Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Victor Nsofor Obinna
Top of the Match 8.5

Was West Ham’s brightest player yet again. Not only his work-rate makes him an early favourite with the Upton Park faithful, but his movement on off the ball is clever. When in possession the striker rarely wastes chances and he managed to test Carlo Cudicini on several occasions.
Сите што си отидоа од кај нас сезонава,парче прават во сегашните клубови.Како Реал станавме. :icon_cool

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Ццц и Обиња сме го дале на позајмица или што и да е, а за вечер ќе неаме адекватна замена у пм, лоши работи.
Иначе вечер според формата би требало Интер да нема посериозни проблеми на овој дуел, ама знаеме дека на овакви дуели се испаѓа од криза, не дај боже вечер Рома да испадни од кризата :)

Рафа да не ќе ја мења пак формацијата :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Де бе де кој сите ? Арна ли ? Гледајте ги од старт на сите мечеви како играат, не на 1, па после 5 кола да чекате за пак да начекате 8ца у оцена пост мечевите ...
Мада и ја не сакав Обина да се даде али тоа е тоа, ке се извлечат пари наредна година од него така да боље да игра добро а не ко Суазо да кој се посра у Џенова па не го купија, иначе за Интер тешко дека е, јебига, ако он останеше Бијабијани ке бегаше а мене исто срање ми се.
Него Мансини незнам кај е, у вакви моменти бар за клупа е потребен многу, без разлика што е у очајна форма веќе 2 години, кога се нема избор на клупа и он е добар.

Иначе за формацијата нека си седи оваа сега што е, веќе 2 кола ораат на терен што не беше случај до сега, се враќаат у одбрана, покриваат, дуплираат крила, организирано се игра за разлика од дуелот со Удинезе дома, или Атлетико Мадрид.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Вечерва очекувам добра игра пред се, многу голови и секако, победа :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Oфицијално :

ROMA:
Lobont; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez, Totti, Borriello.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Stankovic, Cambiasso; Eto'o, Sneijder, Pandev; Milito.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Леле немој те молам :)
Иначе очекувам победа, у кладилница 2-2 си ја стаив(4 коеф), па што биде нека биде :)

И со кој памет Бориело пред Вучинич, ќе го изеде Лусио.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Кога ја сменил па викаш дали ПАК ќе ја мења?

RC7 :tv:
Па незнам, некако последните 2 утакмици баш играме добро, се мислам дека е до формацијата, сепак не е иста формацијата т.е играта како што кажа Син од мечот со Атлетико и овие последните 2 меча што ги играат перфектно.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Леле немој те молам :)
Иначе очекувам победа, у кладилница 2-2 си ја стаив(4 коеф), па што биде нека биде :)

И со кој памет Бориело пред Вучинич, ќе го изеде Лусио.
Раниери енд евритинг ис посибл:)

M

mercenary

Гостин
Па незнам, некако последните 2 утакмици баш играме добро, се мислам дека е до формацијата, сепак не е иста формацијата т.е играта како што кажа Син од мечот со Атлетико и овие последните 2 меча што ги играат перфектно.
Тоа со Атлетико не треба да се коментира.Не ни имавме формација.Не се знаеше ни кој што игра.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде момци пишана е 2че во кладилница,значи очекувам сигурна победа пошто Рома ств е во тешка криза.И пак вечерва очекувам гол на Ето :vozbud:

M

mercenary

Гостин
Хмм Вучинич не е повреден а седи на клупа?:vozbud:
Е тоа е EPIC FAIL!
Само он можеше да ни направи посериозни проблеми во одбрана..добро е,добро е..браво за Раниери.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па ајде добро е само Милито малк повеке да се открива,иначе мн цврста утакмица според мене еден гол ке ја реши утакмицата :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom