Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
каде го виде ова??? оти како што знам нема да ја дават...Значи и официјално Интер - Рома ќе иде директно на Телма...:smir:
каде го виде ова??? оти како што знам нема да ја дават...Значи и официјално Интер - Рома ќе иде директно на Телма...:smir:
Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш и Марли е срекенНајвише у свет ценим поштени и искрени људи. Секоја чест Ико , ко призна пола му се прашта
каде го виде ова??? оти како што знам нема да ја дават...
.!.Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш и Марли е срекен
Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.Значи и официјално Интер - Рома ќе иде директно на Телма...:smir:
Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.
Да знам, ама не рече директен пренос.Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.
Продолжува сериа А викендов со дербито у Рим у сабота
Па како може дерби да не даваат бе у курац,ја мислев ке ја сменат одлуката и ке ја даваат али очигледно е дека стварно испаднаа идиоти за најважнниот меч на годината.Еве го Бране од денес на профил
Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45
Армагедон е ова за Телма.