Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Eve gi povikanite . Znaci i definitivno go nema Baloteli

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 89 Marko Arnautovic.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Значи секоја чест за Киву,,дечкото е под ризик да си го загуби животот во не дај боже некој опасен старт но и понатаму докажува дека е прав професионалец.

Абе живот да загубиш ееееееееееееееееееј!

Секоја ти чест мајсторе!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Како тргнала работава нема ни да го има до крај..
Туку нека заработи еден жолт сега Маикон.. А ние да победиме.. За да си ја одлежи суспензијата.. Не би сакал неговиот втор жолт да биде во Москва или пак не дај боже да го паузира финалето..

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Значи секоја чест за Киву,,дечкото е под ризик да си го загуби животот во не дај боже некој опасен старт но и понатаму докажува дека е прав професионалец.

Абе живот да загубиш ееееееееееееееееееј!

Секоја ти чест мајсторе!

Ne treba da se trosi zborovi za ovoj covek . Utre go ocekuvam u prv sostav.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Офф: Пред две недели пред друштовто дадов збор дека ако стигниме во финале во мадрид без разлика дали ќе победиме или изгубиме ,нема да се избричам цело лето:vozbud:..па се надевам дека во случајот ако интер испадне нема да бидам разочаран:pos2:
Он: иначе штета што балотели е многу тврдоглав и не се извинува..и тоа како ни треба во овие моменти за нас каде што се бориме на три фронта..па милито е 30 години нема секоја утакмица на врвно ниво да ја игра до крај..се надевам дека ќе слушнам добри вести за поскоро време со балотели и ќе почни да игра а не да се глупира..и така неговиот можен трансфер во милан е сведен на минимум т.е. НУЛА...уште повеќе ќе ме израдува враќањето на сантон (што поскоро нека биде) со тоа што мур би имал повеќе избор и на лев бек и на средина...дај боже снајдер да не се повреди бидејќи маф ни е планот...:toe:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Офф: Пред две недели пред друштовто дадов збор дека ако стигниме во финале во мадрид без разлика дали ќе победиме или изгубиме ,нема да се избричам цело лето:vozbud:..па се надевам дека во случајот ако интер испадне нема да бидам разочаран:pos2:
Он: иначе штета што балотели е многу тврдоглав и не се извинува..и тоа како ни треба во овие моменти за нас каде што се бориме на три фронта..па милито е 30 години нема секоја утакмица на врвно ниво да ја игра до крај..се надевам дека ќе слушнам добри вести за поскоро време со балотели и ќе почни да игра а не да се глупира..и така неговиот можен трансфер во милан е сведен на минимум т.е. НУЛА...уште повеќе ќе ме израдува враќањето на сантон (што поскоро нека биде) со тоа што мур би имал повеќе избор и на лев бек и на средина...дај боже снајдер да не се повреди бидејќи маф ни е планот...:toe:

Ne veruvam deka ke se vrati do krajot na sezonata bidejki treba da bide operiran , moze da go vidime u sabota protiv Bologna imase takvi najavi bidejki nema koj da igra desno , ali sepak sansi se mali da go vidime povtorno na teren .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Дечки утре со кој состав ке искочиме што мислите? Јас мислам дека со Ето и Милито ке почне Мурињо а позади нив Снајдер , ,Камби , Занети , Станкович ,одбрана се знае :toe:.Иначе канал 5 уште не ја смениле одлуката и највероватно ке ја даваат Интер ама изледа Пандев нема да игра па ке видиме дали пак ке останат на тоа:toe:.Ја само незнам што се бунат миланезите кој да даваат кога нивниот Милан отпадна:tapp: Ај разбирам фанови на Барса и Арсенал ама фанови на Милан и Јуве никој не ги прашува така да нека гледаат и Шехерзад ако сакаат:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
На овие Красич не им игра а ? Знае некој зашто ? Повреда е во прашање или картони ?
Исто и Џагоев имал некои проблеми а и оној, Хонда, мада овие мислам дека ке тераат од старт, како и да е, без србинот се десеткувани бајаги.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
На овие Красич не им игра а ? Знае некој зашто ? Повреда е во прашање или картони ?
Исто и Џагоев имал некои проблеми а и оној, Хонда, мада овие мислам дека ке тераат од старт, како и да е, без србинот се десеткувани бајаги.
Од кај дозна дека не игра Красич ? Дојден е во Италија ли он воопшто ? Ако не им игра тоа е голема предност за нас бидејки е многу добар фудбалер

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Од кај дозна дека не игра Красич ? Дојден е во Италија ли он воопшто ?
На првиов меч гарант не игра, за вториот незнам.

Уствари, поим неам бе, така бев известен прееска, наводно го немало у список за ставање у кладилница за оноа '' кој играч прв дава гол '', сеа глеам овие goal.com го ставаат у можен состав, мада они знаат и суспендирани да стават по грешка, или повредени, со Интер 100 пати до сеа така напраиле.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
Уфф топови е ова,али ме чуди интервјуто на Мурињо го спомнува Красич како да игра:toe:
Го едитирав постот, поради тоа што го пишува во едитот, мислев дека овој нема да игра, али најверојатно ке тера од старт.

За Џагоев и Хонда сеа видов на goal.com, под знак ? биле.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Леле, топ ако не игра Красич голема предност за нас е. Иначе и мене ме нервираат Миланезиве и Јувенташите, што се бунат они коа Милан и Јуве испаднаа така да нека не јадат бубрези, иначе гледам Мурињо котлето пак не го земал хехе:toe:, и башка барал Мурињо него да му се извини а не он на него, али како и да е утре очекувам победа и ништо друго.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
На првиов меч гарант не игра, за вториот незнам.

Уствари, поим неам бе, така бев известен прееска, наводно го немало у список за ставање у кладилница за оноа '' кој играч прв дава гол '', сеа глеам овие goal.com го ставаат у можен состав, мада они знаат и суспендирани да стават по грешка, или повредени, со Интер 100 пати до сеа така напраиле.

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom