Претпоставувам не си го гледал како игра за Интер. Има 1 феноменален натпревар потоа 5 утнати....Бурдисо е закон и ако си оди има шанси во Фиорентина да дојде!Незнам зашто Интер не го игра,он скоро секогаш е во прв состав во Аргентина!
Добро одигравме. Како ретко кога, подобри бевме во средината на теренот и креиравме шанси. Неколку киксеви на Бурдисо кои можеше скапо да не коштаат но за среќа добро се заврши.
А за Бурдисо неписмениот зборови немам а влезе за интер само глупости прави картони добива голови прима.
Некна за Аргентина гол даде да го еб*м у ашлакот!!
Бурдисо веќе не можам да го пцујам се знае што мислам за него.
Добро бре што е работата со овие црвени картони..аман веќе..Бурдисо ,Бурдисооо..ццц..
Бурдисо само за скараџија го биват
Инаку, одбраната без Бурдисо делува МНОГУ многу подобро...
Marco Branca has started negotiations with Atletico Madrid for Argentine striker Sergio Aguero, 20 years, putting on the plate and Stankovic 25!IL MERCATO - E ancora, il mercato: "Finchј non so chi compreremo non posso certo dire modulo nј formazione". Ma la societа si sta muovendo: Marco Branca ha avviato la trattativa con l'Atletico Madrid per l'attaccante argentino Sergio Aguero, 20 anni, mettendo sul piatto Stankovic e 25
Еве го поклонот на Морати, Мурињо во пакет со Кун, немора да знаете Италијански доволно е само името да го видите
И за 200 годишнина да не барате ништо хахаххаххаИсто така прочитав дека имало разговори за трансвер на Кварезма.. Кварезма + Агуеро = поклон за сто годишнина на Интер!
И за 200 годишнина да не барате ништо хахаххахха
Барзаљи одамна е играч на Волфзбург а и не ни треба дефанзивец потребни ни се крила и креативци. Ако не дојде Лампи некако го лапнат Диего.
Не ни требаат ни Лампард ни Дрогба ни Карвало доволни се Агуеро, Кварезма и Барзали евентуално ако ги земи тие двајцата Мурињо ке игра со Златан шпиц и копиљациве како офанзивни крила:pehar:
Posle izjavata na VDVaart kade toj mu poracvase na Juve citiram "Kupete me za da go pobedime,arogantniot Inter", mislam i deka nema ni da se obidat da go pobaraat...А да заборавив и Варт може да дојде нема да ми се слоши од ваков поклон за 100 години ИНТЕР
e да ... дечкото си ја затвори вратата за интер , иначе за ова агуеро и кварезма малку нереално звучи ама ако се оствари одма вадам калашотPosle izjavata na VDVaart kade toj mu poracvase na Juve citiram "Kupete me za da go pobedime,arogantniot Inter", mislam i deka nema ni da se obidat da go pobaraat...