10меча(ако не и повеќе) игра со една ист тим, цело време ги игра истите играчи, а има утакмици среда-недела-вторник-сабота, и колку да си профи фудбалер нема теоретски шанси да издржиш толку време, е само за тоа го обвинувам Мур, лош потег му е тоа, и се плашам на крај дека од трите фронта нема ништо да напрај
(се надевам дека обратна ќе биди ситуацијата и дека еден трофеј ќе освојат)
Не, ама некако како многу сарказам да мавна во постот и ми делуваше како да го напаѓаш и ти Цезар, али океј, можда сум грешка:wink:
со тие суспензии и со тој притисок што му го прават во Италија, Мурињо е БОГ!
Го суспендираат да седи на трибини, му ги исклучуваат играчите, го мачат повреди, а се наоѓа на три фронта. и сето ова во моменти кога екипата се наоѓа пред двомеч со Челзи.
Мурињо го извади максимумот од се што можеше да го извади, замерка му наоѓам кај Мунтари, ама што да прави кога Мота памучниот од ветар се повредува(
Citation Syn).
Во вторник имаме пак средба со истите, ако ги исфрлиме, ќе се соберете да честитате?
не се однесува директно на тебе ова, ама ми се гади од нереални фанови! Се појавуваат тука кога губиме, кажуваат заговори за губење титула по вина на мурињо, по вина на цезар и на незнам ти кој, го симињаат целиот тим од гомно подоле а следното коло, кога победуваме се враќаат со едни смрдени никакви пораки -
МИлито
МОТА
Мурињо
ЈЕЕЕ НАЈАКИ СМЕЕЕ ПУШЕТЕ ББИЛАН ПУШШЕТТЕТ ГО РОМАААА.
Па дајте мајко му стара бидете барем малце реални, да имате лице и образ кога ќе пишете порака овде да има човек зошто да застане со маусот и да ви ја прочита! Кога отварам фан клуб ббилан едни никакви кога ќе ги видам на сите резили кои им ги направивме сезонава, и покрај тоа што немаат скоро никакви шанси за титула, и покрај тоа што знаат дека на крај година ќе им ставаме слики со zero titoli пак фрлаат пораки, се надеваат, имаат луѓето срце, си го сакаат клубот.
ама изгледа такви немаме во интер, а и да ги имаме многу малце се!