Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе тоа и јас го знам, иначе не можам да му го преведам презимето, Матијас се вика, али не знам како ти успеа да го преведеш, затоа го пишувам Агугеугеуреај или поточно како ќе ми се стиснат копчињава на тастатурава...

Aguirre - има многу вакви имиња/презимиња у Јужна Америка,Агире..
Garay - дефанзивецот на Реал,Гарај...
Спој ги и добиваш Агирегарај ;)

Орландони го продолжи договорот за уште една година . Сите мислевме дека ќе се пензионира ама ... Најверојатно Белчо ќе оди на позајмица . Незнам со Толдо каква е работата , дали има уште од договорот ..

Кастелаци , Толдо , Орландони и Цезар :)

Beneamata пријателе да бидеме реални дека Киву ептен слабо изигра на позицијата лев бек.Занети подобар беше на таа позиција од него.Јас само кажав мое мислење дека Бастос ми се допаѓа како играч,што не значи дека Бранка и Ориали ќе ме послушаат мене!

Speaking outside his offices in Milan, Moratti said: “We don't want to sell Maicon because he is a great player.

Oва колку да ви се долови моментот дека Морати сака да го продаде Маикон.

Мурињо вели дека е разочаран од управата на Реал Мадрид поради слабото залагање да го донесат Маикон.
а морати денеска потврди дека Маикон останува, сакал да го продаде но не за толку мала цена.
Морати е лажго кога се работи за останување на играчи, ама овојпат мислам дека ја зборува вистината.

Мурињо вели дека е разочаран од управата на Реал Мадрид поради слабото залагање да го донесат Маикон.
а морати денеска потврди дека Маикон останува, сакал да го продаде но не за толку мала цена.
Морати е лажго кога се работи за останување на играчи, ама овојпат мислам дека ја зборува вистината.

Морати е лажго и кога се работи за купување на играчи. :icon_bigg

^
Он уште на 1 јуни знае што сака за наесен, се другото е ладење со новинарите, го сакаме петре го сакаме стојче.

Крајните оцени на Балотели од матурскиот испит :icon_lol:
a53a403ffd82bcecc8b619f09fd8f305-38247-1277890362.jpeg

А Лусио да му ја позајмит 6ката ? :) и така ептен му одат :icon_razz

--- надополнето ---

Тамам му ојт англискиов, ќе се снајт...7 имат :)

Го објавија по овоа фан групиве, ми текна на моментов, ама се смеев :tv:

"Bring €40 million and Balotelli could leave," Moratti was quoted as saying by Sportmediaset.
Inter head coach Rafael Benitez is planning a triple raid on former club Liverpool for Glen Johnson,Daniel Agger and Lucas,according to Mediaset.:vozbud:

^Ова значи дека Рафа ќе донел 3 играчи?
Абе ајде нема врска, освен евентуално Маскрено, никој друг нема да дојде..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom