Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Голем мерак ми е кога го гледам вака Интер без ботовите Мунтари и Марига, се молам сега Бенитез да не пушти ни еден од двајцата да не ми го качат притисокот! А инаку, како да не се смее после човек кога ќе прочита дека на Станкович треба да му најдат место со Фиго во менаџментот на Интер. Дечкото има златни нозе и муда до јаја(се познава дека е србин). Не е ко црниве пички што ги спомнав да не смеат да стегнат една топка, па и Пандев да не речам, секогаш мора да додава како во ситуацијата кога излезе во чиста ситуација за удар и додаде до Маикон кој беше во офсајд! Кордоба, веројатно дека му е јубилеен настапот, му е еден од подобрите, а за Киву стискам палци да се справи со притисикот од трибините....

За второво полувреме, се надевам на барем еден гол во мрежата на Лобонт, па потоа судење на некаков пенал за Рома.......still to come....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
WTF ..што се случува со станкович ??....на стари години се научи да игра фудбал или во невидена форма е...според првото полувреме Снајдер треба да учи од станкович за племејкерстово:pos2:
Иначе добра игра прикажавме во првиот дел,според мене заслуживме да поведиме и некако Пандев и Камбиасо индиспонирано ми изгледаат па и Милито не е сјаен..а Киву досега најзабележителен!

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Голем мерак ми е кога го гледам вака Интер без ботовите Мунтари и Марига, се молам сега Бенитез да не пушти ни еден од двајцата да не ми го качат притисокот! А инаку, како да не се смее после човек кога ќе прочита дека на Станкович треба да му најдат место со Фиго во менаџментот на Интер. Дечкото има златни нозе и муда до јаја(се познава дека е србин). Не е ко црниве пички што ги спомнав да не смеат да стегнат една топка, па и Пандев да не речам, секогаш мора да додава како во ситуацијата кога излезе во чиста ситуација за удар и додаде до Маикон кој беше во офсајд! Кордоба, веројатно дека му е јубилеен настапот, му е еден од подобрите, а за Киву стискам палци да се справи со притисикот од трибините....
а Маикон чекаше топка 20 метри уназад ... чека да не влезе во офсајд, чека, чека и тамак коа влезе у офсајд нашиов му ја дае. Маикон пак слабо нешто ми се залага.

M

mercenary

Гостин
Одбраната одлична,сите 4ца.Станкович исто така.Ето ретко фаќаше топка зашто повеќе игравме по десна страна ама кога ќе фатеше,изгледаше опасно.Пандев не беше лош,не повеќе од Камби и Милито.Снајдер не е лош ама не е ни добар,може многу повеќе.

Милито мора да се извади!
Кутињо - Ето - Пандев

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
а Маикон чекаше топка 20 метри уназад ... чека да не влезе во офсајд, чека, чека и тамак коа влезе у офсајд нашиов му ја дае. Маикон пак слабо нешто ми се залага.
без разлика, и да не беше Маикон во офсајд не смееше тука да додава Пандев, мораше да бие, па макар и надвор од стадион...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Значи пак сум баксуз за аватариве,го стаив Цезар и прави кикс што ни мало дете нема да го направи!!!

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
претерано јака измена Мунтари за Милито ... леле мислам дека втор пат сезонава праи ваква измена Рафа и коа ќе видам коса ми се крева ... и уште обоениов игра на место на Ето а Ето место Милито ... каде бе Мунтари напред лево ... каде ?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Меѓу тројца бе, меѓу тројца... Да ти ебам малерот, од овие серковци секогаш вака губиме, среќа во гз имаат, мамата нивна.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Како може бе секад вака да губиме лешперски од овие аааа :nesvest:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Несреќен пораз, мада и Бенитез е крив донекаде, немаше потреба од смена на Милито, али ај. Како и да е, Ето и неговите две шанси во второ полувреме не ни донесоа победа, вака еден бод, мање више. Тоа ми е криво, што не се искористуваат шансите, али како и да е увек е тешко да се игра во Рим. Исто така и слабо залагање на играчите, Камбијасо се влече по терен, Маикон со обична финта го ,,летаа'' лево-десно...

Сеуште сме на врв на табела, а едно тешко гостување е позади нас, хедс ап, ФОРЦА ИНТЕР !!!

п.с. Не се жалете дека на среќа не тепале, КОНЕЧНО и тие да се израдуваат во нешто, а вие одма, вака, така... остајтеги, најголем успех им е победа во дерби утакмица, а нас не интересираат титулите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom