Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Абе читајте италијански весници за да дознатете што и како е навистина. Ова со Снајдер е лошо протолкувано. Разговарано е со неговиот менаџер во во некое интервју и запрашаан дали Реал направил грешка што го пуштил Снајдер овој им одговорил Да , но никад не е касно да се заврши недовршената работа. Коага фудбалерот е професионалец демек секој ден можни се преговори со секого за неговата иднина.
ТАКА ДА врск анема дека тој сакал или нејќел да иде во Реал!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Чим Маикон не замина, а беше готова работата, Снајди јок, нема шанса, цело лето збореше како сака да остане во Интер, се заблагодари што му ја реинкарнираа кариерата, се врати тука во топ форма, стигна до финале на СП, главен кандидат е за Златна Топка и тн и тн, и самиот изјави дека е премногу благодарен за тоа, до тој степен му се допаднало тука што и свадбата ја направи онаму каде ја освои и титулата во Серија А и дека е подготвен да остане до крај на кариера тука ...
Незнам како може да паѓате на вакви смешни шпекулации, делувате ко децана од фан клубон на Манчестер кога се надеваа дека летово Снајди ке го заменуе Сколс, еве ви и одма изјава на Снајди, свежа, ставена ко топ вест на fcinternews у моментов ''Sneijder stufo: "Real? Voglio restare all'Inter e rinnovare al piu presto!" - Сакам да останам во Интер и да го обновам договорот што е можно побрзо ...

Да дополнам само, сега и цела сторија ја читав, на кратко ке го кажам главното: '' Смачено ми е од вакви стории, Реал се голем клуб, предводени од голем тренер но тие за мене се минато и не сакам да се вратам во тој клуб. Со Интер планирам да го продолжам договорот и да го испочитувам до крај ( значи до 2015 ), и немам намера ова да го повторувам пак ... ''

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Незнам,го најдов на forzainter..пишува дека е од Телеграф..
Ма нек идат у курафте и Телеграф и Мелеграф,само гомна да јадат за поголем тираж на нивниот посран весник...не се замарај со нискотиражни весници бе :)

M

mercenary

Гостин
Како и да е,Снајдер сака поголема плата,не сака трансфер во Реал или било каде.
Он е најголем кандидат за Балон д'Ор,фудбалер нумеро уно,и заслужува и сака да биде еден од најплатените во светот.
Сигурно не е задоволен од новиот договор што му го нуди Морати и агентот баш сеа најде да збори,за Морати да му даде уште +1-2 мил..
Ако..нека му даде.

ACAB,сега видов дека тоа е од Газета..а они го земале од Телеграф..
"At the moment there are no conditions
to develop an economic agreement.Between us and Inter is the distance.
Wesley wants to stay at Inter, especially for the kind words that Moratti has always been against it.Expect to open by the whole deal. " The Dutch newspaper also reported the possibility of a return to Real Madrid for the number 10's Orange: 'I know, not nice the way it has gone from Madrid, but now with Jose Mourinho on the bench all may be different.
”.​
In fact, requested that he thought a return to Spain. "
Еве нешто од агентот,преведено е со google translate.

Нормално дека Снајдер сега ќе ги отфрли гласините за негов трансфер БИЛО КАДЕ,он сака да остане..и агентот негов вика дека сака да остане..а тоа посибилити оф а ретрн ту Мадрид е "дај поголема плата"

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.921
Поени од реакции
23.345
Ако реши да се врати Снајдер у Мадрид (А не верувам) ке биде најГЛУПИОТ и најбезкичмењак од човек што некад заиграл фудбал ...

Да сакаш да се вратиш во екипата од која што те избркаа на шутеви (иако се нудеше да остане и како резерва) ...

Пандев ??

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Нема потреба за паники, овие трансфер шпекулации и чудни изјави се притисок од страна на новинарите и конкурентите.И лани што се немаше како шпекулација и Mind Games за да се дефокусира Интер но Мур одчично си ја вршеше задачата ,а сега тек почнаа да замараат новинари а Рафа нигде го нема :pos: .... очекувано

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Пандев не беше избркан од прв тим, беше дел од вториот тим, и не отиде во тим каде освои Се што можеже да освои и никад не бил главен кандидат за Златна Топка ...
Глупо е да се ставаат за ваков случај Пандев и Снајдер во иста реченица. :)

Него еве и на нашки :D, Снајдер : '' Смачено ми е од вакви стории, останувам во Интер ! ''

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Што ќе има следната среда на канал5, знае некој. Предност мислам дека ќе имаа Валенсија Манчестер, само таа утакмица е подобра од Вердер Интер. Се навикнав да не даваат на Тв. За после ако најде некој квалитетен стреам нека го сподели со пријателите.:smir:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Снајдер да се врати во Реал??? неее :nenene: нема шанси,и тој самиот изјави уште светското кога беше,дека не е луд се врати во Реал,ова се само тешки шпелулации.

--- надополнето ---

Иначе вечерва ке има и привремено вкључување на Интер Бари сеа прочитав :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.077
Поени од реакции
45.935
Привремено значи само за головите, не се исплати да глеаш реприза од гол ...
Фино лепо ке си глеаме на стрим и тоа е тоа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да не знае со која формација ќе играме вечер?

M

mercenary

Гостин
Да не знае со која формација ќе играме вечер?
4-2-3-1.

А со кој состав,само Бенитез знае,сега за сега.За едно пола саат - 40мин,и ние ќе знаеме.

90% е овој.
Цезар
Маикон - Лусио - Самуел - Киву
Станкович - Камбиасо
Пандев - Милито - Ето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom