не верував дека ќе постигневме гол...
Кај Рома се виде дека има желба за победа, сосема заслужено.
А Интер беше дојден по резултат 0:0.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Не се жалам за судењето, воопшто, беше регуларно, но само ќе истакнам дека стартот на Менез над Снајдер беше за директен црвен, не само за жолт. Да не излезе после пак цела дипломатија во тимот на Рома да се жали на судењето, бидејќи ако било фер ќе тепале 2:0 или ако судијата судел како што треба Станкович немало да погоди пречка:kesa:

А па и сеа распоредот што доаѓа - Вердер, Јувнетус, Каљари гости......

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Добро играше Интер Рома немаше никаква поголема жалба едноставно имаа среќа и победија.
Несреќен пораз.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Кондиција = 0

Камбиасо се откажа од бркање на еден играч пред шеснаесетник што доста говори дека се слабо физички подготвени и уште не можат да поднесат толку натпревари по ред.

И нека дојдат пак тие експертите што викаа дека Вучиниќ не бил во форма и затоа играл Бориело кој дал 2 гола.

M

mercenary

Гостин
Тоа ти е.Игравме пичкарски,незаинтересирано,задоволни со 0-0.Ни го натепа Бори..ова..Вучинич,нормално.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Така е, кондицијата е нула (очекувано), а и несреќно изгубивме. Оние две супер шанси на Ето ни скинаа 3 бода, а не измените на Бенитез, дебелиот си е океј, играчите не се.

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Добра игра на двете страни но сепак среќата беше на страната на Рома ... единствено нешто што ме нервира е тоа што играа без никаква желба за победа после влегувањето на Мунтари јасно беше дека идат на нерешено.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Добро играше Интер Рома немаше никаква поголема жалба едноставно имаа среќа и победија.
Несреќен пораз.
Не е фер да кажеме дека Рома победила на среќа.
Едноставно ние несакавме ни да помиелсме за победа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Топка, се врти даа ебам :toe:
Нерешено ќе беше реално, не заслужи Интер да победи, а најмалце Рома, ама таков е фудбалот...јебеш му матер.
Камбијасо ме разочара, многу слаба игра, дреми на терен, наместо да истрчи да прими топка тој стој и чека топката да дојди до него, послем тој кикс Интер го прими голот.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Така е, кондицијата е нула (очекувано), а и несреќно изгубивме. Оние две супер шанси на Ето ни скинаа 3 бода, а не измените на Бенитез, дебелиот си е океј, играчите не се.
Да, шансите на Ето ни скинаа 3 бода, но измените на дебелиот ни скинаа еден бод. Единствена светка точка(и не е толку светла) од влегувањето на Мунтари е ударот во глава на касети!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да, шансите на Ето ни скинаа 3 бода, но измените на дебелиот ни скинаа еден бод. Единствена светка точка(и не е толку светла) од влегувањето на Мунтари е ударот во глава на касети!
Да де, јасно, али како што пишав претходно, еден бод мање више, јас сакав само победа :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не е фер да кажеме дека Рома победила на среќа.
Едноставно ние несакавме ни да помиелсме за победа.
Што направи таа рома толку повеќе ништо.
Јас сум задоволен.Измени што саката видете кој седи на клупа ги нема веќе Креспо,Круз нема Интер квалитетни замени.

Јас повеќе се лутам што Ето не подаваше изведуваше егзибиции.Снајдер и Пандев сами тој шутира меќу тројца наместо да подаде.

Несреќен пораз Рома немаше ништо повеќе од Интер а замените ви кажав таа е клупата а и треба да се одморат играчите играт по два пати во неделата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Што направи таа рома толку повеќе ништо.
Јас сум задоволен.Измени што саката видете кој седи на клупа ги нема веќе Креспо,Круз нема Интер квалитетни замени.

Јас повеќе се лутам што Ето не подаваше изведуваше егзибиции.Снајдер и Пандев сами тој шутира меќу тројца наместо да подаде.

Несреќен пораз Рома немаше ништо повеќе од Интер а замените ви кажав таа е клупата а и треба да се одморат играчите играт по два пати во неделата.
Во прво полувреме имаше таква шанса Ето, можеше да бира на кој да ја подади, ама ете испадна себичњак и шутираше во голот...а да ја подаеше на еден од нив двајца секако ќе паднеше гол, и сигурно немаше вака несреќно да загубиме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.916
Поени од реакции
23.339
Го гледав денеска Вест Хем, Обиња е прогласен за МВП ! Дечкото везеше по терен, ненормално добро изиграл, го тепаше сам Тотнем денеска!
Колку ви фалеше еден таков играч днска на терен !
Дечкото позајмен е или продаден ?? И што е со Суазо ??

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Значи коа ке ги прочитам коментарите на напалените дечиња од Милан и Јуве и коа ке го прочитам его постот на Пупоне , кој шо после 35 кола ке ги пљука сите , али битно денес е главен фраер у маало пошо рома тепала ми се ПРИСЕРУВА ...али коа ке го прочитам коментарот на ДУМАН ...како Интер е најбош екипа , смрдиме,вакви,такви нејкеле а у џа бу ....ми иде да го делитнам јузеров и да се спасам ...

Добро бе , те реметат другарите коа ке изгуби интер шо ги плукаш после секој пораз ?

Ја гледаше утакмицата уопште ?

ШТО ТОЛКУ РОМА ПОВЕЌЕ САКАЛА !????

Може имаа некоја ШАНСА ?
Може ПОСЕД имаа ?
МОЖЕ ИМАА ИГРА !?

Може Сенси му ја покажала пичката на Судијата па им поклонуеше фаули ?

Дај прекини со овакви постови , поготово коа тимот не ги ЗАСЛУЖУВА !!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom