Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Ajде момци нека ни е честито Пандев, мада верујте, повеќе сум среќен што Pc-во денес ми стигна од сервис ( утре и задутре неработни па тек петок планираа да ми го вратат ) него за Пандев, е такви времиња дојдоа, проклет да е 21 век :).

Гледам и нова тема се отворило, да има лавина од постови за освоени титули и успеси на Интер и нормално, постови со кои ке се означи секој постигнат гол на Ил Мачедоно !!!

M

mercenary

Гостин

Првиот гол на Пандев на деби мечот против Милан,се разбира мен оф д меч и рејтинг 8(кај мене на ПЕС)....да се надеваме дека утре ке го повтори тоа со Киево -.-'

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Момци значи утре ке има пренос на Телма Магарињата vs Интер,добра прилика да гледаме асална утакмица,не рачунајки го оној тренинг против Ал Ахли кој повеке изгледаше на парада отколку на пријателска утакмица :pos:

Добра прилика и за Пандев да одигра,пошо казнети се читам Станковик и Мота,Камбијасо се повредил на тренинг,а Ето не е тука.Шанса и за Кварзма во тандем со нашиот Пандевчо да покажат дека можат да играат заедно...се разбира и партали да праат :pipi:
Би сакал да го видам и Стефановик во составот,дечкото има потенцијал огромен,има сила,вреди да игра утре,навидум е ист како Императорот :)

П.С Фала курцу ке се ослободиме од Виеира,уште Мансини нека си отиде и крај со цицачите :)
П.П.С Коларов мора да се доведе по секоја цена,ако треба и трампа да се праи со Сантон и кеш плус,нека се направи нема да зажали Морати за тоа.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.756
летечките магариња :)
Бранко еднаш на телма кажа дека прекарот го добиле после облог.
Фановите на Верона (која била стабилен прволигаш) им рекле на фановите на Киево дека кога они ке бидат прва лига Магарињата ке летаат. Кога влегле Киево 1 лига, ги завикале летечките магариња.:pos2:

Утре од колко часо играте?:salut:
12,30

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Ако даде пандев утре гол кај мене има да биде крш:vozbud::vozbud:,мозе и полиција да ми викнат на врата:pos2:,одвај чекам да дојде 12 - 30 :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.303
Знае некој случајно зашто е толку рано натпреварот ???

Член од
5 јануари 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
утре мислам дека цела Македонија ќе го гледа Пандев....ќе има подршка од сите Македонци....само напред цареееее....ајде Интер!!!:tv:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Со доагањето на Пандев Интер се здобива со многу навивачи од Македонија,а нивниот број се повеке ке расте :)

Туку ке старта или ке седи на клупа? некоја доболнителна информација да не имате?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Знае некој случајно зашто е толку рано натпреварот ???
Експериментално нешто, од догодина се планирало секое коло да има по еден натпревар од 12.30.

утре мислам дека цела Македонија ќе го гледа Пандев....ќе има подршка од сите Македонци....само напред цареееее....ајде Интер!!!:tv:
Добредојде на форумов!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Со доагањето на Пандев Интер се здобива со многу навивачи од Македонија,а нивниот број се повеке ке расте :)

Туку ке старта или ке седи на клупа? некоја доболнителна информација да не имате?
Единствено Мурињо излезе со информација за нас дека Пандев ќе игра, само не се знае кога ќе почне и колку ќе игра :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Би требало утре чим има недостатоци во тимот да направи Мурињо некоја формација во која Пандев ќе стартува од почеток:toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.303
Експериментално нешто, од догодина се планирало секое коло да има по еден натпревар од 12.30.

Добредојде на форумов!

Aха, јбг утре нема да се појавим на чат ќе спием у тоа време, идем сеа на дипломска .

Така помалку двојки у кладилница :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Не се разочарувајте и покрај отсуството на Марли, имате шанси.:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom