Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.109
- Поени од реакции
- 46.054
Mурињо ке си оди од Интер само во ситуација да не освои ниеден од големите трофеи сезонава, Скудето и ЛШ, купот за мене е окарактеризиран ко оние зеленине канти за ѓубре шо ни шетаат низ дворовиве.Ќе ви се исполни желбата Мурињо 100% оди во Реал на крај на оваа сезона.
Морати го сака Блан само не сакам непогодата Бенитез да дојде.
Јас би сакал Прандели да дојде.
Мурињо јас би сакал 10 години да е тренер на Интер но початот во Италија си го направи своето а и го отепаа од казни федерацијата.
Во случај да бидат Интер шампиони на Италија, или, по некое чудо на Европа, нема шанса Морати туку така да го пушти надвор од тимот, не гледам никаква причина за истото, фановите го сакаат, играчите исто, односите тренер-управа се на ниво така да Мур ке ги има сите услови кои ги посакува за да остане тука.
Е сеа во случај на она неговоно zero tituli, тогаш оправдано и ке си замине, јебига, да изгуби тимот титула по огромна предност која ја имаа на табелата, и по пораз во ЛШ, односно, по лузерска сезона, и нема во никој случај да си ги оправда парите кои се дадени за него ( он е најплатениот човек во Интер ) ...
Или-или ситуација, голем трофеј = останување на Мур, zero tituli = чао чао за Мурињо, и најверојатно доаѓање на Блан. Единствената позитивна работа од Блан ке биде полесно носење на играчи од Франција, за се друго е скалила и скалила под Мурињо за кој го делам мислењето со тебе, без оглед на Се сакам да е тука бајаги долг период.