Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Ах, анасана, утре нема да го гледам натрпеварот. Во 06:30 сабајле одам да освојувам планиснки врвови по Македонијава:wink:

Нека биде убав натпревар, нека го гледа половина Македонија, нека развијат малите деца симпатии кон нашиот клуб покрај Пандев, па за некоја година да треба со 5 автобуса да одиме за Милано!

Едит:

За 14 000:helou:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Киево - Интер 2 - 2 во спорт лајф е 3.00 кофицинет кој сака пари нека стаи,иначе све мислам дека пандев ке игра прва постава утре заради тоа што тенки сме во среден ред:toe:.Леле овие коледариве ке ме разбудат уште во 5 сабајле кој ке ги слуша:nesum:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Гостувања во Верона кај Киево и она во Бергамо со Аталанта ми се најтиња, незгодни противници се овие две екипи за Интер у овој век, така да утре у никој случај екипата не смее да се задоволи со евентуално водство од 0-1, мора да бркаат 2 гола разлика за мирен финиш.
Со онаа стандардна Мур филозофија гол и чување на резултат паѓаат во Верона, лани во два наврати водеа и на два пати домаќините израмнуваа.

Од Пандев не очекувам многу најмногу поради тоа што нема многу натпревари у негови нозе освен пар репрезентативни средби со националниот тим, во една ваква ситуација и со асистенција и нормално победа на тимот би го оквалификувал неговото деби како успешно мада она второто ми е порелевантно мајке ми :) .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Гостувања во Верона кај Киево и она во Бергамо со Аталанта ми се најтиња, незгодни противници се овие две екипи за Интер у овој век, така да утре у никој случај екипата не смее да се задоволи со евентуално водство од 0-1, мора да бркаат 2 гола разлика за мирен финиш.
Со онаа стандардна Мур филозофија гол и чување на резултат паѓаат во Верона, лани во два наврати водеа и на два пати домаќините израмнуваа.

Од Пандев не очекувам многу најмногу поради тоа што нема многу натпревари у негови нозе освен пар репрезентативни средби со националниот тим, во една ваква ситуација и со асистенција и нормално победа на тимот би го оквалификувал неговото деби како успешно мада она второто ми е порелевантно мајке ми :) .
Ти држи вода муабетов али ке треба да почешаш за едно 10 саата па да видиме што ке се случи,постојат многу опции како би можел да излезе мур против киево,

според мене мислам дека ке има мала рокада кај деструктивците поради тоа што очекувам Кварезма да го видам од прва минута ,знам дека е малце оптимистички од моја страна али ваљда ке добијат шанса и Рики и Арна на утрешниот меч...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Вака не сакам ова да испадни како некоја провокација или да кажете: “Ех, го загледа Интер од ко појде Пандев кај нив!“
Сакам да ви кажам дека порано (пред 7-8 години) ми дадоа за роденден дрес од Интер. Со гумирано Pireli и амблемот (нема шанси да се извадат со носење или перење) и ден денес ми е точен и во тоа време Интер ми беше втор клуб по Јунајтед. Денес секако си останувам на Јунајтед, само ништо чудно во наредниве сезони пак да почнам да го заносам дресот, заради Пандев, ако има резултати секако. :helou:

П.С Му пожелувам успешно деби на Пандев денеска (ако настапи) па со гол да им докаже на сите скептици дека има шанси да успее во Интер.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
12.950
Дечки ме интересира дали имате некој информација за Кутињо?Нели требаше да дојде во Јануарскиов преоден рок или се лажам?Инаку што се однесува за Пандев му посакувам се нај-најдобро во нашиот клуб и да им ги затне муцките на сите песимисти кои како врвни ‘стручњаци‘ му предвидуваат неуспех во Интер.
Нивниот главен адут е неуспехот на Панчев кој беше сосема различен тип на играч од Гоче,ама иди па разберисе:toe:.
Поздрав:smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Дечки ме интересира дали имате некој информација за Кутињо?Нели требаше да дојде во Јануарскиов преоден рок или се лажам?Инаку што се однесува за Пандев му посакувам се нај-најдобро во нашиот клуб и да им ги затне муцките на сите песимисти кои како врвни ‘стручњаци‘ му предвидуваат неуспех во Интер.
Нивниот главен адут е неуспехот на Панчев кој беше сосема различен тип на играч од Гоче,ама иди па разберисе:toe:.
Поздрав:smir:
Мислам дека тој Кутињо остана во клубот од каде што го купија Интер на позајмица до лето...и после се сели на Меаца...поправете ме ако грешам

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ткр ткр коледееееее......
Ајде момци, нека ни е срекен празникот, очекувам колачиња и оревчиња од Пандев за сите Македонци денес (ја сакам едно колаче, едно оревче:wink:)!

Денес моја прогноза Интер тепа 3-1 а Grande Pandev постигнува 2 гола, додека Лацио ке изгуби убедливо со 3-0:kesa: (барем такви ми се и желбитеligi)

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Пандев би требало да е стартер денеска пошто според изјавата на мур занети, виеира и снајдер би требало да излезат во средина како стартери.
според мене Милито и Балотели у напад, снајди позади нив. Е сега за во средина мислам дека покрај занети и виеира, место ќе добие или Пандев или кварезма(сепак типувам на Нашиов:wink:),бар јас така мислам по изјавата на мурhttp://www.inter.it/aas/news/reader?N=32985&L=en
штета што неможам да ја гледам во живо на работа сум, ќе ја снимам за подоцна.:nesum:

Пс. Ај будете се интераши Што е ова спиење:baeh:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
во денешен Спорт Пресс има интервју со Пандев околу неговите импресии од Интер и пред се од Мурињо

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
J.Cesar

Maicon Cordoba Lucio Chivu

J.Zanetti Vieira

Pandev Sneijder Balotelli

Milito

На Италијанскиот форум излезе оваа официјална формација.А теренот бил катастрофа.

Денес шпекулација за Интер трампа Мансини Баптиста.
Според мене даваме дрво за поголемо дрво.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389
The Inter boss has named a 4-2-3-1 formation to face the Gialloblu. Diego Milito is the lone striker, Goran Pandev makes his debut alongside Balotelli and Sneijder, and Vieira and Zanetti fill holding roles in front of Maicon, Lucio, Cordoba and Chivu.
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu;
14 Vieira, 4 Zanetti;
45 Balotelli, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 7 Quaresma, 23 Materazzi 28 Stevanovic, 29 Donati, 48 Crisetig, 89 Arnautovic.

Coach: José Mourinho.

Хозе е будала , Гочето игра прва не ми се верува , ајде сите да навиваме Гочето да даде гол денеска , со господ напред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom