Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
^Ова значи дека Рафа ќе донел 3 играчи?
Абе ајде нема врска, освен евентуално Маскрено, никој друг нема да дојде..
Ако ме прашуваш мене,ја сум за никој да не дојде(од Ливерпул),ни Маскерано.
Тоа е според шит.ком,кои ја презеле информацијата од некојси медиаспорт...(со possibility да додале нешто :pos:)
Ама мене ми фати око тоа околу заинтересираноста на Бенитез за Лукас.Ќе имаме уште еден Мунтари(дојдов до овој заклучок читајќи ги фановите на Ливерпул)...:vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Според Скај, Озил ке оди во Барса но од наредна година, ова колку да се олади со шпекулирањето за овој играч на темава.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
Според Скај, Озил ке оди во Барса но од наредна година, ова колку да се олади со шпекулирањето за овој играч на темава.
A ова од Скај не ти изгледа на шпекулација ? :)
Или само сакаш да кажиш дека Озил во Интер нема шанси ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
A ова од Скај не ти изгледа на шпекулација ? :)
Или само сакаш да кажиш дека Озил во Интер нема шанси ?
Тешко, претешко, од проста причина што играчот уште од мал е голем фан на тој клуб па сигурно дека и на неговиот агент му дал директиви за Барса ко прва опција. Башка се пласираше во ЛШ со Вердер и не гледам зашто би имал нешто против да остане таму една година.
Проблем е што му истекува договорот од наредна година, али ваљда ке договорат некоја сума уште од сега со Барса за да не испадне работава, една година да игра во Вердер па за нула евра да тера у друг клуб, а и Барса до наредна година гарант ке се ослободи од Ибра.

Е сега Се ке падне во вода ако летово биде земен и Мата, само во една таква ситуација Интер би имал предност пред Барса, мада, со Балотели, Ето, Пандев, на тие позиции Интер е преобезбеден па во секој случај ова нема да биде окарактеризирано ко удар или загуба за тимот.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ма каков Озил,Верон треба да си го вратиме :icon_lol:

Ако се џиткаат веке пари за среден ред играч,прв на пик треба да е несомнено Хамшик,ама дедо Морати и Бранка тешко да го читкаат форумов,а поготово нашиве постови,така да ова на сите нас ни останува само убав сон...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Еве едно видео во HD, една кратка рецензија на минатата година, одлично видео

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ајде бе не знам што ви е филмот, ај остајте ги Јубенташиве и комшииве :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Ова двд е поделено на 7 дела, ова е само првиот дел, Газета дело Спорт го вади, ја ке го чекам на торент цело, мада сеуште не се излезени останатите делови.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Според скајспортс, Интер на 1ви август ќе ја има првата пријателска средба со Манчестер Сити на Џузепе Меаца.

http://www.skysports.com/football/teams/intermilan/

Next game: Friendly Match
Inter Milan v Man City
Sun 1st Aug - Stadio Giuseppe Meazza

Бенитез vs Манчини :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
^^ SyN ќе бидеш нели фин тогаш да дадеш торентот преку фејс или тука :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ова двд е поделено на 7 дела, ова е само првиот дел, Газета дело Спорт го вади, ја ке го чекам на торент цело, мада сеуште не се излезени останатите делови.
Чекај не сфаќам, она што го постираше Бенеамата го даунлоадирав јас и е во седум дела по 20тина минути. Сакаш да кажеш дека има седум дела по седум дела или го немаш даунлоадирано она на Бенамата? :icon_lol:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Чекај не сфаќам, она што го постираше Бенеамата го даунлоадирав јас и е во седум дела по 20тина минути. Сакаш да кажеш дека има седум дела по седум дела или го немаш даунлоадирано она на Бенамата? :icon_lol:
Ова ти е двд колекција, односно, ке има 8 двд цедиња, еве ти ги насловите на истите, и датумите кога ке излезат :

1. I primi passi e la svolta di Kiev - 31/05/2010
2. Da Londa a Mosca, Solo Vittorie - 07/06/2010
3. Zero Remuntada, Vamos a Madrid - 14/06/2010
4. La partita dei sogni - 21/06/2010
5. Cambiare pelle e sconfiggere il diavolo - 28/06/2010
6. Tricolore all'ultimo sorpasso - 05/07/2010
7. Un grande Club, Grandi condottieri - 12/07/2010
8. Gli eroi dell'impressa - 19/07/2010

Се на се, рачунај колку ке фати, 600 мега е препрепремалце за оваа колекција. До сега колку што знам до четвртиот дел има линкови низ нетов, моментално учам, така да до вечер ако можам, или евентуално до Недела, Понеделник, да земам и да ги опфатам сите линкови до сега што излегле.

п.с. Убаво ти пишува на крајот од оној линк на Бенемата, DVD1.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да де, али ти дека рече дека е во 7 дела поделено, па гледам ова што го спуштив имаше 7 дела, си викам цело е :)

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
поголем дел од овие што ги пиша Син ги има по торенти али не најдов некаде да има нешто со превод

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom