Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Па по некоја чудна случајност, последниве 3 години Интер владее во Рим, а Рома па покажува супер фудбал во Милано, пред 3 години 1-3 победија, пред 2 со Манчини Интер израмнија во последните моменти од мечот со голот на Занети, пред една година 3-3 и сезонава 1-1, во сите мечеви Рома играше топ мечеви, односно, подобро од домаќинот.
А во Рим приказната е обратна со тоа што Интер победија 3 пати од кои во 2 средби дадоа и по 4 голови.

Сеа глеав статистика некоја, од 2004/2005 Интер не загубиле на тој терен во лигашки натпревар.
чудна работа,интересен факт... искрено се надевам дека таа традиција ќе се сруши на овој натпревар, но од друга страна кога ќе погледнам Рома нема пораз во натпреварите од сериа а од 23 Октомври и ме фаќа страв дека ова ќе биде утакмицата која ќе ја изгубиме, значи повеќе ме фаќа страв кога ќе помислам на ова што го реков одколку тоа што Рома нема победа против Интер на домашен терен неколку години

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Тука наводно се работи за телефонски разговори меѓу Паоло Бергамо, неговата секретарка и управата на Интер.
Во судот е изјавено дека Бергамо и неговата секретарка разговарале за телефонски повик кој го вклучува и претседателот на Интер Масимо Морати во целата приказна.

Меѓутоа, кога одбраната на Лучијано Моџи му поставила прашање на главниот инспектор за тоа каде се наоѓаат тие докази, тој не знаел да одговори.
Свињите летаат, сериозен сум, али немам доказ за такво нешто.

Идеме пак, :tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Него читајте ги шупациве од Спортденес...

Калчополи ќе го “голтне“ и Интер!

И уште нешто...

Линк

Но, The Special Open навистинска е посебен. Тежок карактер и огромното его не наоѓаат на позитивни реакции во Италија, но Португалецот ја заврши работата.
Нов гренд слем! Мурињо Оупен :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Таман мислев пресуши изворот за цитати, ете ги пак :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Поздрав до сите фанови на Јуве и Милан што го читаат постов,и сакам да им препорачам да престанат да се бламираат по нет и да измислуваат глупости.Веке 5 години претрпувате колапс во Италија и Лига Шампиони и барем еднаш да поднесете пораз како мажи а не да коментирате како Интер извадил нерешено со Бари и да се восхитувате на тоа повеке од победа на вашиот омилен тим,луге жално е кога ве читам некад и се прашувам кога ке честитате некогаш титула ,победа или слично а не кога ке изгуби милан или јуве нигде ве нема да пишете,,,Кренете главата горе и молете се за подобро утре на вашиот тим доста ви е Интер преокупација...спорски поздрав

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Поздрав до сите фанови на Јуве и Милан што го читаат постов,и сакам да им препорачам да престанат да се бламираат по нет и да измислуваат глупости.Веке 5 години претрпувате колапс во Италија и Лига Шампиони и барем еднаш да поднесете пораз како мажи а не да коментирате како Интер извадил нерешено со Бари и да се восхитувате на тоа повеке од победа на вашиот омилен тим,луге жално е кога ве читам некад и се прашувам кога ке честитате некогаш титула ,победа или слично а не кога ке изгуби милан или јуве нигде ве нема да пишете,,,Кренете главата горе и молете се за подобро утре на вашиот тим доста ви е Интер преокупација...спорски поздрав
Ок ама ама немој и вие да се радувате на наши порази со тоа значи дека ние сме ви преокупација поминувајќи низ траумите што ги имавте од нас во сезоните пред калчиполи па сега се вадите некако како Јуве слаб па да слаби сме али ќе се избориме машки овој пат.Така да немој ако губиме од Наполи или како што беше коа изгубивме прошлата одма да се нафрлите во наш фан клуб.Поздрав !!!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
дај да го најдеме креаторот и да му ја креираме судбината...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Ок ама ама немој и вие да се радувате на наши порази со тоа значи дека ние сме ви преокупација поминувајќи низ траумите што ги имавте од нас во сезоните пред калчиполи па сега се вадите некако како Јуве слаб па да слаби сме али ќе се избориме машки овој пат.Така да немој ако губиме од Наполи или како што беше коа изгубивме прошлата одма да се нафрлите во наш фан клуб.Поздрав !!!
Тенкчо нормално е тоа бе, ривалски клубови... овде пола форум се радуваат како деца кога Интер игра нерешено со Палермо, зошто па ние да не се радуваме кога Јувентус губи? Мора да признаам дека ми е посебно задоволство, посебно кога го чекам на тикет како вечерва. Е сега за провокации по други фан-клубови, немаме сите такви навики, ама на нашиов фан-клуб ќе јадете по една порција ремет како и обично :smir:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Јас никад не сум провоцирал во ваш фан клуб а немам ни намера да го правам истото,а тоа што се зезаме во однос на Јуве барем јас лично немам никаква намера да испровоцирам речиси на сите мој постови стои едно во заграда што на него пишува "шала" со цел да се насмееме,искрано кажано жал ми е за Јувентус што се очајни сезонава и не наликуваат како најтрофеен тим во Италија туку како просечен Италијански тим,ова е реалноста другар,а ти ако сакаш прифатија ако не ,игнорирај ја.Како и да е ке те излажам ако ти речам дека ке навивам за Јуве вечер со Наполи а дефинитивно ке ми биде лична сатисфакција доколку изгубат...но во никакви драстични размери дека ипак неможат во никој случај да го загрозат првото место на Интер

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тенкчо нормално е тоа бе, ривалски клубови... овде пола форум се радуваат како деца кога Интер игра нерешено со Палермо, зошто па ние да не се радуваме кога Јувентус губи? Мора да признаам дека ми е посебно задоволство, посебно кога го чекам на тикет како вечерва. Е сега за провокации по други фан-клубови, немаме сите такви навики, ама на нашиов фан-клуб ќе јадете по една порција ремет како и обично :smir:
Искрено као да се радувам за Интер коа мојте неможат ни до 4то место да стигнат што има да се радувам за Интер?Се радував коа се боревме за 1во место тоа е друго!П.С секоаш сум спремен за ремет од било кој ама оваа ситуација не ни е до ремет

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Milan sign Yepes!
.. бла бла бла ..
.. бла бла бла ..
The 34-year-old already lives in Milan and is said to be enthusiastic about the opportunity to play at San Siro.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] [/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom