Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Aaaaa мало морген Тотнем на Вајт Харт Лејн да го тепате ... Етпен вие оптимисти
Наредни 2 дома ги играат, а и шампиони на Европа се, нормално дека ке бидеме оптимисти и ке бараме победа против второразредни екипи, поготово кога се игра дома.Aaaaa мало морген Тотнем на Вајт Харт Лејн да го тепате ... Етпен вие оптимисти
Ова ко да го кажуваш за Барса мало морген да ги тепаме на Ноу Камп.Aaaaa мало морген Тотнем на Вајт Харт Лејн да го тепате ... Етпен вие оптимисти
Што ги напрај ти Тотенхем бе ?Aaaaa мало морген Тотнем на Вајт Харт Лејн да го тепате ... Етпен вие оптимисти
Браво капитену ме изнасмеа!Кај ти текна на оваа сличност!Навистина се исти нема никаква разлика!
..............SNEIJDER, FOR HIS RENEWAL, EVERYTHING IS BLOCKED.
The "Telegraaf" reveals that the extension until 2015 is stopped.
Wants to stay but... Sneijder and the contract extension until 2015 are the main topics for the Dutch newspaper "Telegraaf" which today highlights which a title of: "Sneijder blocks the negotiations for contract extension" with a special dedication to his agent, Soren Lerby who says that "there is no agreement economically. We will begin to negotiate when there is an opening from Inter. Wesley wants to stay in Milan and was very impressed with Moratti who sees him as a future leader, but..." The "but" is related to Real Madrid. "The way Wesley left Real Madrid wasn't pretty but now there is Mourinho and it is different. Mou has asked for him and he is thinking of a return to Madrid."
Муабетот е за Снајдер, не МурињоНема шнси во Реал да се врати тоа е завршена приказна, но има шанси да неќе да го продолжи договорот, и јас мислам Снајдер би сакал да се испроба во Англиското, летото имаше Манчестер симпатии кон него, ја мислам или во Манчестер или во Челси ќе продолжи. Пошто во Италија си ја заврши работата.