Интер му дојде нешто како македонски претставник во „фудбалска Европа“ што би рекле од МТВДечки видов на Канал 5 дека Интер ќе оди . Дај да се организираме за утре вечер да гледаме заедно ?
па постарите што се не ги интересира барса-арсенал, чекаат пандев да го видат, и не за да го фалат или да се радуваат, туку кога нема да подаде да го пцујат. :smir:Интер му дојде нешто како македонски претставник во „фудбалска Европа“ што би рекле од МТВ![]()
Па едно е сигурно. Повеќе гледаат младите генерации од колку генерацијата на дедо ти и слично. Канал 5 прави голема грешка.па постарите што се не ги интересира барса-арсенал, чекаат пандев да го видат, и не за да го фалат или да се радуваат, туку кога нема да подаде да го пцујат. :smir:
инаку дедо баш вчера ме праша кога ќе играл пандев пак, сакал да го гледа, 87 години има човекот ама пак кејф му право македонец да гледа, е тоа е тоа што не разбираат нашиве млади генерации, барса-арсенал е попривлечна ама за кого!
И мене ми е кејф да гледам МАКЕДОНЕЦ во 1/4 финале ама Арсенал-Барса е каде каде по интересна :smir:па постарите што се не ги интересира барса-арсенал, чекаат пандев да го видат, и не за да го фалат или да се радуваат, туку кога нема да подаде да го пцујат. :smir:
инаку дедо баш вчера ме праша кога ќе играл пандев пак, сакал да го гледа, 87 години има човекот ама пак кејф му право македонец да гледа, е тоа е тоа што не разбираат нашиве млади генерации, барса-арсенал е попривлечна ама за кого!
А некој со сила те тера да го гледаш Интер?? Ако ти е поинтересна Арсенал - Барса снајди се и гледај ја не овде да ми кажвиш која ти е поинтересна тебе.Демек нас ни е гајле тебе која ти е интересна.И мене ми е кејф да гледам МАКЕДОНЕЦ во 1/4 финале ама Арсенал-Барса е каде каде по интересна :smir:
А демек мене ми е гајле ти што мислишА некој со сила те тера да го гледаш Интер?? Ако ти е поинтересна Арсенал - Барса снајди се и гледај ја не овде да ми кажвиш која ти е поинтересна тебе.Демек нас ни е гајле тебе која ти е интересна.
Јас мислам најдобро ќе е да го даваат утре милан да го даваат.Уф заборајв дека не играте лш мислам 7-2 изгубивте.Ај утре WATCH AND LEARN и не досадви.Гледај ги шампионите и свиркај сиА демек мене ми е гајле ти што мислиш![]()
Свашта...Јас мислам најдобро ќе е да го даваат утре милан да го даваат.Уф заборајв дека не играте лш мислам 7-2 изгубивте.Ај утре WATCH AND LEARN и не досадви.Гледај ги шампионите и свиркај си
GROW UP JERK......Имаат право кога викаат Интер-ЦСКА не е интересна, кога Красич ќе ви лупне еден хет-трик, има да се чудите, про-Паднев на нос ќе ви излезе.