Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Howard Webb ќе го суди мечот со ЦСКА во Среда.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Дечки видов на Канал 5 дека Интер ќе оди . Дај да се организираме за утре вечер да гледаме заедно ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.778
Дечки видов на Канал 5 дека Интер ќе оди . Дај да се организираме за утре вечер да гледаме заедно ?
Интер му дојде нешто како македонски претставник во „фудбалска Европа“ што би рекле од МТВ :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.080
Интер му дојде нешто како македонски претставник во „фудбалска Европа“ што би рекле од МТВ :)
па постарите што се не ги интересира барса-арсенал, чекаат пандев да го видат, и не за да го фалат или да се радуваат, туку кога нема да подаде да го пцујат. :smir:
инаку дедо баш вчера ме праша кога ќе играл пандев пак, сакал да го гледа, 87 години има човекот ама пак кејф му право македонец да гледа, е тоа е тоа што не разбираат нашиве млади генерации, барса-арсенал е попривлечна ама за кого!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
па постарите што се не ги интересира барса-арсенал, чекаат пандев да го видат, и не за да го фалат или да се радуваат, туку кога нема да подаде да го пцујат. :smir:
инаку дедо баш вчера ме праша кога ќе играл пандев пак, сакал да го гледа, 87 години има човекот ама пак кејф му право македонец да гледа, е тоа е тоа што не разбираат нашиве млади генерации, барса-арсенал е попривлечна ама за кого!
Па едно е сигурно. Повеќе гледаат младите генерации од колку генерацијата на дедо ти и слично. Канал 5 прави голема грешка.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И мене ми е кејф да гледам МАКЕДОНЕЦ во 1/4 финале ама Арсенал-Барса е каде каде по интересна :smir:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
И мене ми е кејф да гледам МАКЕДОНЕЦ во 1/4 финале ама Арсенал-Барса е каде каде по интересна :smir:
А некој со сила те тера да го гледаш Интер?? Ако ти е поинтересна Арсенал - Барса снајди се и гледај ја не овде да ми кажвиш која ти е поинтересна тебе.Демек нас ни е гајле тебе која ти е интересна.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А некој со сила те тера да го гледаш Интер?? Ако ти е поинтересна Арсенал - Барса снајди се и гледај ја не овде да ми кажвиш која ти е поинтересна тебе.Демек нас ни е гајле тебе која ти е интересна.
А демек мене ми е гајле ти што мислиш :tapp:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
А демек мене ми е гајле ти што мислиш :tapp:
Јас мислам најдобро ќе е да го даваат утре милан да го даваат.Уф заборајв дека не играте лш мислам 7-2 изгубивте.Ај утре WATCH AND LEARN и не досадви.Гледај ги шампионите и свиркај си

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас мислам најдобро ќе е да го даваат утре милан да го даваат.Уф заборајв дека не играте лш мислам 7-2 изгубивте.Ај утре WATCH AND LEARN и не досадви.Гледај ги шампионите и свиркај си
Свашта...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нејкете у Ајриш да се збираме а ? педерчињаааааа 2/2 сме бе , да не кршиме филм !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Имаат право кога викаат Интер-ЦСКА не е интересна, кога Красич ќе ви лупне еден хет-трик, има да се чудите, про-Паднев на нос ќе ви излезе.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Балотели повторно не е повикан,не сакал да се извинува сакал Мурињо да му се извини на него.Во право е Мурињо треба да му се извини.
Овој веќе нема спас за него полета во облаци мислам нема веќе авторитет за него кога Морати и Бранка не можат да го намолат да се извини не знам кој може.

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Ајде бе да со собереме :vozbud:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Имаат право кога викаат Интер-ЦСКА не е интересна, кога Красич ќе ви лупне еден хет-трик, има да се чудите, про-Паднев на нос ќе ви излезе.
GROW UP JERK......

future actions: ignore this idiot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom