- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 8
Ја знам дека постои могучност,англиско првенство да се врати на А1,а таљанско на сител,или пак на а1 да има италијанско а на сител да си остане англиско..
eпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....Не сакам да шпекулирам пред време и да давам лажна надеж, но или Англиското или Италијанското првенство ќе се пренесува на А1:smir:
Но сето ова сфатите го како шпекулација :wink: и не толку озбилно
Нека си седат мирни и нека не го закачаат калчото и Телма ТВeпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....
Мене така ми кажаа и јас така ве информирам вас, а и каде да биди првенството повеќе од 3 преноси и неможи да напраат(20:45-сабота,15ч-недела и 20:45-недела), не верувам дека и тој во 18часот ќе го пренесуваат ако првенството е на друга тв, евентуално овакво дерби како што е Рома-Интер можи да пренесуваат....а дека подобро ќе биди изреализирано на друга тв во тоа не се сомневам, телма со само еден добар коментатор некако не и оди, Стево се гледа дека не е за фудбал коментирањеМислам дека Телма и за наредна година ги имаат откупено правата за Италијанско Првенство, а и од кога знам за себе навикнав тој фудбал да го глеам со нив уз Бранко кој заедно со Калински ми се нај-коментатори у земјава, ја не сум за таа варијанта без оглед шо знаат да ги заебат работиве.
Епа Хедис А1 лига можи и ќе ви крени некогаш рејтинг како што имавте :helou:eпа ја не шпекулирам работам во А1..... Англиско нема да се дава уште најмалку 2 години на А1, а Италијанско не сакаат Стерјов и Југослав да го земат.... а можат.....
Да бидеме реални, барем според мене Алфа и А1 се подобри од Телма.Италијанско првенство си го навикнав на Телма и би сакал уште 33 години да биде на Телма... После коментаторите на МТВ, Телма се следни.... На Сител и на А1 неможам да ги смислам затоа и ретко гледам... а и репрезентацијата кога ќе ја дадат на Сител ми се одмилува фудбалот....
Што било и да споредиш има разлика во квалитет на сликата помеѓу Телма и А1 или сител од друга страна на пример.БРат сите сме навикнати со Бранче да го глеаме итаљансково ама дај не ме еби ...Глеј разлика у бои/стадион коа играат ЛШ на канал 5/МТВ(дома) и на Телма ...Темно зелено никакво ... Бљак , стари софтвери или шо и да е ...
Еден другар ми спомна нешто дека наместо во 15.00 во недела ќе имало фудбал од 12.30 или така нешто. Ама немаме гајле највероватно цела сезона снимки од 3 ке даваат, ќе може да спиеме малку повеќе.Следната година Италијанско првенство ќе има натпревари и петок и понеделник значи 4 дена ќе има плус и нови термини.
А што се однесува до нашите коментатори само Калински другите без емоција како на погреб како Михајлов овој бокс и скијање што коментира да им бил учител.Фала богу овој од Сител што не е на Телма.
Коментатори само ХРТ2.
А ова со рекламите само кај нас го има претеризам.
Балотели е веќе далеку од Интер.Знам дека goal.com не е многу за верување, али според нив Балотели е се подалеку од Интер.
И еден коментар што ме насмеа..за караницата помеѓу Мур и БалоЗнам дека goal.com не е многу за верување, али според нив Балотели е се подалеку од Интер.