Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Највише у свет ценим поштени и искрени људи. :pipi: Секоја чест Ико , ко призна пола му се прашта :pos:

Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме :pos: али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш :) и Марли е срекен :pos:

каде го виде ова??? оти како што знам нема да ја дават...

Кажа коментаторот, ќе ја има 100 %

Многу местиме брат ,,,затоа пред 5 години титула со очи не видовме :pos: али дојдоа и нашите пет минути кој сеуште траат,,,ехх колку сум срекен што сум Интераш :) и Марли е срекен :pos:

.!. :pos:

Значи и официјално Интер - Рома ќе иде директно на Телма...:smir:
Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.

Глупа телевизија хахаха

Баш ке си го прашам каква гледаност ке има утакмицата \o

Мислам дека не кажа директно, мене Бранко ми рече дека од 20 и 45 ке иде и нема шанса да се предомислат одговорните од Телма кои патем кажано и ги бирале натпреварите.

Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.
Продолжува сериа А викендов со дербито у Рим у сабота

Па како да слушнав на преносот дека ќе ја даваат Интер - Рома и како да кажаа и плус друга утакмица од 20 и 45... можда не сум дослушнал убаво... како и да е јас имам сателитска ќе ја гледам, али криво ми е што ќе пропадне традицијата секоја утакмица на Интер да ја даваат па овие Јубенташиве да пукнат од љубомора..

Рече коментаторов вечер 100 % сум сигурен.
Продолжува сериа А викендов со дербито у Рим у сабота
Да знам, ама не рече директен пренос. :)
Дур не им видам на реклама, или овој Бране дур не пише дека ја даваат од 6 ке терам на она од вчера што ми беше кажано, дека одговорните од Телма одлучиле да им иде ко снимка од 20 и 45 шо е аналогно и на катастрофа за нив, со оглед на фактот дека е меч на сезоната.
Башка и ми потврди човекот дека они се одговорни за тоа кој меч ке оди во коло а и очигледно одлучувале и кога, со оглед на фактот дека планираат снимка и немало наводно шанса за предомислување.
Е сеа ако се десило тоа, топоини, ако не, на стримови мака ке мачиме за, повторувам, мечот на сезоната.

Ова ни на Сител 3 го нема !

Значи овие Јуве од кој стигнат губат:toe:,за 3-4 кола играме со нив дома очекувам да ги згазиме иако не треба да ги потцениме сепак дерби е:toe:.Иначе со Рома очекувам победа и ништо друго затоа што таму полесно ни е отколку во Палермо,Самдорија,Наполи и.т.н:toe:

Има ли поубава работа од тоа да го фатиш ЈуБе во кладилница 2 во 1?

25032010002.jpg

ти завидувам за ливчето свака част....од утрото кога се разбудив сакав 500 да му ставам на ајакс 5+ и наполи 1 и се испишманив..

Еве го Бране од денес на профил

Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45

Армагедон е ова за Телма.

Еве го Бране од денес на профил

Branko Ilievski
ke ja nema za zal....ke ima snimka od 20:45

Армагедон е ова за Телма.
Па како може дерби да не даваат бе у курац:tapp:,ја мислев ке ја сменат одлуката и ке ја даваат али очигледно е дека стварно испаднаа идиоти за најважнниот меч на годината:toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom