Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Највише у свет ценим поштени и искрени људи. :pipi: Секоја чест Ико , ко призна пола му се прашта :pos:
Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме :pos: али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш :) и Марли е срекен :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
каде го виде ова??? оти како што знам нема да ја дават...

Кажа коментаторот, ќе ја има 100 %

Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме :pos: али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш :) и Марли е срекен :pos:
.!. :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Значи и официјално Интер - Рома ќе иде директно на Телма...:smir:
Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Глупа телевизија хахаха

Баш ке си го прашам каква гледаност ке има утакмицата \o

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.
Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.
Продолжува сериа А викендов со дербито у Рим у сабота

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Па како да слушнав на преносот дека ќе ја даваат Интер - Рома и како да кажаа и плус друга утакмица од 20 и 45... можда не сум дослушнал убаво... како и да е јас имам сателитска ќе ја гледам, али криво ми е што ќе пропадне традицијата секоја утакмица на Интер да ја даваат па овие Јубенташиве да пукнат од љубомора..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.
Продолжува сериа А викендов со дербито у Рим у сабота
Да знам, ама не рече директен пренос. :)
Дур не им видам на реклама, или овој Бране дур не пише дека ја даваат од 6 ке терам на она од вчера што ми беше кажано, дека одговорните од Телма одлучиле да им иде ко снимка од 20 и 45 шо е аналогно и на катастрофа за нив, со оглед на фактот дека е меч на сезоната.
Башка и ми потврди човекот дека они се одговорни за тоа кој меч ке оди во коло а и очигледно одлучувале и кога, со оглед на фактот дека планираат снимка и немало наводно шанса за предомислување.
Е сеа ако се десило тоа, топоини, ако не, на стримови мака ке мачиме за, повторувам, мечот на сезоната.

Ова ни на Сител 3 го нема !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Значи овие Јуве од кој стигнат губат:toe:,за 3-4 кола играме со нив дома очекувам да ги згазиме иако не треба да ги потцениме сепак дерби е:toe:.Иначе со Рома очекувам победа и ништо друго затоа што таму полесно ни е отколку во Палермо,Самдорија,Наполи и.т.н:toe:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Има ли поубава работа од тоа да го фатиш ЈуБе во кладилница 2 во 1?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ти завидувам за ливчето свака част....од утрото кога се разбудив сакав 500 да му ставам на ајакс 5+ и наполи 1 и се испишманив..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Еве го Бране од денес на профил

Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45

Армагедон е ова за Телма.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Еве го Бране од денес на профил

Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45

Армагедон е ова за Телма.
Па како може дерби да не даваат бе у курац:tapp:,ја мислев ке ја сменат одлуката и ке ја даваат али очигледно е дека стварно испаднаа идиоти за најважнниот меч на годината:toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom