Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Абе тоа и јас го знам, иначе не можам да му го преведам презимето, Матијас се вика, али не знам како ти успеа да го преведеш, затоа го пишувам Агугеугеуреај или поточно како ќе ми се стиснат копчињава на тастатурава...

M

mercenary

Гостин
Aguirre - има многу вакви имиња/презимиња у Јужна Америка,Агире..
Garay - дефанзивецот на Реал,Гарај...
Спој ги и добиваш Агирегарај ;)

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Орландони го продолжи договорот за уште една година . Сите мислевме дека ќе се пензионира ама ... Најверојатно Белчо ќе оди на позајмица . Незнам со Толдо каква е работата , дали има уште од договорот ..

Кастелаци , Толдо , Орландони и Цезар :)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Beneamata пријателе да бидеме реални дека Киву ептен слабо изигра на позицијата лев бек.Занети подобар беше на таа позиција од него.Јас само кажав мое мислење дека Бастос ми се допаѓа како играч,што не значи дека Бранка и Ориали ќе ме послушаат мене!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Speaking outside his offices in Milan, Moratti said: “We don't want to sell Maicon because he is a great player.

Oва колку да ви се долови моментот дека Морати сака да го продаде Маикон.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
Мурињо вели дека е разочаран од управата на Реал Мадрид поради слабото залагање да го донесат Маикон.
а морати денеска потврди дека Маикон останува, сакал да го продаде но не за толку мала цена.
Морати е лажго кога се работи за останување на играчи, ама овојпат мислам дека ја зборува вистината.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Мурињо вели дека е разочаран од управата на Реал Мадрид поради слабото залагање да го донесат Маикон.
а морати денеска потврди дека Маикон останува, сакал да го продаде но не за толку мала цена.
Морати е лажго кога се работи за останување на играчи, ама овојпат мислам дека ја зборува вистината.
Морати е лажго и кога се работи за купување на играчи. :icon_bigg

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
^
Он уште на 1 јуни знае што сака за наесен, се другото е ладење со новинарите, го сакаме петре го сакаме стојче.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
Го објавија по овоа фан групиве, ми текна на моментов, ама се смеев :tv:

M

mercenary

Гостин
"Bring €40 million and Balotelli could leave," Moratti was quoted as saying by Sportmediaset.
Inter head coach Rafael Benitez is planning a triple raid on former club Liverpool for Glen Johnson,Daniel Agger and Lucas,according to Mediaset.:vozbud:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
^Ова значи дека Рафа ќе донел 3 играчи?
Абе ајде нема врска, освен евентуално Маскрено, никој друг нема да дојде..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom