Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
Мурињо сам бил крив :pos2::pos2::pos2:

Ја прао да ви кажам не знам као Мурињо не земе една сачмарица и да почне да ги тепа тоа гнидите итаљански ....

Го упропастија човекот ...на секое бунење јаде црвен и суспензии .... А тоа шо др. тренери се клоцаат , нема везе ...не се интер
па зошто не си седе мирен и да си ја врши само работата за која е платен, тоа што го прави тој со неговиот карактер се вишок потези кои се одразуваат негативно на клубот, зошто да дозволи да го казнат, гестот со рацете да не му помогна нешто на Интер? не, туку му одмогна, но сепак тој се покажа како херој пред публиката и доби овации, казната не е важна, нели?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се изначитав од тоа како цезар бил крив за прокоцканите бодови,како мунтари,како мурињо,како фИЦГ,како некојси десетти....епа вака.....Со вчерашниот натпревар увидов многу работи,интер во последно време како да не го краси тој шампионски карактер што го имаа овие години,можеби играчите се прецрпени но сепак постојат замени кој колку толку би требало да ги извршат задачите што вчера ги имаја камби и занети...и така не се којзнае какви креативци ама барем марига и мунтари ќе истрчаат повеќе од аргентинците каде се истрошени...во последно време немам видено интер да направи пресврт и повторно да му израмнат:nesvest:...и тоа е последица на испцрпеноста на одбраната каде после 70 минута како да му се спиеше...воопошто не личиме на шампиони и нема да биде незаслужено ако рома биди шампион..има до крајот уште 6 кола мислам и ништо не се знае но како што тргнала работата плус тоа што до маскимум ќе се потрошиме со барселона ќе биде вистинско чудо ако бидиме први(без разлика што сме најквалитетен тим)...но страмота е досега да имаме само 19 победи:tapp:..на гости сме катастрофални,ако споредиме со друго првенство колку бодови има првиот ние ќе сме очај(среќа што премногу слабо е првенството)....јас мислам да се критикуваат цезар и мунтари ќе биде апсурдно за прокоцканите бодови(иако и тие имаа придонес кон тоа)....мислам од +14 да се дојде до -1 треба да биде некој виновен и да сноси одговорност(пронајдете сами кој е тој)...а заборавив да кажам дека натпреварот со сампдорија кога заврши 0-0 беше клучен и поради тој натпревар дојдовме на ова тереџе...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ми се свиѓа што страницата ја апдејтувате..

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Нема директно да го обвинам Цезар за евентуалното губење на првата позиција, зашто имавме +14, а Цезар САМ СИГУРНО не не' чинеше 14 изгубени бодови.Но, нешто што го забележувам кај него, а што го забележав и кај Адриано, и кај Маикон, па уште на времето кај Роналдо, е тоа што Бразилците кои играат во Интер имаат интересна навика, односно откако и официјално ќе соберат 300 официјални пофалби и признанија за дел од најдобрите голмани/десни бекови/напаѓачи... во светот, веќе во наредните 6 месеци полека почнуваат да бледеат со своите перформанси. Дали се работи за пренапумпано его, дали за некој интересен, бразилско-интерски синдром, не знам. :)
А за Рома, освен дуелите на домашен со Аталанта и Каљари (кои пак не можеме однапред да ги прогласиме за добиени), што мислите, дека со Сампдорија (дома), Киево, Парма (која се бори за влез во Европа) и Лацио (овие три на гости) сигурно ќе ги добие? Пааа, не би рекол. ;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Одиме накај зеро титоли сакајки се да се освои на крај ќе е ништо.
Најголеми се шансите да го освоиме купот на Италија.

Само едно ке кажам, Пандев дрвооооо !!!!! :tapp:
За жал не е само тој дрво.

Браво за Интер на чело со Цезар, покажаа и не потсетија на старите денови како се губи титула.
2-3 пати леташе во воздух и ги испушташе топките еден од "најдобрите" голмани. :kesa: Златни 1-2 во '80 минута и во 81 цел натпревар и цело залагање на Снајдер (изгина на терен) отиде во вода :tapp:
Цезар е најдобар голман во светот, подобар немат.

Постов е по поразот од Рома, значи, кога подобро ке размислам, Цезар не е нешто поарен од Мунтари или Грешко на времето, зашто во две клучни и убер најважни мечеви сезонава од Серија А од греши аматерски и тимот поради него губи бодови ... :toe:

Кога ке ми текне и на смешниот гол примен од Челзи дома .... неам зборови, овие две фаци во случај да ги начекате низ маало само напред, удри кај стигнеш и по можност уринирање бар на 1 од нив, ваш избор. :wink:

По нерешениот со Палермо реков дека чудо ке е ако Милан нареден ден не победи и не стигне на врв, а тек сеа кога ке ми текне дека Рома игра со Аталанта, искрено, не ми ни доаѓа некој соодветен збор кој ке го долови моментот '' изненадување '' во случај Рома да не победи.:toe:

Ајт, идам сеир да мавам на темата за Ел Класико. :)
Не бе, Снајдер е виновен....
Одговорноста е на Жозе Мурињо, ако не се освои титулата во Серија А.
Не све свесни каков ремет ќе добие Жозе Мурињо, ако на крај биде со ZERO TITULI.
P.S Колку е тенка линијата меѓу три трофеји и Zero Tituli.
Сепак се надевам на една титула.
И со една титула сум задоволен оваа сезона, но да е СЕРИА А.

друг му е муабетот, не за денес, за општо ако пропаднела титулата во италија дека виновни ќе биле цезар и мунтари.
за вториов се сложувам, го бранев бааги време со надеж дека ќе се опорави ама ги премина сите граници кога ја удри раката на барези.
а за цезар треба голема дискусија да се развие на темава за да се докажеме дали е во право Син или не.
Немој да ујдисуваш по Syn, тој и вчера има гледано комбинирано Телма со Алфа. Само како најде да ги обвинува најдобрите за оваа сезона Снајдер и Цезар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Цезар е најдобар голман во светот, подобар немат.

Немој да ујдисуваш по Syn, тој и вчера има гледано комбинирано Телма со Алфа. Само како најде да ги обвинува најдобрите за оваа сезона Снајдер и Цезар.
Tи се читаш ли шо збориш бе, или децата од часот по географија ти го испрале мозокот ?

Еве едно прашање до тебе, кажи ми 1 голман кој во 3 клучни натпревари од сезона подарил голови на противниците, 1 голман од светска класа...

А до тогаш, не треси вакви глупости, не ти личи на годините. :wink:

p.s. Цезар, најдобриот голман во Свет според наставникот по географија, и пред оној пацерски потег испушти топка од раце по која голот беше празен, али и тоа некако го заборавивте.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас напишав презадоволен ќе бидам и со СКУДЕТОТО..но сега ќе биди потешко да го освоиме поради многу фактори кој не е потребно по педесет пати да ги повторуваме...ако ја елиминираме барселона се ќе му опростам на играчите...:salut:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Не не, остај шо изиграл Мунтари ок, тргни тоа на страна, 3 минути, жолт, пенал и црвен си го прават своето во клучен период, плус додај ја тука и цела негова очајна сезона.
Два меча окарактеризирани ко најважни у Серија А, 2 катастрофални грешки од голман кои директно влијаат на конечниот исход, значи остајте муабети грешки се праат, тачно, али не и во моменти кога просторот за поправка е минорен, скоро и да го нема ...

Значи, сумасумарум, во случај Интер на крај да не биде шампион, директни виновници ке бидат Цезар и Мунтари, а кога подобро ке размислам, Цезар ќе биде и најголемиот, зашто на Рома им донесе 3 бода односно го стави тимот во ситуација да брка негатива, а со Фиорентина крати 2 бода ... :toe:
И сеа ке ми дојде некој и ке ми рече, абе на времето колку пати не вадел, да де, затоа е ставен у топ 5 голмани и е прв голман у Бразил, башка, голман е, тоа и му е работата, работа која у последно време ја врши очајно лошо. :wink:
Нема шо да се развива филозофија тука, мечот со Рома беше директен дуел со конкурент за титулата, мечот со Фиорентина беше окарактеризиран ко најкритичен од оние до крај на сезона, во двата Цезар прима голови по негова вина, од кој овој денес ке значи и губење на првата позиција доколку Рома утре победи.
Немисеверува дека си одлепил, па сега виновник си најде во Цезар...не ми се верува. Па тој беше избор на Жозе Мурињо, исто како и Мунтари, потсетисе едно време Мурињо се жалеше дека има преголем фонд на играчи па ги даваше на Челзи-Кварезма, Милан-Мансини, а да не забораваме тоа беа играчи кој дојдоа на барање на Мурињо, а да не се заборави гениалниот Мунтари го донеси специалниот Мурињо. Тоа се факти Syn, и доста мрсеш муда.
ВИНОВНИК БРОЈ ЕДЕН ЖОЗЕ МУРИЊО.
А сега му се криви новинарите, ебате португалскиот циган.
Еден Раниери да ти зема титула со -19 бода и плус со играч како Бурдисо, кој беше најнавредуван во овој форум ланската сезона, е тоа може само специален да го направи.
п.с Најмалку еден наш играч сигурно ќе ја освои Сеија А Бурдисо или Мансини.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Цезар некогаш да се чудиш каков рефлекс има а некогаш на најлесната топка знае да киксира и тоа во најважен натпревар.
Снајдер вчера се утепа од трчење уште Хамсик фали до него и средината е ок.
Денес тема во печатот е кавгата на Мурињо со помошникот судија кој по крајот на мечот почнал да скока и да се радува и се дерел ``одиме само така``Мурињо кога го видел одма му скокнал го прашал``на што се радуваш``

Инаку што се нервирате видете ги фудбалерите на денешниот тренинг ке умрат од смех.Се вратиле во Милано и денес одма тренинг.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.110
Поени од реакции
46.054
Немисеверува дека си одлепил, па сега виновник си најде во Цезар...не ми се верува. Па тој беше избор на Жозе Мурињо, исто како и Мунтари, потсетисе едно време Мурињо се жалеше дека има преголем фонд на играчи па ги даваше на Челзи-Кварезма, Милан-Мансини, а да не забораваме тоа беа играчи кој дојдоа на барање на Мурињо, а да не се заборави гениалниот Мунтари го донеси специалниот Мурињо. Тоа се факти Syn, и доста мрсеш муда.
ВИНОВНИК БРОЈ ЕДЕН ЖОЗЕ МУРИЊО.
А сега му се криви новинарите, ебате португалскиот циган.
Еден Раниери да ти зема титула со -19 бода и плус со играч како Бурдисо, кој беше најнавредуван во овој форум ланската сезона, е тоа може само специален да го направи.
п.с Најмалку еден наш играч сигурно ќе ја освои Сеија А Бурдисо или Мансини.
Кажи каде е Мурињо крив, образложи ги твоите ставови, не сум дете од средно шо паѓа на твоиве мизерни муабети и те гледа бледо без да ти реплицира.
Образложи ми каде се грешките на Мурињо во овие загубини бодови па после терај на вакви муабети, и сеуште не ми одговори на прашањето, кажи 1 голман од светска класа кој во 3 најважни натрепвари во сезоната им подарува голови и бодови на противниците ...

А до тогаш не ми терај филозофии кои палат кај средношколците во Дебар. :wink:

Овој Мурињо колку да те потсетам, ја внесе екипата за која навиваш во 4 најдобри во Европа, и е пред едни Манчестер, Реал Мадрид и Челзи, ја не памтам кога Интер последен пат се бореле на сите фронтови во една сезона, сезона кога трпеа суспензии, беа ништени од судиите и сезона пред која го изгубија својот најдобар фудбалер.
Сети се само што се случи со Интер кога го изгубија Роналдо, али џабе, убаво реков, средношколците од Дебар ти го испрале мозокот. :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Торко не изигравај супермен форумов не е на татко ти секој има право да напише свое мислење,можеш и ти на фан клубот на Лион да пишеш што сакаш, без да пцуеш и да вреѓаш, не значи ако не го сакам Интер дека немам право да кометирам :uvo:
И еве ти линк за Панчев, ја не измислувам топла вода, он го кажа ова
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/592257/index.html
citro_love, не обрнувај внимание, и овде има деца под 13 години, кој ете после ремито вчера со Фиорентина не престанале да плачат, па сега други им се виновни што пишуваат објективно.
поздрав, твоите постови го збогатуваат овој фан клуб на Интер.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ќе ви се исполни желбата Мурињо 100% оди во Реал на крај на оваа сезона.
Морати го сака Блан само не сакам непогодата Бенитез да дојде.
Јас би сакал Прандели да дојде.
Мурињо јас би сакал 10 години да е тренер на Интер но початот во Италија си го направи своето а и го отепаа од казни федерацијата.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Сите тренери овој период тераа констатно ист тим, со Болоња ги одмараше на пример Снајди и Милито и тн и тн, сакате 4-2-3-1 систем ? Јебига, нема многу избор на клупата, поготово не кога Деки и Мота се повредени.

Ја немам никакви замерки за играта во последниве мечеви, бар тој дел се подигна на доста високо ниво, али затоа инвидуалните грешки на Цезар во моментов се причина број 1 за евентуалното губење на првото место утре.

За губењето на бодовите на Интер влијаеа доста надворешни фактори пред Се, па потоа индивидуални ( Цезар, Мунтари ) и на крај Мурињо со тоа што првите 2 беа најизразени, грешките на Мур беа минорни ( и се неспоредливи со оние на Цезар ), једино него му замерувам за нерешениот дома со Џенова, и нерешениот меч гости со Парма.
Едно треба да знаеш, дека и јас несум да си оди Мурињо, ако треба нека остани до крајот на неговата тренерска кариера, нема воопшто да ми пречи, напротив со Мурињо на клупата Интер повеќе го ценаат во фудбалскиот свет. Но Мурињо ништо не е поинаков од Ибрахимовиќ, тој самиот ќе си замине, а највероватно уште оваа лето тоа ќе го стори. Таква е личноста, само да му понудат Реал Мадрид, Барселона или некој англиски клуб и тој ќе не остави како коцкар задње паре. Тоа ти го тврдам. зашто Мурињо и Ибра се два големи цигани, гледат само пари и слава, а клуб како Интер го сметаат како пропатна станица, а ние невреди да се расправаме за нешто што е споредна работа. како и да е ние и понатаму ќе останеме фанови на Интер. сепак последниве четири сезони треба да бидеме задоволни, зашто конечно и ние видовме сонце, е сега овој месец беше малку облачно, да се надеваме дека некоје ветерче ќе ги растргне облаците и повторно ќе не огрее сонцето.
поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom